Νέα

αντικαταθλιπτικα και libido

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis123456789
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 469
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
παντως καλο θα ηταν ολοι μας να μαθουμε την επιδραση των ψυχοδραστικων ουσιων νομιμων η παρανομων στο Κ.Ν.Σ. και κατ επεκταση στο σεξ ;)

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Το θέμα είναι πολύ ενδιαφέρον, αλλά δυστυχώς ορισμένοι "τη γαμήσατε τη συζήτηση" (δανείζομαι τη γνωστή ατάκα του κ. Σπύρου Χαλβατζή, βουλευτή του ΚΚΕ). Κρίμα...
έτσι δε γίνεται πάντα καλέ μου συναγωνιστή... ξεκινάει ένα θέμα κάποιοι ασχολούνται και μετά πλακώνουν τα χαζοχαρούμενα με το μακρί τους και το κοντό τους και το στέλνουν στον αγύριστο... όπότε μην ασχολείσαι κι αν θες κάτι πάντα Πριβέ

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
γιατι αν πινουμε τουλαχιστον να ξερουμε και της πιθανες επιπτωσεις στην υγεια

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γιατι αν πινουμε τουλαχιστον να ξερουμε και της πιθανες επιπτωσεις στην υγεια
Βρε Δημητράκη για να παίρνει κάποιος νόμιμες ουσίες και μιλάω πάντα με παρακολούθηση γιατρού σημαίνει πως κάτι δεν πάει καλά στο ΚΝΣ... και τις παίρνει για να το ισορρπήσει... Για τις παράνομες  θέλει ρώτημα ? Οσο για το σεξ όταν ο άλλος έχει μια καταθλιψάρα να, ή ψύχωση ή οτιδήποτε άλλο το σεξ είναι το πρόβλημα ? Τι ψευδοδιλλήματα είναι αυτά...

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Βρε Δημητράκη για να παίρνει κάποιος νόμιμες ουσίες και μιλάω πάντα με παρακολούθηση γιατρού σημαίνει πως κάτι δεν πάει καλά στο ΚΝΣ... και τις παίρνει για να το ισορρπήσει... Για τις παράνομες  θέλει ρώτημα ? Οσο για το σεξ όταν ο άλλος έχει μια καταθλιψάρα να, ή ψύχωση ή οτιδήποτε άλλο το σεξ είναι το πρόβλημα ? Τι ψευδοδιλλήματα είναι αυτά...
ψαξε λιγο το θεμα και θα δεις.δεν εχω βαλει καποιο διλημα,η πραγματικοτητα ειναι

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μαλιστα. μας καλυπτει απολυτα το πορισμα απο την σεβαστη ισορροπημενη βελβυ.  :2funny:
κανε κουραγιο να ζησεις την αγαπη μεσα απο τα δυσκολα γιατι εγω δε πατροναρομαι  :dancing:

Άκου το μαλάκα τι λέει.
Τουλάχιστον δεν είμαι ψεύτικη, Εκτοράκο.
Αν δεν έχεις την αντίληψη να ξεχωρίσεις τι λέγεται ως πείραγμα και τι ισχύει, δικό σου θέμα.
Άκου 'να προσέχεις τι γράφεις ´ στον Μάριο χαχαχαχα
Ας μην επεκταθώ στο κόσμο και στο κοσμοτσατ.
Αυτά από μένα.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ψαξε λιγο το θεμα και θα δεις.δεν εχω βαλει καποιο διλημα,η πραγματικοτητα ειναι
Τι να ψάξω το θέμα ? Θέλει ρώτημα πως όταν ο άλλος είναι σε καταστολή εξασθενούν οι βασικές λειτουργίες συμπεριλαμβανόμενης και της σεξουαλικής ? Η μήπως νομίζεις πως τα στυτικά προβλήματα είναι μόνο ψυχολογικά ? Δεν έχεισ σκεφτεί ποτέ γιατί πάμε σε ουρολόγο και όχι σε ψυχίατρο ? Μη με τρελλαίνεις

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
δεν γνωριζεις και φενεται.ανετρεξε πισω μηπως και μαθεις.αν θες ρωτα ομως

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
χαζοπουτανα,και μετα λενε δεν μας την πεφτουν οι αντρες,εχουν αλαξει η ρολοι,και κατι παπαριες :jerking: :jerking:
Και ειναι σοβαρο πεσιμο να πεις σε καποια που βλεπεις πρωτη φορα "δωσε μου το κινητο σου να κλεισω τραπεζι"? Εννοειται αν εισαι πανω απο 15 ετων.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Άκου το μαλάκα τι λέει.
Τουλάχιστον δεν είμαι ψεύτικη, Εκτοράκο.
Αν δεν έχεις την αντίληψη να ξεχωρίσεις τι λέγεται ως πείραγμα και τι ισχύει, δικό σου θέμα.
Άκου 'να προσέχεις τι γράφεις ´ στον Μάριο χαχαχαχα
Ας μην επεκταθώ στο κόσμο και στο κοσμοτσατ.
Αυτά από μένα.

το πειραγμα ειναι πειραγμα. αν δε μπορεις να το ξεχωρισεις ή θες να βαζεις τα δικα σου ορια ποιον θα πειραζουμε τοτε το ιντερνετ δε κανει για σενα. αν δεν εχεις καταλαβει, δε μας απασχολει τι ισχυει και τι οχι, χαβαλες να γινεται. το οριο για μενα ειναι μονο τα προσωπικα δεδομενα που δεν εχει δημοσιοποιησει ο αλλος.
αν σε πετυχαινουμε σε ασχημη στιγμη, να μας ενημερωνεις πρωτα αν ειναι η να μη συνδεεσαι.  :birdman:
το βρηκαμε τωρα ολοι τροχονομια συμφωνα με τα γουστα τους, απο την αντζελα του στουντιο μεχρι τη βελβυ.  :jerking:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν γνωριζεις και φενεται.ανετρεξε πισω μηπως και μαθεις.αν θες ρωτα ομως
Δημητράκη κάπου τάχεις μπλεγμένα.. Γνωρίζω και πολύ καλά μάλιστα. Δόξα το θεό έχουμε μπόλικους γιατρούς στην οικογένεια , διάσημους και άσημους, μικρούς και μεγάλους και πολλών ειδικοτήτων. Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι κάτσε να διαβάσεις τι έχεις γράψεις, πως πλησίασες το θέμα, τι σχόλια έχεις κάνει, τι ερωτήματα έχεις θέσει, κι αν βγάλεις άκρη σφύρα μου...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
δεν πειραζει φιλε μου τους συγχωρω.
Τι συγχωρεις μωρε? Εφτασε το θεματακι σου 30 σελιδες και θα ησουν και δυσαρεστημενος επειδη γινεται συζητηση μεσα σε αυτο?
Αυτο το καινουργιο παλι, να φοβομαστε να κανουμε μια συζητηση μεσα σε ενα θρεντ με καποια αφορμη που παρουσιαζεται, απο φοβο μηπως θεωρηθει σπαμ, αρχιζει και μου δινει στα νευρα.
Ενταξει, το καταλαβαινω στα θρεντ που αφορουν πουτανες.
Αλλά στα υπολοιπα, τι στον πουτσο προβλημα υπαρχει γαμω την τρελα μου?

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Και ειναι σοβαρο πεσιμο να πεις σε καποια που βλεπεις πρωτη φορα "δωσε μου το κινητο σου να κλεισω τραπεζι"? Εννοειται αν εισαι πανω απο 15 ετων.
οχι βεβαια αλλο ειπα σχετικα με την σημερινη σταση των γυναικων απεναντι στο ομορφο και σεμνο καμακι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
οχι βεβαια αλλο ειπα σχετικα με την σημερινη σταση των γυναικων απεναντι στο ομορφο και σεμνο καμακι
Μια χαρα σταση εχουν οι γυναικες στο σωστο καμακι. Ανεξαρτητως ηλικιας μαλιστα.

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Δημητράκη κάπου τάχεις μπλεγμένα.. Γνωρίζω και πολύ καλά μάλιστα. Δόξα το θεό έχουμε μπόλικους γιατρούς στην οικογένεια , διάσημους και άσημους, μικρούς και μεγάλους και πολλών ειδικοτήτων. Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι κάτσε να διαβάσεις τι έχεις γράψεις, πως πλησίασες το θέμα, τι σχόλια έχεις κάνει, τι ερωτήματα έχεις θέσει, κι αν βγάλεις άκρη σφύρα μου...
μια χαρα ακρη βγαινει παντως οτι θες ρωτα και ισως ξερω.αυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom