Νέα

επερνα αντικαταθλιπτικα και δεν ειχα καβλες μπορω να επανελθω??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skatharozoumhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε φτυάρια του Περού & της Αυστραλίας κριάρια άντε πετάχτε τα κωλοφάρμακα σιαπέρα, εγώ δηλαδή πόσα ηρεμιστικά θα έπρεπε να πάρω όταν με στέλνουν κουβά κάτι αλήτες?  :rolleyes:
Τραβάτε και μαρκαλάτε σιαπέρα όποια δεν σας σκοτίζει τα @@ρια κι αν πέσετε σε φόλα γράφτε την κανονικά και πάτε στην επόμενη.
Αν μη τι άλλο γεμάτος είναι ο μπαξές από ΧΧΧ. Η τσέπη είναι το θέμα!

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.947
Πόντοι
216
ανιατη η περιπτωση του τυπου τυπε.... :S :S :S

Γιατι το λες αυτο τυπε ???  :grin:

μια φορα σε καφετερια μια γκομενα με κοιταζε συναιχια και τη κοιταζα και ειταν πολυ μανουλι καποια στιγμη φευγει και περνα μπροστα μου και της μιλησα και δε μου δωσε καθολου σημασια και εφυγα και πηγα σε οικο ανοχης  ειχα να παω κανα μηνα τοτε αλα ξενερα να σε κοιτα 40 λεπτα και μετα να σε γραφει... μετα φταινε οι ανδρες...

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.947
Πόντοι
216
αφου την κοιταζε κ της μιλησε το σωστο ηταν να κατσει να την γαμησει τυπε..... :S :S :S

Αυτη επρεπε να ερθει μονη της και να τον τσιμπουκωσει οταν δεν κοιτουσε,παλιοκαριολες χαχα

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.947
Πόντοι
216
Τυπε δεν μας λες ολη την αληθεια ....

Απο τις κριτικες σου φαινεται οτι το προβλημα προυπηρχε των αντικαταθλιπτικων

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.947
Πόντοι
216
δεν ειχα καθολου καυλες και 2 φορες που πηγα σε μπουρδελο εχασα τη στιση μου

παιδια για πειτε δεν ειναι τελεια οταν σας βαζει δαχτυλο η γκομενα?? μιλαμε πρωτη φαση

Αφου ξερεις μονος σου την απαντηση ρε τυπε για να την βρισκεις στα μπουρδελα χαχα

Αφου δεν μπορεις να γαμησεις γιατι δεν κανεις οτι ο pervert που πηγαινει στα studio και τον γαμανε με στραπον και χυνει τραβωντας μαλακια.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.947
Πόντοι
216
Αφου ξερεις μονος σου την απαντηση ρε τυπε για να την βρισκεις στα μπουρδελα χαχα

Αφου δεν μπορεις να γαμησεις γιατι δεν κανεις οτι ο pervert που πηγαινει στα studio και τον γαμανε με στραπον και χυνει τραβωντας μαλακια.

Αν ξερει καποιος το προφιλ του pervert  να το γραψει .

Ειναι αυτος που εχει γαμησει με τον κολο τις μισες πουτανες της αθηνας χαχα

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1

το εκανα παλια 3 φορες με δαχτυλακι αλα φοβαμε μη μου αρεσει και θελω και αλα μετα

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.804
Πόντοι
3.656
ναι αλα τωρα το κοψα και θα χω παλι σηκομαρες

τυπε αμα τωρα εχεις πολλες σηκωμαρες και θελεις να σου πεσει η τσαπου κοιτα αυτη τη φωτο για 10 δευτερολεπτα     :S :S :S
δε θα σου σηκωνεται η τσαπου για ενα μηνα μετα    :S :S :S

Συνημμένα

• Λιλα-Πουστης.jpg
    Λιλα-Πουστης.jpg
    138,4 KB · Εμφανίσεις: 27
OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
υπηρχαν και στιγμες στα μπουρδελα που απο ανγχος δεν εκανα σεξ..αλα ηταν λιγες.απο ανγχος επαθα καταθλιψη κι κρισεις

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.804
Πόντοι
3.656
κ γιατι ανοιξες θρεντ τοτε τυπε..... :think: οπως κ ναχει καλα πετσωματα τυπε....

αμα δεν ανοιγονται ποιοτικα θρεντ σαν αυτο πως θα μπορεσω εγω να κανω χαβαλε προσφερω την ποιοτητα μου τυπε;      :S :S :S

rBn.gif

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.187
Πόντοι
4.895
τυπε αμα τωρα εχεις πολλες σηκωμαρες και θελεις να σου πεσει η τσαπου κοιτα αυτη τη φωτο για 10 δευτερολεπτα     :S :S :S
δε θα σου σηκωνεται η τσαπου για ενα μηνα μετα    :S :S :S
αλοίμονο όμως αν την κοιτάξει και του σηκωθεί περισσότερο ;;;;

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
τυπε αμα τωρα εχεις πολλες σηκωμαρες και θελεις να σου πεσει η τσαπου κοιτα αυτη τη φωτο για 10 δευτερολεπτα     :S :S :S
δε θα σου σηκωνεται η τσαπου για ενα μηνα μετα    :S :S :S

ενας νορμαλ ανθρωπος οντως θα ξενερωνε με τις φωτογραφιες του γερο-πουστη. εσυ όμως εχεις συλλογη με ολες τις φωτο του τυπου λιλα και ξερουμε ολοι πως καποτε ησουν η αγαπητικια του :)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.804
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• Λιλας SAW.jpg
    Λιλας SAW.jpg
    112,5 KB · Εμφανίσεις: 36