Νέα

αντικαταθλιπτικα και libido

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis123456789
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 469
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Τι συγχωρεις μωρε? Εφτασε το θεματακι σου 30 σελιδες και θα ησουν και δυσαρεστημενος επειδη γινεται συζητηση μεσα σε αυτο?
Αυτο το καινουργιο παλι, να φοβομαστε να κανουμε μια συζητηση μεσα σε ενα θρεντ με καποια αφορμη που παρουσιαζεται, απο φοβο μηπως θεωρηθει σπαμ, αρχιζει και μου δινει στα νευρα.
Ενταξει, το καταλαβαινω στα θρεντ που αφορουν πουτανες.
Αλλά στα υπολοιπα, τι στον πουτσο προβλημα υπαρχει γαμω την τρελα μου?
κανενα προβλημα χιουμορακι κανω.και το θεμα δεν ειναι δικο μου αλλα δικο μας ;)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
το πειραγμα ειναι πειραγμα. αν δε μπορεις να το ξεχωρισεις ή θες να βαζεις τα δικα σου ορια ποιον θα πειραζουμε τοτε το ιντερνετ δε κανει για σενα. αν δεν εχεις καταλαβει, δε μας απασχολει τι ισχυει και τι οχι, χαβαλες να γινεται. το οριο για μενα ειναι μονο τα προσωπικα δεδομενα που δεν εχει δημοσιοποιησει ο αλλος.
αν σε πετυχαινουμε σε ασχημη στιγμη, να μας ενημερωνεις πρωτα αν ειναι η να μη συνδεεσαι.  :birdman:
το βρηκαμε τωρα ολοι τροχονομια συμφωνα με τα γουστα τους, απο την αντζελα του στουντιο μεχρι τη βελβυ.  :jerking:

Nαι ναι θησαυρέ μου ό,τι πεις. Πώς μπορείς να πειράξεις κάποιον και να γίνει χαβαλές αν δεν μπορείς να καταλάβεις πότε χαβαλεδιάζει κι ο ίδιος?
Ναι έγινα μπατσίνα και τροχονόμος κι ό,τι άλλο θες, επειδή απλά σε ρώτησα γιατί άλλαξες.
Όπως γράφεις εσύ, έτσι κι εγώ έχω δικαίωμα να γράφω ό,τι θέλω. Αγνόησέ με και μην απαντάς άμα δε γουστάρεις. Τι πιο εύκολο.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
παντως καλο θα ηταν ολοι μας να μαθουμε την επιδραση των ψυχοδραστικων ουσιων νομιμων η παρανομων στο Κ.Ν.Σ. και κατ επεκταση στο σεξ ;)

εσυ όμως γιατί δεν μου απάντησες όταν σε ρώτησα, που βρήκες την πληροφορία, ότι ένα ssri έχει περιφερική αδρενεργική δράση ?

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
εσυ όμως γιατί δεν μου απάντησες όταν σε ρώτησα, που βρήκες την πληροφορία, ότι ένα ssri έχει περιφερική αδρενεργική δράση ?
ολα τα αντικαταθλιπτικα δρουν σε αδρενεργικους υποδοχεις.νεο ειναι αυτο;η τραζοδονη ας πουμε εχει τετοια δραση και προκαλει πριαπισμο

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
ολα τα αντικαταθλιπτικα δρουν σε αδρενεργικους υποδοχεις.νεο ειναι αυτο;η τραζοδονη ας πουμε εχει τετοια δραση και προκαλει πριαπισμο

δώσε μου link , πίστεψε με, με  ενδιαφέρει σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι σοβαρό να το ξέρω

και εν πάσει περιπτώσει ο πριαπισμός τι σχέση έχει με τους αδρενεργικούς περιφερικούς υποδοχείς ?

OP
OP
D

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
δώσε μου link , πίστεψε με, με  ενδιαφέρει σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι σοβαρό να το ξέρω

και εν πάσει περιπτώσει ο πριαπισμός τι σχέση έχει με τους αδρενεργικούς περιφερικούς υποδοχείς ?
δεν ξερω λινκ και τετοια να σου πω.οτι θυμαμαι απλα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
δεν ξερω λινκ και τετοια να σου πω.οτι θυμαμαι απλα

απο πού το θυμάσαι ?

ας πούμε αν κάποιος είναι καρδιολογικός ασθενής ή υπερτασικός και παίρνει ssri ο γιατρός θα πρέπει να ξέρει γι'αυτή την δράση των ssri που λες στους περιφερικούς αδρ. υποδοχείς (εγώ πρώτη φορά το ακούω)

αλλά μάλλον δεν έχεις και πολύ μεγάλη ιδέα για ότι γράφεις και καλό θα ήταν να μην γράφουμε ανεύθυνα ότι νά ναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom