Gloria
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
με ποιο τροπο μπορω να βοηθησω?Gloria βλέπεις προπηλακίζομαι για χάρη σου και μάλιστα ανορθόγραφα
με ποιο τροπο μπορω να βοηθησω?Gloria βλέπεις προπηλακίζομαι για χάρη σου και μάλιστα ανορθόγραφα
Ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις καποιον τροπο εσυ.....με ποιο τροπο μπορω να βοηθησω?
ελα και εχω τρελαθει σε ψαχνω σημεραμε ποιο τροπο μπορω να βοηθησω?
Πφφφφφφφφφ δεν ζηταγα καλυτερα τους αριθμους του Λοττο?
Με την σιωπή σου.με ποιο τροπο μπορω να βοηθησω?
Δεν λες και εσυ αυτα που εχεις πεις κατα καιρους εδω μεσα?Ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις καποιον τροπο εσυ.....
τρελος ειμαι οτι θελω λεω....Δεν λες και εσυ αυτα που εχεις πεις κατα καιρους εδω μεσα?
Μπορει να σου βρει και απο τι πασχεις.
Κατσε εδω βρεδε σκοπευω να γραψω αλλο σε αυτο το τοπικ δε θα με κρινει εμενα το καθε καρυδιας καρυδι -κλωνος που συνυπαρχει σα μελος με μενα εδω μεσα
Μισό να πάω για ποπ κορν κ coca-cola....αφου μαζευτηκαμε λεω να μιλησουμε για την σεξουαλικοτητα στα χρονια του φροιντ καθως και του μεγαλου γιατρου αθ.καυκαλιδη
παρε και μια λεμονιτα και στα δινω μεταΜισό να πάω για ποπ κορν κ coca-cola....
Εγω πηρα θεση ηδη !!!!!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/popcorn_yes.gif[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παρακαλω πολυ μην γελας !!!!!!
πολυ φοβαμαι θα μεινεις με την ορεξηΠαρακαλω πολυ μην γελας !!!!!!
Πληρωσα εισητηριο κανονικοτατα και περιμενω να ξεκινησει το σοου .....
Τα λεφτα μου πισω παρακαλω .....πολυ φοβαμαι θα μεινεις με την ορεξη