Νέα

Αντίδραση της γυναίκας σε μια μικρή πουτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 179
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μιας και υπαρχει αντιστοιχο θεμα ειπα να ανοιξω και αυτο για να εχουμε ολοκληρωμένη αντιδραση των γυναικων.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μιας και υπαρχει αντιστοιχο θεμα ειπα να ανοιξω και αυτο για να εχουμε ολοκληρωμένη αντιδραση των γυναικων

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Βίζιτα = η μεγαλύτερη χαρά της

Γκομενα = ένα μισάωρο και την κοπαναω / προσπάθησε να μη γελάσεις μπορεί να το καταλάβει / μηπως να σβήσουμε τα φώτα;

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
καταρχην πρεπει να ξεκαθαρισουμε οτι εαν της αρεσεις δεν υπαρχει περιπτωση καμμια γυναικα στον κοσμο να σε χωρισει γιατι εχεις μικρο πουλι.
απο εκει και περα, ναι, δεν θα καταλαβαινει και πολλα και δεν θα ευχαριστιεται το σεξ οσο με τους αλλους που την γαμησαν με μεγαλυτερη,

ΑΛΛΑ

εαν εισαι καλο παιδι, εχεις μονιμη δουλεια δεν πινεις δεν χαρτοπαιζεις δεν εισαι γκομενιαρης εχεις και αρκετα λεφτα

θα το αντεξει....

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.290
Πόντοι
4.546

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.897
Πόντοι
10.411
Θα σκέφτεται πάντα τα ''δοκάρια'' των πρώην:P

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Στη Σαλονίκη στο Βαρδάρη πριν 15 χρόνια περίπου.

Περίμενα σαλόνι να δω την πουτάνα και μέσα από το δωμάτιο ακούστηκε η τελευταία να ουρλιάζει.

''τι ειναι αυτοο?Πως θα με γαμησεις με αυτο?''

Και το αμεσως επομενο να βγαινει ο πελατης και να εχει την ιεροδουλο πιασμενη απο το μαλι και να την περιστρεφει σα σφουγγαροπανο.

Την εκανα αμεσως και οπως εφευγα ειδα 2 φουσκωτους να πηγαινουν προς το μαγαζι περπατωντας γρηγορα...

Θα γινε της πουτανας

δε καθησα να δω

Κοιτα τη εγινε για μια μικρη ψωλη:new_shocked::new_shocked::new_shocked:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
καταρχην πρεπει να ξεκαθαρισουμε οτι εαν της αρεσεις δεν υπαρχει περιπτωση καμμια γυναικα στον κοσμο να σε χωρισει γιατι εχεις μικρο πουλι.
απο εκει και περα, ναι, δεν θα καταλαβαινει και πολλα και δεν θα ευχαριστιεται το σεξ οσο με τους αλλους που την γαμησαν με μεγαλυτερη,

ΑΛΛΑ

εαν εισαι καλο παιδι, εχεις μονιμη δουλεια δεν πινεις δεν χαρτοπαιζεις δεν εισαι γκομενιαρης εχεις και αρκετα λεφτα

θα το αντεξει....

ε εννοειται και θα το αντεξει...αφου οσο ειναι μαζι σου, θα γαμιεται και με το υπολοιπο αττικης...
:confused::confused::confused:

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1

Περίμενα σαλόνι να δω την πουτάνα και μέσα από το δωμάτιο ακούστηκε η τελευταία να ουρλιάζει.

Και το αμεσως επομενο να βγαινει ο πελατης και να εχει την ιεροδουλο πιασμενη απο το μαλι και να την περιστρεφει σα σφουγγαροπανο.

Την εκανα αμεσως και οπως εφευγα ειδα 2 φουσκωτους να πηγαινουν προς το μαγαζι περπατωντας γρηγορα...

Θα γινε της πουτανας

δε καθησα να δω

Απεναντίας. Πολύ μεγάλη θα ήταν. Καμία πουτανα ποτέ δε κάθεται να κάνει τέτοιο σχόλιο δεν μικρές γιατί πολύ απλά είναι η χαρά τους. Η πολύ μεγάλη όμως...

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296

Θα γινε της πουτανας

δε καθησα να δω

Απεναντίας. Πολύ μεγάλη θα ήταν. Καμία πουτανα ποτέ δε κάθεται να κάνει τέτοιο σχόλιο δεν μικρές γιατί πολύ απλά είναι η χαρά τους. Η πολύ μεγάλη όμως...
Το σκεφτηκα κι εγω αλλα απο τα συμφραζομενα προεκυψε οτι ηταν μπαμιας.Γι αυτο και τη βουτηξε την ιεροδουλο.Αλλοιως θα φουσκωνε απο περηφανεια η δε θα λεγε και τιποτα εχοντας γνωθι σαυτον

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μιας και υπαρχει αντιστοιχο θεμα ειπα να ανοιξω και αυτο για να εχουμε ολοκληρωμένη αντιδραση των γυναικων

Ε πες μας λοιπόν, εσύ σίγουρα θα έχεις εμπειρία.
Εσυ θα μας πεις πως αντιδρουν οι γυναικες μολις δειχνεις το 4.5 πουλι σου

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Έχω έναν μαλάκα φίλο ο οποίος τα έχει με μια Ουκρανέζα που του τα τρώει €€€€ .....κάποτε τσακωνόντουσαν κι αυτή του είπε την φράση "έχω καταπιεί πολλά από εσένα, έχω καταπιεί και μπαμιες".
Ο μαλάκας ακόμα της πληρώνει ενοίκιο, ΔΕΗ, χαρτζιλίκια κτλ για να νιώθει αποδεκτός από γυναίκα.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.593
Πόντοι
2.306
Είτε μικρή είτε μεγάλη πούτσα είτε αυνάνας είτε Ροκο Σιφρεντι , 2 πραγματα ειναι τελολογικα βεβαια :
α) Μετα απο ενα χρονικο διαστημα σε σχεση/γαμο πιο συχνα θα βλεπεις Φεραρι στο δρομο παρα θα την γαμας
β) απορροια του (α) --> εσυ θα ψαχνεις καινουργια μουνια κι εκεινη καινουργιες πουτσες

Οι γυναικες το γνωριζουν ασυνειδητα αυτο και ως ακραιφνως ωφελιμιστικα και πραγματιστικα οντα κανουν φοκους σ'εκεινα που μπορουν να αποκομισουν μακροπροθεσμα (ντολτσε βιτα, χρημα , ενα μαλακα να μεγαλωσει τα παιδια τους κλπ). Στο τελος κατα 95% καταφερνουν να παρουν απ τη ζωη πολλα περισσοτερα απ οσα δικαιολογει το στατους/εμφανιση/μυαλο τους
Οι αντρες απο την αλλη ως συμπλεγματικα και μεγαλομανη οντα σπαταλουν ολη την παραγωγικη ζωη τους προσπαθωνας να γινουν ο Mr Perfect που θα μαγεψει την πανεμορφη , αγνη , ξεκωλιαρα (μονο με αυτον βεβαια) Σταχτοπουτα και θα ριχνουν γαλαξιακα γαμησια μεχρι το τελος του κοσμου. Στο τελος κατα 95% καταληγουν να παρουν τ'αρχιδια τους κι εκει χωριζονται σε διαφορες καστες. Αλλοι το ριχνουν στο ποτο , αλλοι στις πουτανες , αλλοι γινονται φιλοσοφοι κι αλλοι ζουν με υπαρξιακες αγωνιες για το αν το πουλι τους ειναι αρκετα μεγαλο και το αμαξι τους αρκετα ακριβο. :hi:

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.883
Πόντοι
4.766
Εγώ αν τον είχα κάτω από 13-14 θα γινουμουν Gay....:confused:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Είτε μικρή είτε μεγάλη πούτσα είτε αυνάνας είτε Ροκο Σιφρεντι , 2 πραγματα ειναι τελολογικα βεβαια :
α) Μετα απο ενα χρονικο διαστημα σε σχεση/γαμο πιο συχνα θα βλεπεις Φεραρι στο δρομο παρα θα την γαμας
β) απορροια του (α) --> εσυ θα ψαχνεις καινουργια μουνια κι εκεινη καινουργιες πουτσες
Δεν υπάρχει πιο ξεπερασμένη ιστορία από αυτή τη γελοιότητα που λέγεται γάμος. :S

Πραγματικά μιλάμε για μια ιστορία του προηγούμενου αιώνα και απορώ πως δεν το βλέπουν τόσα άτομα γύρω μας. :S

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

Θα γινε της πουτανας

δε καθησα να δω

Το σκεφτηκα κι εγω αλλα απο τα συμφραζομενα προεκυψε οτι ηταν μπαμιας.Γι αυτο και τη βουτηξε την ιεροδουλο.Αλλοιως θα φουσκωνε απο περηφανεια η δε θα λεγε και τιποτα εχοντας γνωθι σαυτον

Εμένα μου έχει συμβεί ακριβώς το αντίθετο.
Μπάινω σε μπουρδέλο στο Μεταξουργείο και αμέσως φάνηκε ότι υπήρχε θέμα.
Ήταν δύο πελάτες μελαμψοί και η τσατσά και τσακωνόντουσαν.
Μόλις μπαίνω με πλησιάζει η τσατσά και μου λέει μπορείς να τους εξηγήσεις ότι η κοπέλα δεν τον θέλει γιατί την έχει πολύ μεγάλη και χθες που τη γάμησε την σκότωσε.
Εγώ την έκανα με ελαφρά, γιατί μου φάνηκαν αγριεμένοι και δεν ήθελα να μπλέξω.
Δεν είμαι μπράβος ούτε νταβαντζής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom