Νέα

Ανισότητες ανάμεσα στο ζευγάρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bestman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Bestman

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
610
Πόντοι
81
Χριστουγεννιάτικες μελαγχολικές ανασφάλειες..
Το έχω διαβάσει το στορυ με το κάμπινγκ, μακριά από μας..
Δεν είναι το κατοσταρικο το θέμα, το αντικείμενο εργασίας ίσως..
Δλδ βρισκόμαστε με παρέες κ γω συμμετέχω μόνο σε γενικές συζητήσεις ή ασχολούμαι με τα πιτσιρίκια

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.468
Πόντοι
12.756

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
988
Πόντοι
96
Χριστουγεννιάτικες μελαγχολικές ανασφάλειες..
Το έχω διαβάσει το στορυ με το κάμπινγκ, μακριά από μας..
Δεν είναι το κατοσταρικο το θέμα, το αντικείμενο εργασίας ίσως..
Δλδ βρισκόμαστε με παρέες κ γω συμμετέχω μόνο σε γενικές συζητήσεις ή ασχολούμαι με τα πιτσιρίκια

Μεταξύ σας πως είστε; Πχ πάτε οι δύο σας σε ένα εστιατόριο, βγαίνει η κουβέντα και η βραδιά οκ, ή δείχνει να βαριέται/κοιτάει το κινητό της όλη την ώρα;

OP
OP
Bestman

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
610
Πόντοι
81
Εγώ βαριέμαι γτ θα αναφερθεί στην δουλειά της ή τα παιδιά..

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.468
Πόντοι
12.756
το θεμα σου ποιο ειναι δεν καταλαβα...
δεν εχεις τι να πεις σε κοινωνικες συναναστροφες;σε πειραζει που εχει μια ενδιαφερουσα δουλεια και εσυ οχι;
τα 100 ευρω παραπανω;:coffee:

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
988
Πόντοι
96

Αν αυτή δε βαριέται κα δεν προκαλεί θέματα όπως πχ να σε προσβάλλει, να σε μειώσει, κλπ τι σε νοιάζει τότε;

OP
OP
Bestman

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
610
Πόντοι
81
Όλα αυτά μαζί..
Της αναγνωρίζω ότι έχει καταφέρει να κάνει μια δουλειά που της αρέσει, ενώ εγώ απλά δουλεύω για να βγάζω χρήματα..

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.468
Πόντοι
12.756
Όλα αυτά μαζί..
Της αναγνωρίζω ότι έχει καταφέρει να κάνει μια δουλειά που της αρέσει, ενώ εγώ απλά δουλεύω για να βγάζω χρήματα..
πολλοι ειναι ετσι ρε μαν..το σημαντικο ειναι να δουλευεις να βγαζεις λεφτα και να μην εισαι απατεωνας και κυφηνας σαν καποια μελη εδω:coffee:

• Like
Αντιδράσεις: linear

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
467
Πόντοι
21
Όλα αυτά μαζί..
Τύπε μου το πρόβλημα είναι καθαρά με σένα. Νομίζεις ότι η δουλειά που κάνεις εσύ είναι υποδεέστερη από την δικιά της. Αν επιτρέπετε με τι ασχολείται ο καθένας;

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.880
Πόντοι
2.306
Όλα αυτά μαζί..
Τυπε χιλιαδες ζευγαρια ειναι ετσι, αυτη μαλλιστα ειναι η κσλη εκδοχη.
Η κακη εκδοχη ειναι να μην υπαρχει δουλεια και εισοδημα, εκει τα πραγματα στραβωνουν ασχημα πολλες φορες.
Αν δεν σου αρεσει αυτο που κανεις , δες αν μπορεις να το αλλαξεις.
Αν η συζυγος εχει παθος με τη δουλεια και περνας σε δευτερη μοιρα, πες της το και κανονισε καθε τοσο να πηγαινετε κανενα διημερακι μονοι σας χωρις παιδια, και λαπτοπ φυσικα.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.163
Πόντοι
456
Τύπε βάση του διδακτορικού μου στην ψυχολογία και τα πολλά έτη εμπειρίας, για να άνοιξες το θέμα, μάλλον εσένα σε ενοχλεί :woldman:

OP
OP
Bestman

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
610
Πόντοι
81
Με κουράζει που ώρες ώρες βάζει την καριέρα της πάνω και από την οικογένεια, αλλά δεν θέλω να της την κόψω γτ μετά θα με μισισει ίσως..

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.135
Πόντοι
441
Για να υπάρχουν κάποιες πιθανότητες ώστε να προκόψει ένας γάμος πρέπει ο άντρας να διαθέτει υψηλότερο στάτους και να έχει μεγαλύτερο μισθό. Που και πάλι, δεν στο εξασφαλίζει ότι θα μακροημερεύσετε όμως το αντίθετο είναι συνταγή καταστροφής.

Ό,τι και να λένε αυτές, ό,τι και να επιτάσσει η πολιτική ορθότητα, μια γυναίκα πάντα θα θέλει να είναι ο άντρας καλύτερος της. Σε διαφορετική περίπτωση (έστω και ενδόμυχα) δεν θα σε σέβεται. Για αυτό π.χ. θα δεις πολλούς ιατρούς να παντρεύονται νοσηλεύτριες όμως το αντίστροφο είναι σχεδόν απίθανο.

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι (λίγοι) που είναι ρεμάλια της κοινωνίας και μπορεί να μην δουλεύουν καν ενώ η γυναίκα τους θρέφει. Αυτοί όμως είναι ελάχιστοι και τείνουν να εξαφανιστούν. Στη σύγχρονη δυτική κοινωνία η γυναίκα έχει συνειδητοποιήσει τη δύναμη που έχει το μουνί της και για αυτό έχει απαιτήσεις.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.679
Πόντοι
3.936
Καλή Κυριακή να έχουμε
Σας ενοχλεί αν η γυναίκα σας έχει καλύτερη εργασιακή θέση από εσάς;
Και αν βγάζει περισσότερα χρήματα;
Τώρα που μιλάμε πχ, εκείνη δουλεύει στο λάπτοπ, κ γω μαλακιζομαι εδώ μέσα
Στα φρυδια σου, κάνε αυτά που σου αναλογούν και άσε την να δουλευει και 3 δουλειές. Οσο είναι το μυαλο της απασχολημένο με την εργασία κ τα παιδιά (εάν υπάρχουν) όλα είναι καλα. Αυτές που είναι αργοσχολες κ κάθονται σπίτι που το ξύνουν να φοβάσαι. Αυτές έχουν χρόνο για καβλες και γκομενιλικια κ ψάχνουν πφουτσο για να καλύψουν το κενό που δημιουργείται -λόγω τεμπελιάς κ κοπροσυνης.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.608
Πόντοι
3.846
@Bestman όταν σου λέει για τη δουλειά ,λέγε της εσύ κανένα σχετικό ανέκδοτο, ιστορίες από τα νεανικά σου χρόνια, αυτά που μαθαίνεις στην εγκυκλοπαίδεια του μπου. Έτσι θα δει ότι είσαι πολύ πιο πάνω από τους συναδέλφους της που λένε μόνο για δουλειά και θα σε αποθεώσει.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.679
Πόντοι
3.936
Για αυτό π.χ. θα δεις πολλούς ιατρούς να παντρεύονται νοσηλεύτριες όμως το αντίστροφο είναι σχεδόν απίθανο.
Και τι θα λέει στις κοινωνικές συναντήσεις που παίζουν και αυτες μέσα στην ζωη : Πχ.- εδώ γιατρος και από εδώ η γυναίκα μου η νοσοκομα'; Ρομπεξ μετα. Δεν πάει έτσι. Νομίζω ότι κάποιοι γιατροί λόγω του κάτω κεφαλιού την πάτησαν και πήραν νοσοκόμες κι όχι κάτι αντίστοιχο του δικού τους στάτους. Οι γυναίκες είναι πιο έξυπνες σε αυτό και πήραν κάτι του δικού τους επιπέδου αλλά όχι κάτι υποδεέστερο.

Random User 123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
1.313
Πόντοι
371
Καλή Κυριακή να έχουμε
Σας ενοχλεί αν η γυναίκα σας έχει καλύτερη εργασιακή θέση από εσάς;
Και αν βγάζει περισσότερα χρήματα;
Τώρα που μιλάμε πχ, εκείνη δουλεύει στο λάπτοπ, κ γω μαλακιζομαι εδώ μέσα
Καθόλου δεν θα με πείραζε. Αν έχουμε αρκετό χρόνο για εμάς και δεν δουλεύει όλη μέρα

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.683
Πόντοι
711
Εγώ πάντως έχω υψηλό κοινωνικό - εργασιακό στάτους, βγάζω παρά πολύ καλά χρήματα και ζω άνετα και η σύντροφος μου βγάζει εξαπλασια χρήματα απο εμένα επειδή έχει μια πετυχημένη επιχειρηση. Κατανοώ αυτό που λέει ο νηματοθετης αλλα για να αντέξει αυτή η σχέση θα πρέπει να συμβάλει σε κάτι ο ίδιος που να κάνει τη διαφορά. Σε μας πχ τυχαίνει να μπορώ να τη βοηθάω σε εξειδικευμένα πράγματα στη δουλειά και να έχουμε καταπληκτικό γαμησι, οπότε έχουμε δεθεί πολύ, εξού και δεν ασχολούμαι πλέον να γαμαω από εδώ κι από εκεί. Μπαίνω στο bou για το χαβαλε.... :)

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.624
Πόντοι
456
Πριν το γάμο, είχατε κανένα κοινό για να μιλήσετε ή όχι;
Εγώ βλέπω διαφορετικούς ανθρώπους, όχι οικονομικό χάσμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom