thesexdoctor35
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Να ειχαμε και εμεις τετοια στην θεσσαλονικη, καλα θα ητανε.
μαγκα εχεις απολυτο δικιο,ειμαι αθηνα για δουλεια κ εχω παρει κατι μουνια απιστευτα για τη πολη μας!
Να ειχαμε και εμεις τετοια στην θεσσαλονικη, καλα θα ητανε.
giasas me lene jasmin ke ime kokinomala diavaza edo ena post giamena (signomi gia ta latinika gramata ime kseni ) thelo napo mono pu oles fotografies pu iparhone sto internet ine pragmatikes ))) an kapjon theli namedi
Το δευτερο λινκ ειναι πολυ καλο για να'ναι αληθινο,δε συμφωνεις? Αυτη τη jasmin ομως ψιλoαξιζει να τη δουμε,φαινεται πιο πραγματικη...
Φιλε η πρωτη ειναι και εδω χωρις σχολια βεβαια. Αν θυμαμαι καλα υπηρχε καποιο ποστ παλιοτερα για την συγκεκριμενη δεν θυμαμαι που και ελεγε για 250/ωρα οποτε δεν ασχοληθηκα παραπερα. Τωρα ισως εχει ριξει την τιμη αν μαθεις πες μας.
Στο σαιτ παιζουν afoditi power και τζασμιν που εχουν γραφτει σχολια,αλλα και μια μπιανκα και μια ντεμι. Η τελευταια εχει κωλαρα τορνευτη αλλα δεν εχω διαβασει κατι ...Ποιος ξερει και δεν μιλαει? ε?giasas me lene jasmin ke ime kokinomala diavaza edo ena post giamena (signomi gia ta latinika gramata ime kseni ) thelo napo mono pu oles fotografies pu iparhone sto internet ine pragmatikes ))) an kapjon theli namedi
Χοντρή με πεσμένο βυζί.....και 250?Φιλε η πρωτη ειναι και εδω χωρις σχολια βεβαια. Αν θυμαμαι καλα υπηρχε καποιο ποστ παλιοτερα για την συγκεκριμενη δεν θυμαμαι που και ελεγε για 250/ωρα οποτε δεν ασχοληθηκα παραπερα. Τωρα ισως εχει ριξει την τιμη αν μαθεις πες μας.
Παντα υπαρχει διαπραγματευση. αλλα ναι, 250 για αυτην την χοντρη κανεις δεν θα εδινε. 70 ευρω το πολυ αν ειναι ολα μεσα (cim,owo ktlp)Χοντρή με πεσμένο βυζί.....και 250?
θησεα ειχα την ατυχια να παω με την αφροδιτη...παιδες μακρια δεν αξιζη μια...για τις αλλες κοπελες δεν ξερωΣτο σαιτ παιζουν afoditi power και τζασμιν που εχουν γραφτει σχολια,αλλα και μια μπιανκα και μια ντεμι. Η τελευταια εχει κωλαρα τορνευτη αλλα δεν εχω διαβασει κατι ...Ποιος ξερει και δεν μιλαει? ε?
Αυτη φςινεται φρεσκο και δθνατο το πήρε κανεις?????
Το 99% των φωτο είναι μούφα, εδώ στα city tours άρχισε και παίζει πολύ φωτομούφα φαντάσου εδώ τι γίνεταιΚαλή φαινότανε αλλά δεν πρόλαβα να γράψω το τηλέφωνο... Εξαφανίστηκε η αγγελία...
Παλιό στουντιοκόριτσο, για τα λεφτά της καλή σύμφωνα με όσα άκουσα(δεν την έχω πάρει).για την όλγα απο λετονία τι ξέρουμε ?
με τι ονομα δουλευε στα studio αδερφε?Παλιό στουντιοκόριτσο, για τα λεφτά της καλή σύμφωνα με όσα άκουσα(δεν την έχω πάρει).