Συναγωνιστες καμια πληροφορια για το κοκκινομαλικο τουτο?
Θα αναφέρω την συνεύρεσή μου με την κοκκινομάλλα κοπέλα την Jasmin..Όποιος θέλει να δει φωτο με πρόσωπο και έχει badoo
,βέβαια από τις φώτο χάνει αρκετά,στο πρόσωπο είναι λίγο πιο γλυκιά όταν έχει κλειστό το στόμα,γιατί τα δόντια της δεν είναι και τα καλύτερα που θα μπορούσε να χει..Μην στείλετε μην γιατί όπως μου είχε πει πριν κανά δύο μήνες που την συνάντησα έχει κανά 3000 αδιάβαστα μηνύματα..Το κονέ το έκανα μέσω badoo,όπου μου έδωσε ένα mail που στο messenger είχε πάρα πολλές φώτο( τις οποίες δεν έχω για να ανεβάσω) αλλά το messenger της το έχουν σβήσει.Τιμές (πριν 2 μήνες,τώρα δεν ξέρω) 60 ευρώ μια φορά φούλ εκτός από ανάλ και 100 ευρώ 1 ώρα με ίδιες υπηρεσίες αλλά όσες εκτονώσεις θέλεις..
Η κοπέλα τότε είχε δικό της χώρο στον βαρδάρη (για καρδούλες κτλ δεν ξέρω).Το σώμα της ήταν αρκετά καλό μοντελέ φάση,εκτός από τα βυζιά που ήταν πάρα πολύ κρεμασμένα και για μένα ήταν τελείως ντεγκαβλέ..Έπρεπε φυσικά να το καταλάβω γιατί σε καμία από τις πάρα πολλές φωτο δεν έδειχνε τα βυζιά της....
Προκαταρκτικά κλασικά φιλάκια σε όλο το σώμα,η πίπα της ήταν ακάποτη μεν αλλά πολύ ριχή και αδιάφορη,παρόλα αυτά την άφησα κανά τέταρτο, μετά βάζει καπότα και τελειώνω πάρα πολύ γρήγορα..Συζητούσαμε για διάφορα πράγματα για κανά δεκάλεπτο(ευχάριστη κοπέλα στο social) αλλά μετά όταν πήγαμε για 2ο γύρο δεν μου σηκωνόταν με τίποτα 100% παρόλες τις προσπάθειες της κοπέλας η οποία τον είχε στο στόμα κανά δεκάλεπτο αλλά τζίφος..Πρώτη φορά μου συνέβει αυτό το πράγμα και δεν έχω πατήσει καν τα -άντα..
Δεν ξέρω αν βοήθησα με αυτήν μου την εμπειρία και χωρίς να θέλω να επηρεασω κανέναν δεν θα ξαναπήγαινα με την κοπέλα..Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει τα δικά του γούστα και πράττει όπως νομίζει, η κοπέλα πάντως είναι αρκετά φιλική και φιλότιμη αλλά εγώ για κάποιον λόγο ξενέρωσα και δεν μπορούσα να ενεργήσω..
ΥΓ:Ότι στοιχεία είχα τα έδωσα,οπότε μην στέλνετε πμ για άλλες πληροφορίες