Aντε τωρα να δω που θα βρω κανα πιπινι που ψαχνω
δεν πειραζει φιλε μου ειναι μια εμπειρια κ αυτο (καθε εμποδιο για καλο)...![]()
![]()

Aντε τωρα να δω που θα βρω κανα πιπινι που ψαχνω
δεν πειραζει φιλε μου ειναι μια εμπειρια κ αυτο (καθε εμποδιο για καλο)...![]()
![]()
Πολυ εξυπνο το σχεδιακι σου παιχτη. ;)Εγω παντως σε παραδεχομαιΡε παιδια ειναι απλο. Πατε στο adoos βαλτε μια αγγελια του στυλ Ψαχνω για μη επαγγελματιες φοιτητριες που να θελουν να περασουν καλα με λιγο χρημα. και ολο και κατι μπορει να ψαρεψετε. εγω παντως ετσι εκανα και μου βγηκε αυτο το κοννε. βεβαια η τυπισα εκανε 2 εβδομαδες μετα το αρχικο της μαιλ να μου στειλει το κινητο της αλλα ενταξει απο το τιποτα κατι ειναι. ΑΑ και μου ειπε της ηρθε περιοδος οποτε απο εβδομαδα θα εχω νεοτερα!
Πολυ χλωμο το βλεπω να παιζει τετοια γκομενα στη βιζιτα...www.adoos.gr/post/22288303/iiuliana_melaxrinos_iiiiiiipound_]http://www.adoos.gr/post/22288303/iiuliana_melaxrinos_iiiiiiipound_ [/URL] xaxxaxa ακριβως κατω απο την αγγελεια του παιχτη μας!!! θεικο κωλαρακι την ξερει κανενας??
Πολυ χλωμο το βλεπω να παιζει τετοια γκομενα στη βιζιτα...![]()
![]()
![]()
οχι χλωμο. ΑΔΥΝΑΤΟ!
Ρε παιδια ειναι απλο. Πατε στο adoos βαλτε μια αγγελια του στυλ Ψαχνω για μη επαγγελματιες φοιτητριες που να θελουν να περασουν καλα με λιγο χρημα. και ολο και κατι μπορει να ψαρεψετε. εγω παντως ετσι εκανα και μου βγηκε αυτο το κοννε. βεβαια η τυπισα εκανε 2 εβδομαδες μετα το αρχικο της μαιλ να μου στειλει το κινητο της αλλα ενταξει απο το τιποτα κατι ειναι. ΑΑ και μου ειπε της ηρθε περιοδος οποτε απο εβδομαδα θα εχω νεοτερα!
Και τσιγαρα...η αγγελια μαλλον μπηκε...γελοια , αθλια και φτηνη
κι αυτος που την εβαλε , μεγας καρμιρης
στην επομενη αγγελια προσφερε καλσον και τσιχλες φιλαρακο
Εαν ερθει αυτο το κορμακι καλα,αλλα δε το νομιζω...σε τετοια κορμακια δε λεω οχι ποτε![]()
Εαν ερθει αυτο το κορμακι καλα,αλλα δε το νομιζω...![]()
Δηλαδή ο Ερωτίλος Αδάμ περνάει στο τζάμπα μιας κ τον ψάχνει η κιουρία;;;Γιατί είσαι ο Ερωτίλος? Ή ο Ερωτικός Αδάμ???
Ετσι. ;)Τωρα βεβαια στο μνημονιο μπηκαμε αλλα να δουμε πως θα βγουμε...καθετα η οριζοντια?Από την στιγμή που η συμφωνία είναι προφορική υπάρχει δυνατότητα υπαναχώρησης ή τουλάχιστον επαναδιαπραγμάτευσης των όρων...
(Έλα να μπαίνουμε σε μνημονιακό κλίμα και εδώ μέσα σιγά-σιγά...)
Δηλαδή ο Ερωτίλος Αδάμ περνάει στο τζάμπα μιας κ τον ψάχνει η κιουρία;;;![]()
Ετσι. ;)Τωρα βεβαια στο μνημονιο μπηκαμε αλλα να δουμε πως θα βγουμε...καθετα η οριζοντια?![]()
![]()
![]()
δεν παιζει να ειναι αυτη...
Δε παιζει με τιποταδεν παιζει να ειναι αυτη...