skorpios76
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
xekinas apo 80 na upothesw stomatiko me profulaktiko kai apo ekei kai pera pane ola 20 aria olga?
Ρε φίλε καθυστερημένος είσαι???Η κοπέλα σε έχει δώσει τηλέφωνο και λεει ότι μπορείς να παρεις να ρωτήσεις.Τι να υποθέσεις???xekinas apo 80 na upothesw stomatiko me profulaktiko kai apo ekei kai pera pane ola 20 aria olga?
Αφου θες να του την πεις, πες του να μην γραφει greeklish. Τους χαρακτηρισμους τι τους ηθελεςΡε φίλε καθυστερημένος είσαι???Η κοπέλα σε έχει δώσει τηλέφωνο και λεει ότι μπορείς να παρεις να ρωτήσεις.Τι να υποθέσεις???
Γεια σου ρε Σκόρπιε μαιτρ της ειρωνειας και της ελληνικης γλωσσας. Εγω ρε φταιω που πηγα να σε υπερασπιστω που σε ειπε ο αλλος καθυστερημενο αλλα μαλλον κατι θα ηξερε.πω πω τι τραγικο που εγραψε καποιος στα greeklish κατι γελοια ανθρωπακια ειπαρχουν σαν εσας βεβαια και σχολιαζουν μικρα ασημαντα πραγματα...οσο για τα 20αρια που εγραψα καποιος με στοιχειωδη νοημοσυνη θα καταλαβαινε πως ηταν ειρωνικο
Eπειδή είχα και εγώ την ίδια απορία ,δηλαδή αφού ζητάει την μια ώρα 80 πόσο θα ζητάει τις 2 ,πήρα τηλέφωνο και ρώτησα!!Όλγα, σε δικό σου χώρο δέχεσαι επισκέψεις; Και από 80 ευρώ την ώρα ξεκινάν οι τιμές; Για δύο ώρες πόσο;
Eπειδή είχα και εγώ την ίδια απορία ,δηλαδή αφού ζητάει την μια ώρα 80 πόσο θα ζητάει τις 2 ,πήρα τηλέφωνο και ρώτησα!!
Η απάντηση είναι πολύ απλή.Ακου
1 ώρα έχει 60 λεπτά ,το κάθε λεπτό έχει 60 δευτερόλεπτα.Εμάς μας ενδιαφέρουν τα δευτερόλεπτα που είνα 3600.Αρα θα πολλαπλασιάσεις το 3600(1 ώρα)επί 7200 (2 ώρες).Μετά από τον αριθμό που θα βρείς θα πάρεις την τετραγωνική ρίζα του και θα διαιρέσεις το 80(ποσό της 1 ώρσς).Υστερα θα πολλαπλασιάσεις την τιμή ζώνης της περιοχής που μένεις και στο γινόμενο θα προσθέσεις την χρονολογία που κτίστηκε η πολυκατοικία σου επί τον όροφο που μένεις!Τέλος στον γινόμενο θα αφαιρέσεις την χρονολογία που γεννήθηκες και έτσι θα βρεις το πόσο παίρνει για 2 ώρες.
Εμένα πάντως με βγήκε 160 .
Mε τέτοια φάτσα αν δεν είναι τραβέλι θα είσαι πολύ τυχερός...
Mε τέτοια φάτσα αν δεν είναι τραβέλι θα είσαι πολύ τυχερός...![]()
Ενδιαφέρομαι, αν είναι καλή περίπτωση στείλε pm.Παιδες, εγω που πηρα την Ολγα εχω να πω τα εξης. Σε φατσα μου θυμισε λιγο την Εφαρα απο κωλετη οποιος ξερει. Μπλε ματια πολυ ωραια και λεπτουλα. Βυζι σιλικονατο ψευτια τελιως και κατι που με ΧΑΛΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ειναι το οτι το μουνι της ειναι σαν ξεχειλομενο και στην κλειτοριδα παιζει κατι περιεργο ειναι αλλου για αλλου η ετσι μου φανηκε. Ενταξει δεν ειμαι δα και γυναικολογος αλλα αμα δεν εβλεπα φατσα θα νομιζα οτι γαμαω εγχειρισμενο τραβελι. Οποιος εχει παρατηρησει κατι παρομοιο ας το πει. Παντως ολγα δεν θα ξαναπαρω αν και ειναι κατι οκ για 80 ευρω. Απο εκει και περα εχω κανει ενα καλο κοννε και θα πω περισσοτερα σε οσους ανταλλαξουν πληροφοριες. Παρασκευη θα κανω το κοννε και αν συμφωνησει και η ιδια η κοπελα θα δωσω ινφος. Προκειται για φοιτητρια που δεν ειναι επαγγελματιας και την ενδιαφερει οπως λεει να περασετε καλα μαζι της. Βεβαια περνας απο face control για λεφτα παντως ακομα δεν μου εχει πει τιποτε και μου ειπε οτι εγω αποφασιζω ποσα θα δωσω. καλο αυτο. Μου εστειλε και μια φωτο της εχει ωραιο σωμα αλλα φατσα δεν φαινεται τπτ. ειναι με μαγιο. αν ειναι κανα τραβελι θα γελαω παρα πολυ. Αυτα απο μενα.