gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ελπιζω να μην στειλουν κανεναν μπραβο μετα την κοπελα μονο .....και τι θα κανει αν δεν πληρωσεις?
ελπιζω να μην στειλουν κανεναν μπραβο μετα την κοπελα μονο .....και τι θα κανει αν δεν πληρωσεις?
Eιναι το μόνο που σκεφτηκα κι εγω...Γι αυτο την επομενη φορα, βγηκα απο το δωματιο, κρυφτηκα στη σκαλα,την ειδα που πηγε να χτυπησει την πορτα του δωματιου,και με το που ειδα οτι ηταν μπαζο,την εκανα τρεχοντας στοον πανω οροφο....Και την αφησα να χτυπαει την πορτα..χαχαχαχαελπιζω να μην στειλουν κανεναν μπραβο μετα την κοπελα μονο .....
20 σφαλιάρες έπρεπε να την δώσεις.3 με 4 θύματα να βρίσκουν την ημέρα βγήκαν τα 60 ευρώ.Στο κάτω κάτω 99% από τις κοπέλες τις φέρνει οδηγός.Έτσι το 20ευρω πάει τσεπούλα.Και όταν γυρνάει σπίτι της θα σκέφτεται ,ότι παρόλο που είναι 50 χρονών χοντρή και άσκημη,μπορεί ακόμα να το παίζει call girl ,να βγάζει χρήματα ,και χωρίς να πηδιέται κιόλαςδιαβασα οτι ο φιλος εδωσε 20 ευρω στην κοπελα που εδιωξε για ταξι!
καλα πατε καλα ρε? ερχονται αλλες απο αυτες που ζηταμε και πληρωνουμε και απο πανω?? αν ειναι δυνατον!
αυτες τις βλακειες μου ελεγε και μενα μια και της ειπα "καλα πλακα κανεις?, ανοιξε την πορτα και στο καλο!" και τι θα κανει αν δεν πληρωσεις?
μην υποκειπτετε!
με αγωνιστικους χαιρετισμους!
Eιναι το μόνο που σκεφτηκα κι εγω...Γι αυτο την επομενη φορα, βγηκα απο το δωματιο, κρυφτηκα στη σκαλα,την ειδα που πηγε να χτυπησει την πορτα του δωματιου,και με το που ειδα οτι ηταν μπαζο,την εκανα τρεχοντας στοον πανω οροφο....Και την αφησα να χτυπαει την πορτα..χαχαχαχα
οκ αλλα βαλε σε ενα ποστ τις τιμες σου στα βασικα προγραμματα γιατι πολυς κοσμος ρωταει.....Agora mou den apantaw se prosopika minimata...einai para polla kai den prolabenw...Gia erwtiseis parakalw parte til...Filakia
olga mou to xalases xtes pou de irthes spiti..........itheles mono hotel...apo mena mauro......
οκ αλλα βαλε σε ενα ποστ τις τιμες σου στα βασικα προγραμματα γιατι πολυς κοσμος ρωταει.....
ευχαριστω που απαντησεςksekinaw apo 80 moro mou..perisotera parte me tilifono