Γιατί ρε συ φίλε είναι μούφα η Photo???Το ξέρεις από προσωπική άποψη ή εκεί που καθόσουν σκέφτηκες άς γράψω μια βλακεία για να περάσει η ώρα.
Λοιπόν η συγκεκριμένη κοπέλα είναι ελληνίδα ,όνομα Μαρω,Γωγώ Έλλη -παλιότερα έχει γίνει για συζήτηση για αυτήν.Επίσης μπορώ να βεβαιώσω ακόμα 2 αγγελίες ότι η Photo είναι αληθινές.
Πάντως το θέμα call girls Θεσσαλονίκη είναι με διαφορά το πιο ανημέρωτο θέμα του site .Καμιά απολύτως πληροφορία δεν δίνετε από κανέναν ,βάζω και τον εαυτό μου μέσα.Συνέχεια βλέπω -μακριά από αγγελιοφώρο ,αγγελιοχώρο ,olx κλπ.Δηλαδή κανείς δεν έχει πάρει από κανένα γραφείο των αγγελιών .
Κανονικά έπρεπε να είναι όλες οι αγγελίες στην σειρά και απο δίπλα κριτικές για την καθεμία .Η έστω να λέγετε άμα είναι αληθινές οι Photo.
Εγώ πάντως θέλω και μπορώ να βοηθήσω στην δημιουργία μιας λίστας από call girl ,είτε είναι από γραφείο ,είτε είναι ανεξάρτητες είτε είναι απο αγγελίες.
Από το να παίρνουμε τηλέφωνο και να φοβόμαστε στην ιδέα μην μας ερθει ο KING KONG καλύτερα να βάλουμε όλοι τις πληροφορίες που έχει ο καθένας από κάθε κοπέλα που έχει δοκιμάσεις ώστε να αποφύγουμε τις φόλες.
μουφα φιλε εδω και χρονια κατακλυζετε το φατσοβιβλιο απο φωτο της κοπελιας...