Είμαι η ΠΟΛΗΝΑ από Τσεχία. Έχω χώρο δικό μου χορό στο κέντρο της πόλης η Ερχουμαι στο χώρο σου και στο Ξενοδοχείο. 100 εύρο η 1 ώρα, δύο εκτόνωσης. Για τον χώρο μου πρόγραμμα ειναι; 50 ευρώ για 30 λέπρα μια εκτόνωση 100 ευρώ για 1 ώρα, 2 εκτόνωσης Ελεύθερο στοματικό με τελείωμα ; στόμα...
kanesex.com
Σε περιμενω στο χορω μου στο κεντρο τησ πόλης.... Από στης 12.30 με 23
kanesex.com
Με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια.Δυο τρυγόνια δεν εννοώ αυτές τις 2,αλλά ότι θα κάνεις και τρίο & θα βρεις και το μεγάλο σιλικονάτο στήθος της Λόρα.Δεν είναι αυτή που βλέπεις στη φωτό,αλλά ψηλή όμορφη με μοντελέ κορμί,όπως έχω πει.Από το τρίο που έκανα με τη Λόρα και τη Σοφία έμεινα ευχαριστημένος.Μισάωρο για 120·η μία ώρα είναι στα 220.Τώρα η Λόρα που βλέπεις στη μία αγγελία το κάνει με την Πολίνα και από ότι βλέπεις η Πολίνα γράφει ότι κάνει κανονικό τρίο,με 69 κλπ.Αυτή δεν ξέρω πως είναι εμφανισιακά,αλλά λογικά θα είναι εμφανίσιμη,όπως η φίλη της η Λόρα και η Εμέλια που είναι της ίδιας παρέας.Έψαχνα εδώ και καιρό για τρίο,αλλά απάντηση με καλή εμφάνιση δεν έλαβα καμία (μόνο ένα για πολύ μέτριες),οπότε αμφιβάλω αν βρεις κάτι άλλο.Δοκίμασε τις τώρα όσο είναι εδώ,γιατί δεν ξέρεις για πόσο θα παραμείνουν.Η φίλη τους η Εμέλια έφυγε και θα επιστρέψει την άνοιξη.Γράψε και τις εντυπώσεις σου αν τις επιλέξεις