Latinolover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 565
- Πόντοι
- 301
Παλικάρια καλησπέρα! Έχουμε βιζιτακια από ινστα; Αν ναι ας κάνει κάποιος τον κόπο μα τα στείλει σε πμ. Ευχαριστώ!
Αν θες σου κλείνουμε και ραντεβού για να μην ζοριζεσαι τι ώρες σε βολεύει;Παλικάρια καλησπέρα! Έχουμε βιζιτακια από ινστα; Αν ναι ας κάνει κάποιος τον κόπο μα τα στείλει σε πμ. Ευχαριστώ!
Για να ζητάς από insta πάει να πει πως ξέρεις κάποιες δώσε πρώτα σε μας ποιες ξέρεις εσύ να ξέρουμε να μη σε δώσουμε τις ίδιεςΠαλικάρια καλησπέρα! Έχουμε βιζιτακια από ινστα; Αν ναι ας κάνει κάποιος τον κόπο μα τα στείλει σε πμ. Ευχαριστώ!
προχθες ρωτουσε για την ελενη που εχουν γραφτει 2 φορτηγα πληροφοριες ουτε τα διαβασε κλαιν σου λεει θα ξαναρωτησω ετσι για 296853722662462 φορα τα ιδιαΓια να ζητάς από insta πάει να πει πως ξέρεις κάποιες δώσε πρώτα σε μας ποιες ξέρεις εσύ να ξέρουμε να μη σε δώσουμε τις ίδιες
εσυ μωρη γαμιολα Νικολουλη των βίζιτων τι κάνεις εδω πρωι πρωι ?προχθες ρωτουσε για την ελενη που εχουν γραφτει 2 φορτηγα πληροφοριες ουτε τα διαβασε κλαιν σου λεει θα ξαναρωτησω ετσι για 296853722662462 φορα τα ιδια
εντωμεταξυ ουτε τα πμ του δεν εχουν ανοιξει ακομα με τα 4 ποστ που εχει αλλα θελει πμ με κρυφιβιζιτες
γκρινιαζω σαν την γεροντοκορηεσυ μωρη γαμιολα Νικολουλη των βίζιτων τι κάνεις εδω πρωι πρωι ?
τιποτα δεν ειπα , μας εχετε πρηξει το πουτσο με τις καλημέρες σαν τις γειτόνισσεςγκρινιαζω σαν την γεροντοκορη
ειπες καλημερα στο αλλο θρεντ η μαλακιες παλι?
παω να πω εγωτιποτα δεν ειπα , μας εχετε πρηξει το πουτσο με τις καλημέρες σαν τις γειτόνισσες
Ληξιαρε νεοι ειναι, θα μαθουν καποια στιγμη.Καλημέρα σύντροφοι.
Ηρθα για λίγες μέρες στην πόλη, και βλέπω ότι τα πράγματα είναι όσο σκατά τα είχα αφήσει. Κι όχι μόνο σε επίπεδο γυναικών, αλλά κι εδώ μέσα. Αν δεν υπάρξει ένας καβγάς σε εβδομαδιαία βάση, δεν μπορείτε; Είπαμε ότι είμαστε εκρηκτικοί χαρακτήρες, αλλά μην το παρακάνουμε ρε ντερβίσια…
Τα σέβη μου
Καλώς ήρθες Ληξίαρχε....!!Καλημέρα σύντροφοι.
Ηρθα για λίγες μέρες στην πόλη, και βλέπω ότι τα πράγματα είναι όσο σκατά τα είχα αφήσει. Κι όχι μόνο σε επίπεδο γυναικών, αλλά κι εδώ μέσα. Αν δεν υπάρξει ένας καβγάς σε εβδομαδιαία βάση, δεν μπορείτε; Είπαμε ότι είμαστε εκρηκτικοί χαρακτήρες, αλλά μην το παρακάνουμε ρε ντερβίσια…
Τα σέβη μου
Αυτό θα πει έτοιμη τροφή.Το να ρωτήσει για κάποια που δεν υπάρχουν πληροφορίες εδώ και καιρό πάει και έρχεται.Αλλά για κάποιες εδώ έχουν γραφτεί τόνοι μελάνης πρόσφατα.Εγώ πριν δημιουργήσω account είχα φτάσει μέχρι τον περσινό Γενάρη ξεφυλλίζοντας.Γρήγορο διάβασμα,μόνο όταν έβλεπα ότι υπάρχουν σχόλια για κοπέλεςπροχθες ρωτουσε για την ελενη που εχουν γραφτει 2 φορτηγα πληροφοριες ουτε τα διαβασε κλαιν σου λεει θα ξαναρωτησω ετσι για 296853722662462 φορα τα ιδια
εντωμεταξυ ουτε τα πμ του δεν εχουν ανοιξει ακομα με τα 4 ποστ που εχει αλλα θελει πμ με κρυφιβιζιτες
ποιο σκατα απο ποτε ειναι τα πραγματα....γαμα τα λεμεΚαλημέρα σύντροφοι.
Τα σέβη μου
Καλημέρα σύντροφοι.
Τα σέβη μου
Thunder αν μιλάτε για την Ελένη απο σταθμό μεριά αυτή δεν το σηκώνει ποτέ ρε ‘σύ.. Ληξιαερχε καλώς ήλθες στο μικρό γαμίδι που λέγεται Θεσσαλονίκη….Αυτό θα πει έτοιμη τροφή.Το να ρωτήσει για κάποια που δεν υπάρχουν πληροφορίες εδώ και καιρό πάει και έρχεται.Αλλά για κάποιες εδώ έχουν γραφτεί τόνοι μελάνης πρόσφατα.Εγώ πριν δημιουργήσω account είχα φτάσει μέχρι τον περσινό Γενάρη ξεφυλλίζοντας.Γρήγορο διάβασμα,μόνο όταν έβλεπα ότι υπάρχουν σχόλια για κοπέλες
Εγώ που πήγα στην Ελένη πριν κανα μήνα,είχα στείλει πρώτα μήνυμα στο Viber και μετά την πήρα τηλέφωνο.Μάλλον αυτό θέλει.Δοκιμάστε να τηλ πριν τις 12:00 που ξεκινάει και λίγο μετά τις 20:00 που τελειώνει.Ίσως είναι πολύ busy,τι να πω...Thunder αν μιλάτε για την Ελένη απο σταθμό μεριά αυτή δεν το σηκώνει ποτέ ρε ‘σύ.. Ληξιαερχε καλώς ήλθες στο μικρό γαμίδι που λέγεται Θεσσαλονίκη….
Γεματουλα όχι χοντρουλα. Δεν έχει πολλά περιττά κιλά. Απλά δεν είναι γυμνασμένη.Όταν λέμε πιασίματα εννοούμε χοντρούλα η απλά γεματουλα;
ναι δεν μιλας με αυτην αλλα σιγαΤο τηλ το σηκώνει άνδρας? Τώρα καλεσα
Παιδιά καλησπέρα η συγκεκριμένη δεν παίζει πλέον?δεν μπορώ να τη βρω!ευχαριστω
έλα τύπε κάλεσε την,Παιδιά καλησπέρα η συγκεκριμένη δεν παίζει πλέον?δεν μπορώ να τη βρω!ευχαριστω