Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.115
- Πόντοι
- 2.266
Οπότε τη συναντησεςΉταν μία από τις μέρες μεγάλης μαλακίας που σκεφτόμουν με το κάτω κεφάλι. Δοκίμασα και διαπίστωσα...
Οπότε τη συναντησεςΉταν μία από τις μέρες μεγάλης μαλακίας που σκεφτόμουν με το κάτω κεφάλι. Δοκίμασα και διαπίστωσα...
Σ ευχαριστώ. Τα κασκαντεριλίκια τα έχω κομμένα εδώ και χρόνια. Πηγαίνω μόνο στα σίγουρα (αυτά που ξέρω και αυτά που μου προτείνουν)Καλησπέρα συναγωνιστή,
Απόφυγε με κάθε τρόπο, εκτός αν θες να πληρώσεις 100€ για μία 35-40άρα με άσχημο, γερασμένο πρόσωπο.
Μάλιστα είχε την παράλογη απαίτηση να έχω δωμάτιο στο hotel 1 ώρα πριν τη συνάντηση, ώστε να επιβεβαιώσει ότι δεν της κάνω πλάκα.
με το ζώο??? (ζόρι, ήθελες να γράψεις, ξέρουμε)https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/zoi-eimai-zoymeri_i1287404
Αποφυγετε την οπως ο διαολος το λιβανι. Τα πιο πεταμενα 100 € της ζωης μου. Χτην αρχη (κλασσικα) δεν ηθελε μπανιο γιατι 'ηρθε ετοιμη' και μετα αρχισε τα καραγκιοζιλικια, πιπα μονο με, αγγιγμα περιορισμενο, και χυσε να τελειωνουμε γιατι 'με ταλαιπωρεις' ουτε 10 λεπτα δεν παιζαμε μπαλα εντω μεταξυ. Εχασα ολη μου την ορεξη και δεν τελειωσα στην τελικη με το ζωο. Καμια σχεση με τις φωτογραφιες προφανως
Χωρο εχει στην Τουμπα?ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΜΕ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
Είμαι το τρελό τσιμπουκι 24 χρονών.Τρελιαρα και καυλιαρα και σε περιμένω στο χώρο μου για να σε τρελάνω και να με τρελάνεις η τιμούλες μου είναι 60 μισάωρο 80 σαράντα λεπτά και 100 τα 50 λεπτά με δώρο η ελεύθερη εκτόνωση μούτρα και στόμα. ΈΞΤΡΑ: 50€ πρωκτικό 20€ τελείωμα στόμα & πρόσωπο Ώρες...kanesex.com
Λοιπόν το δοκίμασα την προηγούμενη εβδομάδα μπορεί και λίγο πιο πίσω. Είναι ακριβώς όπως στην φωτό αλλά λίγο μεγαλύτερης ηλικίας με σώμα χαλαρό λόγο απουσιας λίπους. Δεν είναι κακό αλλά δεν είναι και τέλειο. Με υποδέχθηκε με τα εσώρουχα της φωτό. Μπανάκι παράβολο των 80 . Στον αγώνα τσιμπούκωνει αρκετά καλά περιποιείται τις μπάλες και γενικά βγάζει κάτι γκαβλιαρικο. Θα ξαναπηγαινα γιατί συγκρίνοντας τα μασατζιδικα έχει αυτό που θέλω. Ένα καλούτσικο μωράκι με όρεξη για ωραίο τσιμπουκι. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Μοναχοφαΐδες!!!! Για μας δεν παίζει τίποτα? Έστω pm?Επίσκεψη σήμερα στον χώρο μια γλυκιάς νεαρής κοπέλας.Αδύνατο μοντελέ κορμί με καλοσχηματισμένο κωλαράκι και μεγάλο στήθος,με καλή όψη και αφή.Καθαρή όπως και ο ωραίος χώρος της,σε καλή γειτονιά.Φιλική και εξαιρετική στο σόσιαλ.Καλή στο στοματικό και τον αγώνα,με φιλιά,λίγα με γλώσσα.Δεν μπορώ να αναφέρω όνομα και περιοχή,ούτε σε pm,γιατί δε μου το επιτρέπει η κοπέλα,επειδή δεν έχει αγγελία και ούτε σκοπεύει να βάλει.Είναι μία από τις 5 κοπέλες που είχε αναφέρει πριν λίγες μέρες ο @Velociraptor.Τον ευχαριστώ πολύ για την πρόταση και τη γνωριμία!
???????σωστος!!!Μοναχοφαΐδες!!!! Για μας δεν παίζει τίποτα? Έστω pm?
Μακάρι να μπορούσα να δώσω τα στοιχεία της,αλλά δε μου επιτρέπει ούτε σε pm.Σεβασμός πάνω από όλα στις κοπέλες.Εσύ ειδικά με καταλαβαίνειςΜοναχοφαΐδες!!!! Για μας δεν παίζει τίποτα? Έστω pm?
Τι να σου πω μπορει κ να ετυχεΜακάρι να μπορούσα να δώσω τα στοιχεία της,αλλά δε μου επιτρέπει ούτε σε pm.Σεβασμός πάνω από όλα στις κοπέλες.Εσύ ειδικά με καταλαβαίνεις
@npap2 μου κάνει εντύπωση,γιατί εγώ με την Ελένη συναντήθηκα κανονικά,όπως και άλλοι με την ίδια,αλλά και την παρέα της.Η Βαλεντίνα είναι νέο μέλος τους και δεν έχουν γραφτεί ακόμα σχόλια για κάποια συνάντηση μαζί της
Ωραίος! Ελπίζω να πέρασες καλά.Επίσκεψη σήμερα στον χώρο μια γλυκιάς νεαρής κοπέλας.Αδύνατο μοντελέ κορμί με καλοσχηματισμένο κωλαράκι και μεγάλο στήθος,με καλή όψη και αφή.Καθαρή όπως και ο ωραίος χώρος της,σε καλή γειτονιά.Φιλική και εξαιρετική στο σόσιαλ.Καλή στο στοματικό και τον αγώνα,με φιλιά,λίγα με γλώσσα.Δεν μπορώ να αναφέρω όνομα και περιοχή,ούτε σε pm,γιατί δε μου το επιτρέπει η κοπέλα,επειδή δεν έχει αγγελία και ούτε σκοπεύει να βάλει.Είναι μία από τις 5 κοπέλες που είχε αναφέρει πριν λίγες μέρες ο @Velociraptor.Τον ευχαριστώ πολύ για την πρόταση και τη γνωριμία!
Δεν ξέρω πιο πολύ μου φάνηκε ότι τα πίνει λόγω προβλημάτων, μοναξιάς κτλ. Καλά βέβαια δεν ξέρω ποσο θα με ενοχλούσε αν ήταν όμορφη πχ ή αν ήταν 25 αντί για 40 χρόνωνΔεν ξέρω αν είναι λειτουργικό αλλά το συνηθίζουν μερικές να γίνονται μπεκροκανατες για προληπτικούς λόγους επειδή τα καταπίνουν
Καλά μας δουλεύουν;Τι έγραφε στην αγγελία ότι κάνει τρίο με τη Λόρα;Ευτυχώς που πρόλαβα δηλαδή το τρίο με τη Λόρα και τη Σοφία.Η Σοφία δεν είναι ενεργή τώρα,για λίγες βδομάδες κράτησε.Ένα ντούο της προκοπής δεν υπάρχει στην πόλη δηλαδή;Εκτός αν ανακαλύψει κανα διαμαντάκι κάποιος με κασκαντεριλίκι.Αγγελίες υπάρχουν πάντωςΞέχασα να προσθέσω για πολινα ότι το στόμα της μυρίζει αρκετό αλκοόλ κι επειδή εμενα μ αρέσει να φιλάω γενικά με χαλασε κι αυτό. Γενικως δεν σας προτείνω να πάτε απ ότι καταλάβατε. Για κάποιους φίλους που είδα σχόλια να ρωτάνε μου είπε δεν κάνει τρίο, το παραθέτω για να σας φύγει η απορία ?