Θα ζητήσω συγγνώμη από τους συναδέλφους, επειδή τόλμησα να πειράξω λίγο τον
@Velociraptor και καταλήξαμε να συζητάμε για το πόσο εριστικός ή πόσο γαμιάς είναι. Επιπλέον από μόνος μου έχω παραδεχτεί πως σας έχω δώσει το δικαίωμα να με αποκαλείτε προμότορα, επειδή αναφέρομαι συχνά σε συγκεκριμένα μέρη και κοπέλες, που είναι οι στάνταρ επιλογές μου. Για να καταλήξω σε αυτές τις σίγουρες επιλογές, σημαίνει πως κι εγώ κατέληξα εκεί μετά από μια συγκεκριμένη ,έστω μικρή, διαδρομή σε αυτό το χόμπι. Ξεκίνησα το χόμπι εννοείται από τα μπορδέλα του Βαρδάρη, έπειτα πήγαινα στην Νάνσυ στην Καππαδοκίας κάτω από τον Άγιο θεράποντα, στην παπαναστασίου απέναντι από την οσια Ξένη, στην Συμεωνίδη απέναντι από το θεαγενειο, στην Ντανιέλα την Ρουμάνα, στο μαγαζί του Λάζαρου στην Καραμανλή, στο αντιστρες του Στέλιου, μια φορά στο μαγαζί της Βουλγάρας Ντέμης και πάει λέγοντας. Ζητώ και πάλι συγγνώμη από τους συναδέλφους, που από ένα πείραγμα μου, καταλήξαμε να μαλώνουμε ποιος είναι ο πιο γαμιάς. Ας δώσουμε τον τίτλο του σούπερ γαμιά στον
@Velociraptor, να πάρω και εγώ τον τίτλο του προμότορα και να τελειώσει εδώ το θέμα