Paupalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 17
- Like
- 589
- Πόντοι
- 310
Εγω προσωπικά όσες εμπειρίες είχα στο παρελθόν απο Αθήνα σε θέμα ανεξάρτητης ήταν σε ξενοδοχείο γενικά απο όσο έχω ψάξει μέσα στα χρόνια θα έλεγα πως το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών κάνουν τα ραντεβού τους σε bill , prive ,priamos κλπ γενικά ημιδιαμονής , κάποιες εξ αυτών δέχονται να έρθουν και στο δικό σου ξενοδοχείο εάν είναι εύκολη η πρόσβαση σε αυτό , αλλά όπως πάντα η Αθήνα είναι ΑΘήνα έχει πολύ περισσότερο πλυθησμό άρα και ανάγκες και προσφορές . Υπάρχουν βέβαια και τα μπουρδέλα τους που σε σχέση με υπηρεσίες είναι η μέρα με την νύχτα με εδώ και τι εννοώ άλλο να δείνεις σε αντικειμενικά ωραίο μωρό 20 ευρώ για να γαμήσεις 20-30 λεπτά με τα γυμνά σου ,τα φιλιά σου(εάν γουστάρεις πάντα) και κώλο και άλλο να ζητάνε εδώ 30 απλό 40 γυμνό και την ιστορία την ξέρετε δεν θα ξεχάσω ιστορία στον Βαρδαράκο το 2010 που βγαίνει η πουτάνα και ανακοινώνει η τσατσα πρόγραμμα και καταλήγει για κώλο στα 150 ευρώ σε μπουρδέλο για 10 -20 λεπτά και πετάγεται ένα φιλαράκι εγώ τον δίνω με 100 δίνοντας ένα χαστούκι στον κώλο του κλάψαμε στα γέλια όσοι περιμέναμε και απλά άδειασε το μαγαζάκι , η αναφορά γίνεται για την ανάγκη του να κάνεις σεξ και να ξεδώσεις απο την καθημερινότητα σου . Εδώ Θεσσαλονίκη λοιπόν έχουμε 3,5 ανεξάρτητες που κάποιες έχουν και καλά προγράμματα αν και τελευταία έφαγα μια στραπάτσα με μια και ξενέρωσα το είχα στείλει και σε προσωπικό στον @Thundercat οπότε είπα να κρατήσω τους παράδες μου για τέλος της επόμενης εβδομάδας που θα κατέβω Αθήνα για να πάρω δυο τρείς ανεξάρτητες εκεί στο bill ίσως και κάποια απο φυλής που είδα απο κριτικές .Μπορείς την επόμενη φορά να δοκιμάσεις τη Λόρα που είναι κάπου στα 30-32 ή την Πολίνα,που δεν την έχω δοκιμάσει,αλλά για να είναι στην παρέα της Σοφίας,λογικά θα είναι και αυτή 30+,όπως και η Εμέλια.Υπάρχουν επιλογές στην πόλη με δικό τους χώρο.Στην Αθήνα ναι μεν οι ανεξάρτητες είναι πολύ περισσότερες,αλλά βλέπω στα νήματα τους ότι η συντριπτική πλειοψηφία τους δεν έχουν χώρο.Οι @Paupalos και @aimilios1982 και @doc_lin & όποιοι άλλοι έχουν εμπειρίες από Αθήνα,ας πουν και αυτοί τη γνώμη τους για την πρωτεύουσα,μήπως κάνω λάθος
Γενικά έχω βρεθεί με την Ψάλτη , με την Εύα , με την Ιρίνα ( κάποιες απο αυτές που παίζουν τώρα ) όλα καλά κορίτσια άλλα όπως όλοι μας η κάθε μια έχει και το αρνητικό της . Μην χαλιέστε πολύ και μην βγάζεται απο την μύγα ξύγκι εάν είστε αποφασισμένοι να δαπανήσετε κάποια χρήματα για να περάσετε καλά μιας και σας έχει λήψει η γυναικία συντροφιά για τον οποιοδήποτε λόγο απλά διαβάστε δύο τρείς κριτικές και πηγαίνεται να περάσετε καλά στην τελική μπορεί να είστε άτυχοι και η γκόμενα να είναι στις μαύρες της ( κακό δικό της γιατί ο λόγος της εργασίας της είναι να σε κάνει να περάσεις καλά ) αλλά και πάλι απλά να πάτε στην επόμενη , άλλωστε η κάθε κοπέλα δεν θα είναι για όλων τα γούστα χαριτολογόντας τώρα θυμάμαι που διάβαζα για τον φίλο @Thundercat με κάτι ξένες που είχαν έρθει και με εκείνο το mestizo που είχε απωθημένο , κάτι που για μένα είναι αδιάφορο αλλά το παλικάρι το γούσταρε να το κάνει και το έκανε και μας ενημέρωσε εδώ και μπράβο του .
Με συγχωρείτε για το σεντόνι απλά ήταν πολλές μαζεμένες σκέψεις , επίσης να πω πως ευχαριστώ όλα τα παιδιά που αναρτούν πληροφορίες ακόμα και αυτούς που απλά ζητάν μιας και δεν χρειάζεται να ψάχνεις στις αγγελίες χαχαχα . Καλά να τα περνάτε παιδιά