Συνάντηση μισάωρη στον χώρο της Εμέλια(ς).Ωραίο,σέξι χαμογελαστό πρόσωπο με κορμάρα.Τύφλα να έχουν οι 20ρες.Ψηλή κάπου το 1.70 και καθαρή.Μαλλί amber red που έψαχνα.Τώρα πόσο πάνω από 30 είναι,δεν τη ρώτησα,αλλά δε φαίνεται πολύ πάνω.Ωραίο αδύνατο κορμί με πεταχτό κωλαράκι και μικρό στήθος,αλλά με μεγάλη καυλωτική ρώγα.Γλωσσόφιλα με αγγίγματα και μετά δαχτυλάκι ενώ έκανα cunnilingus.Δυνατή στις στάσεις και φοβερό deephthroat,όπου και επήλθε και το άδειασμα,στο οποίο δεν άφησε σταγόνα που να μην καταπιεί,και μάλιστα χωρίς επιπλέον χρέωση.Μετά φιλάκια χωρίς γλώσσα και χάδια.Μέτρια αγγλικά,αρκετά ώστε να συνεννοείσαι.Αν τα βελτιώσει αισθητά,το GFE θα πλησιάσει περισσότερο τα επίπεδα της Ελένης και της Μαρκέλλας.Ελληνικά δε γνωρίζει,άρα ίσως απαντάει η φίλη της που είναι στην άλλη αγγελία του ίδιου account.Κάποια στιγμή θα ξανατιμηθεί.Ευχαριστώ τον @Jimmy1912 και όσους άλλους μου την πρότειναν!
Λογικά ήσουν ο επόμενος η μεθεπόμενος απο εμένα.
'Οπως τα λέει παραπάνω. Φάτσα δεν την λες μοντέλο αλλά η κοπέλα δεν χαλάει χατίρι... Προσπάθησε να τον πάει όλο μέσα αλλά...Δεν ήταν τελικά η δεύτερη που θα το κατάφερνε!Α, και σου γλύφει τα πάντα...! Της αρέσει να είναι απο πάνω! Τελειώνει κιόλας... Εγώ το κορμί το λάτρεψα! Όπως το θέλω. Μια κακή πλαστική στα χείλια έχει αλλά.... Μολις μπουν τα χείλια αυτά στο πουλί σου το ξεχνάς.