Jimmy1912
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2019
- Like
- 706
- Πόντοι
- 81
6947617806. Τηλεφώνησε και ρώτησεΤυπε τι προγράμματα/κοστη/διάρκεια παίζουν;
6947617806. Τηλεφώνησε και ρώτησεΤυπε τι προγράμματα/κοστη/διάρκεια παίζουν;
μπα οχι...μην ανυσηχεις....ειναι και καλο τυπακι...προχωρα ανεταΟκ ευχαριστω. Και εγω αυτην ψιλιαστηκα γιατι εχουν αγγελια στον ιδιο λογαριασμο. Αλλα ηθελα να το σιγουρεψω μην εχει κανα νταβα απο πισω ψαχνομαστε
δεν εχω παρει ουτε το πολυψηνω να σου πω κατι με χαλαει
ο forza που εχει ψωνισει απο οτι θυμαμαι ας μας ξαναπει να τα φρεσκαρουμε μια
Όποιος γουστάρει μια 40+ με πολλά χιλιόμετρα με καλό σοσιαλ, αρκετά καλές υπηρεσίες και υγιεινή δεν χάνει κάτι. Προσωπικά δεν θα πάω δεύτερη φορά (είχα πάρει μισάωρο στα 50 χωρίς τίποτα έξτρα)Η Σοφία είναι μιλφ με σχετικά καλό και σφιχτό σώμα, σπασμένο πρόσωπο και με θεματακι στα δόντια. Υπηρεσίες αρκετά καλές, καθαρή με δυνατή πίπα και συμμετοχή στον αγώνα. Κώλο δεν ξέρω δεν ζήτησα. Αν κάποιος είναι μιλφακιας είναι ψιλοτιμια επιλογή
Για να μην έχει ανανεωθεί η αγγελία της εδώ και 2 μέρες στο kanesex,πιθανότατα θα είναι αδιάθετη.Να το τσεκάρεις γενικά το kanesex για να βλέπεις αν είναι κάποια διαθέσιμηΡε που στο καλό χάθηκε η μαρκελλα και δεν απαντάει
Αγγελία;;Η Σοφία είναι μιλφ με σχετικά καλό και σφιχτό σώμα, σπασμένο πρόσωπο και με θεματακι στα δόντια. Υπηρεσίες αρκετά καλές, καθαρή με δυνατή πίπα και συμμετοχή στον αγώνα. Κώλο δεν ξέρω δεν ζήτησα. Αν κάποιος είναι μιλφακιας είναι ψιλοτιμια επιλογή
την εβαλα το πρωι και τωρα κατεβηκεΑγγελία;;
Όπως και η περίφημη Βίκυ.2 μέρες μόνο είχε την αγγελία της και την κατέβασε.Την έβαλε ξανά άραγε?την εβαλα το πρωι και τωρα κατεβηκε
ναι κανονικα ειναι τωρα η αγγελια τηςΌπως και η περίφημη Βίκυ.2 μέρες μόνο είχε την αγγελία της και την κατέβασε.Την έβαλε ξανά άραγε?
Ποια είναι η αγγελία της;;ναι κανονικα ειναι τωρα η αγγελια της
θα το διαβασει και θα την κατεβασει και αυτη τωρα
εγω δεν ξερω τιποτα γιατι θυμωνει κιολας και θα φαμε κανενα μπλοκ παλιΛίγες πληροφορίες για την Βίκυ?
Είναι ξανθιά, αλλά δεν στο λέω....Λίγες πληροφορίες για την Βίκυ?
Και περιμένω απάντηση από το site..Είναι ξανθιά, αλλά δεν στο λέω....
Είναι γκομενάρα, καλή περίπτωση