Πριν γράψω την κριτική μου θα αναφερθώ σε δύο ζητήματα.
1ο) Από ό,τι κατάλαβα μετά από προσπάθεια και από την ενημέρωση του
@Thundercat, η γνωστή μας πλέον Ελένη απαντάει μόνο σε τηλεφωνικές κλήσεις όταν είναι για ραντεβού.
2ο) Από την κριτική συναγωνιστή - δεν θυμάμαι τώρα ποιου - για την Εμέλια αντιλήφθηκα πως φιλιά στο στόμα δίνονται με όποιον υπάρχει η διάθεση. Το λέω, επειδή εμένα δεν με φίλησε στο στόμα, ενώ τον φίλο τον φίλησε. Όπως και να έχει η Εμέλια αντικειμενικά σε γενικές γραμμές είναι αρκετά σωστή στην δουλειά της.
Περνάω στην κριτική. Μετά την αποτυχημένη μου προσπάθεια να κλείσω ραντεβού με την Ελένη, πήγα και πάλι στην Κλεάνθους. Αυτή την φορά βρήκα 2 καινούργιες,την Κρίστι και την Μόνικα. Η τρίτη, η Αλεξάνδρα, για την οποία έχω μιλήσει, έλειπε λόγω της μηνιαίας αδιαθεσίας. Πέρασα με την Κρίστι. Ύψος γύρω στο 1,65 με 1,68,σώμα ωραίο, με όμορφο πισινό και μικρό στήθος. Στα φιλιά στο στόμα ήτανε φειδωλη όταν αρχίσαμε. Δέχτηκε όμως φιλιά και γλείψιμο σε σώμα και μουνί. Με την ώρα φτιάχτηκε. Πιπα αρκετά καλή. Το μόνο μείον είναι ότι ήταν με καποτα. Προσωπικά το δέχομαι, επειδή βγάζω αρκετά προσπερματικα υγρά και έτσι κάποιες θέλουν να με πιπωνουν με καπότα για τους δικούς τους λόγους. Χωρίς να είμαι απόλυτος νομίζω πως η μαστορισα στην πιπα το έχει και με καπότα και χωρίς· και η κρίστι το έχει.