Επισκεψη στην εν λογο
Δεν ειναι η πρωτη φορά που την παιρνω εχω παει και σε χώρο της στους αμπελοκηπους 2 φορες ολα οκ αλλα αυτο που εγινε στο νεο χωρο της επι της Ολυμπιαδος δε το περιμενα με τιποτα.Παω λοιπον και ανεβαινω στον πρωτο οπως μου ειπε ετοιμος μπανιαρισμενος και βλεπω μια περιεργη συμπεριφορά λογο οτι την ειχα δει ξανα την ηξερα.Με πιεζε λοιπον να παμε για μπανιο αν και ημουν ετοιμος.Αν και ψηλιαστικα οτι κατι παιζει αντε λεω παμε παιρνω και το τσαντάκι εννοητε μαζι. Εν τω μεταξύ ειχα δει το σπίτι και τη λεω να δω και την κουζινα απλα για να τη δω και με ελεγε δικαιολογίες αντε λεω δε γαμιεται παμε στο μπανιο. Χαμουρευομαστε λιγο εκει και μετα γυρναμε στο σαλονι που με το δωμάτιό ηταν σαν ενας χωρος και εκει που με λεει να παμε στο κρεβατι γυρναω και τη να δω ενας μαλακας απο το μπαλκονι χωνοταν κατω απο το κρεβάτι. Εννοητε πως με το που το ειδα αρων αρων εβαλα παντελονι και πηρα τα ρουχα στο χερι και ημουν ετοιμος να φυγω με λεει η γκομενα που πας καλε λεω αφησα το πορτοφόλι στο μηχανακικαι την εκανα ΜΕΓΆΛΗ ΠΡΟΣΟΧΉ με την εν λογο εγω προειδοποιησα
Φίλε εάν ισχύει αυτό που λες είσαι τυχερός που δεν σε δάγκωσαν και να φύγεις μόνο τα βρακιά.......
Οι φώτο απο την αγγελία είναι δικές της?