Tsitsos 35
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1
και εγω αναρωτιέμαι γι'αυτήν έχει δοκιμασει κανεις;
Σαλάμ αλέκουμ συντοπιτες Θεσσαλονικεις απο το εξωτικο Ισλαμαμπαντ(Αθηνα μεταξουργειο)μπορει απο εμφανιση τα call girl του Ισλαμαμπαντ να μην εχουν τρελες διαφορες με τα δικα μας μιλωντας παντα για τις ανεξαρτητες αλλα εδω τουλαχιστον εχει ποικιλια δε μπορω να καταλαβω γιατι τοσο χαλι μαυρο σε μας
Γράψε ρε φίλε κάτι παραπάνω. Στο χώρο της πηγές; Εμφάνιση ύψος, βάρος πρόσωπο; Υπηρεσίες στοματικό, σεξ;
καταδρομικη χτες,καλουτσικη περιπτωση για οσους γουσταρουν μιλφ με βυζαρες.λιγο πηγαδομουνα το μειον
Γράψε ρε φίλε κάτι παραπάνω. Στο χώρο της πηγές; Εμφάνιση ύψος, βάρος πρόσωπο; Υπηρεσίες στοματικό, σεξ;
καταδρομικη χτες,καλουτσικη περιπτωση για οσους γουσταρουν μιλφ με βυζαρες.λιγο πηγαδομουνα το μειον
Τιμή;
Η μελαχρινή καλο φενεται! γιατι σουργελα? δωσε παραπανω πληροφοριες....Με κάθε επιφύλαξη και χωρίς να θέλω να πάρω στο λαιμό μου τα κορίτσια, αυτές οι δύο....
μοιάζουν πολύ σε αυτά τα σούργελα....
Ξανά, με κάθε επιφύλαξη....
Αν και προφανώς θα έχει ξαναγραφτεί μιλάμε για μεγάλη απάτη
επικοινωνία μέσω μηνυμάτων
Ρωτάω ποιες δουλεύουν για να δω αγγελίες και μου στέλνει φωτογραφίες από οθόνη υπολογιστή από άσχετες αγγελίες.
Στέλνω μία αγγελία από το site το δικό τους και μου λένε δουλεύει και κλείνουμε το ραντεβού
και μου φέρνει ο τύπος ένα γύφτοΒουλγαράκι που τόλμησε να να μου ζητήσει και 20 ευρώ για το ταξί
η Φλώρη δούλευε κ σε στούντιο στην Φρίξου για οποίον ενδιαφέρεται
Ρωτάω ποιες δουλεύουν για να δω αγγελίες και μου στέλνει φωτογραφίες από οθόνη υπολογιστή από άσχετες αγγελίες.
Στέλνω μία αγγελία από το site το δικό τους και μου λένε δουλεύει και κλείνουμε το ραντεβού
και μου φέρνει ο τύπος ένα γύφτοΒουλγαράκι που τόλμησε να να μου ζητήσει και 20 ευρώ για το ταξί
Αναστασια, Βανεσσα, Ναστια και Φλωρη ειναι πραγματικες φωτογραφιες. Ολες ομως αχρηστομουνια βρωμιαρες αλκολικες και ξεπετες να σου φανε τα λεφτα και να φυγουν. Ειδικα αυτη η Βανεσσα μου ηρθε τυφλα μεθυσμενη δεν μπορουσε να περπατησει....μου εκανε και τσαμπουκα μεσα στο σπιτι μας ακουσαν οι γειτονες...η μονη που αξιζει ηταν η Φλωρη πιτσιρικα και καλο μουνι οπως στις φωτογραφιες, η πιπα της απο αλλο πλανητη και τα παιρνει ολα στο στομα, αλλα σταματησε απο αυτο το γραφειο.
οχι δουλευε...δουλευει ηδη....ειναι η εφη!!η Φλώρη δούλευε κ σε στούντιο στην Φρίξου για οποίον ενδιαφέρεται
Αναστασια, Βανεσσα, Ναστια και Φλωρη ειναι πραγματικες φωτογραφιες. Ολες ομως αχρηστομουνια βρωμιαρες αλκολικες και ξεπετες να σου φανε τα λεφτα και να φυγουν. Ειδικα αυτη η Βανεσσα μου ηρθε τυφλα μεθυσμενη δεν μπορουσε να περπατησει....μου εκανε και τσαμπουκα μεσα στο σπιτι μας ακουσαν οι γειτονες...η μονη που αξιζει ηταν η Φλωρη πιτσιρικα και καλο μουνι οπως στις φωτογραφιες, η πιπα της απο αλλο πλανητη και τα παιρνει ολα στο στομα, αλλα σταματησε απο αυτο το γραφειο.
Αν θέλετε μπορείτε να στείλετε PM να μη γεμίζουμε το νήμα με προτάσεις, thnx!!!
Αν θέλετε μπορείτε να στείλετε PM να μη γεμίζουμε το νήμα με προτάσεις, thnx!!!
ναι θα έπεφταν οι servers από τις προτάσεις...
παντρευτηκε βιομηχανο!!Καλημέρα στην παρέα ..
Αν και εκανα την ερωτηση και στο City Tours , θα ρωτησω και εδω αν κανενας φιλος μπορει να μου πει τι εγινε εκεινη η ψυχη η EVA SEXY MOON ..
Δυο χρονια εξωτερικο και χασαμε τα κονε
Αν μπορει καποιος να βοηθήσει θα το εκτιμησω
Καλα να περνατε