Θα ξαναγραψω για την Μαρια την φοιτητρια μιας και μερικοι αμφισβητουν τι επαθα ,αλλα και κανουν ειρωνικα σχολια.Λοιπον εσεις παλικαρια που λετε καποια λογια ,να σας πω οτι τρεχω ακομη σε γιατρους,και να δω ποτε θα τελειωσει.Μαθετε λοπον οτι οταν μια σαν και αυτην παει απο γερους 65 αρηδες μεχρι και γυφτους(απο την Λαρισα) που ερχονται στην σαλονικα ,λιγο κυριλε ,η και οποιος αλλος την καλεσει ειτε στο σπιτι του ,ειτε σε χοτελ,την εχουν παρει πολλοι στο ΡΕΞ ,το ανδρομεδα ,το Πλαζα ,παντου λεβεντες μου , εχει βλεπετε πελατεια ,για να παρει το δωρακι της ,και κανει 2-3-4 ραντεβου σερι ,η και παρτουζες με δυο αντρες ,αφηστε τι λεει οτι δεν κανει,ας πεσουν τα 400 αρια και θα σας πω ,για πειτε μου εσεις εξυπνοι ,οταν πιπωνε τον γερο,τον γυφτο ,η τον ....πριν απο σενα ,και δεν καθαριζει το γαμημενο στομα της ,που την εχει χυσει ο καθενας ,ουτε με ενα απλο λιστεριν ,και βαζει μια μαστιχα στο στομα της ,η την εχει γλυψει κατω ο καθενας που μπορει να εχει ερπη απλο στο στομα , η στα αρχιδια ,για πειετ μου δεν θα κολησετε???
Οταν την δειτε ,θα πειτε να ενα αγνο κοριτσακι των 80 ευρω.....καστανοξανθο γιοματουλικο, ε πατε αγορακια ,αλλα μαθετε εχω δεχτει ενα σωρο μηνυματα που εχουν παει μαζι της και εχουν παρει παρασηματα.Δεν αναφερω τα ονοματα τους ,οσοι διαβαζουν ας βγουν και να μιλησουν,δεν τους αποκαλυπτω.
Παντε λοιπον και εσεις ,και καλη τυχη.....εγω παντως την επαθα ,και οποιος πονηρος λεει οτι ειναι διαμαντι ......ο δρομος ειναι ανοικτος ,...... εγω ΜΑΚΡΙΑ....