μιλφοφαγας
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2019
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
εμενα με φανηκε πιο γερασμενη στο προσωπο αδερφε.τελοσπαντων για να λεσ κατι παραπανω θα ξεσ! ;) θενξ κ για ενημερωσηΓια να μην λέμε κ μλκιες οι φοτο είναι σωστές!
εμενα με φανηκε πιο γερασμενη στο προσωπο αδερφε.τελοσπαντων για να λεσ κατι παραπανω θα ξεσ! ;) θενξ κ για ενημερωσηΓια να μην λέμε κ μλκιες οι φοτο είναι σωστές!
Καλά που το πες πάλι .Μίλησα μαζί της και κάτι θυμήθηκα που είχες γραψει αλλά δεν ήμουν σιγουροςη εν λογο ειναι η απατεωνισα που ειχα αναφερει οτι πληρωνετε προκαταβολικα και προσπαθει να φαει ολη την ωρα στο μπλα μπλα και ετσι μου φαγε 100 ευρω οποτε οποιος την παρει προσοχη λεφτα μετυα το ραντεβου αλλιως τον μπουλο
Μπορεις να την παρεις αλλα λεφτα στο τελος οχι στην αρχηΚαλά που το πες πάλι .Μίλησα μαζί της και κάτι θυμήθηκα που είχες γραψει αλλά δεν ήμουν σιγουρος
Μήπως και την πατήσει κανείς. Τουλάχιστον για να πάει. Για να μείνει κιόλας, χλωμό...
τι να κάνει κ αυτή η έρμη περιμένει να βγει στη σύνταξήΡε παιδιά έχω μια απορία.
Αυτή η κυρία Σούλα-Έφη-Νίκη κτλ (νομίζω Τσιμισκή με Γούναρη το διαφημίζει) που σπαμάρει με αγγελίες στο kanesex,
την παίρνει κανένας ή απλά γεμίζει τις σελίδες μήπως και την πατήσει κανείς;;
Πως γίνεται πάντως, με το που συζητήθηκε η αγγελία έπεσε...Καλά που το πες πάλι .Μίλησα μαζί της και κάτι θυμήθηκα που είχες γραψει αλλά δεν ήμουν σιγουρος
Nαι γιατι την εκανα αναφοραΠως γίνεται πάντως, με το που συζητήθηκε η αγγελία έπεσε...
Λες να είναι/γίνει αστικός μύθος; Στοιχειωμένο προφίλ που ανανεώνει αγγελίες με δαιμονισμένη συχνότητα;ειναι αληθινες ομως?υπαρχει σαν προσωπο?νομιζω πρωτα η απορια εδω ειναι αν υπαρχει και μετα αν διασταυρωνετε με τις φωτογραφιες της....μεγαλο μυστηριο η λεγαμενη ολοι ρωτανε για αυτην κανεις δεν απαντα χεροπιαστα...
ολοι στην καριερα μας εχουμε παει με μπαζα η εχουμε παει με τυπισσες που μετα το μετανιωναμε....απλα δεν μπορει ουτε ενας να μην εχει παει....ειτε να δει μονο και να φυγει....η να μεινει να δοκιμασει....και να μας πει μετα την εμπειρια η τον εφιαλτη που ειχε....χαχαχαΛες να είναι/γίνει αστικός μύθος; Στοιχειωμένο προφίλ που ανανεώνει αγγελίες με δαιμονισμένη συχνότητα;
Σοβαρα τώρα, δύσκολα να έχεις κάτι χειροπιαστό γιατί πιστεύω όσοι πάνε κ μένουν, στο τέλος τους τρώει...
Λες να είναι/γίνει αστικός μύθος; Στοιχειωμένο προφίλ που ανανεώνει αγγελίες με δαιμονισμένη συχνότητα;
Σοβαρα τώρα, δύσκολα να έχεις κάτι χειροπιαστό γιατί πιστεύω όσοι πάνε κ μένουν, [move]στο τέλος τους τρώει...[/move]
Tυπε 18 χρόνων είναι φέτος θα κλείσει τα 19 που έβγαλες εσυ συμπέρασμα ότι είναι μεγαληΟτι είναι 380 ετών μάλλον