pandesign4
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2016
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
καλημερα.εχει μια αγγελια στο freelist φοιτητρια ελιαννα ?
εχει δοκιμασει κανεις?
εχει δοκιμασει κανεις?
πηρα τηλέφωνο και μου ειπαν οτι δεν δουλεύει εκει
παρε κανα τηλ εδω αδερφε..
ξεχασες το σφιχτομουνα
Πότε την πήρες ρε παίχτη και δεν είπες τίποτα...
Γλ/λα δίνει? πόση ώρα κάθεται? έχει χώρο δικό της?
πηρα τηλέφωνο και μου ειπαν οτι δεν δουλεύει εκει
εχει αλλαξει
ρωταω που εχει πάει
ξερει κανεις????
δεν εχω βρει κατι για εδω..φρεσκο εισαγομενο κορασιο?η ντοπιο?
ναι βρε αδερφε δεν αντιλεγω.το ξερω οτι ειναι φεηκ.εγω ρωτησα εαν γνωριζει καποιος γιατι δεν βρηκα καμια αναφορα εδω μεσα.κ πηρα αρκετες φορες κ δε καταφερα να μηλισω.ολο με το κλεινει..Οι photo ειναι κλεμένες.
και εχουν ανεβει σε ολα μα ολα τα ελληνικα site για πληρωμενο σεξ. Τι να συζητάμε απο κει και πέρα.
Δες λίγο και το "κλίμα" των φωτογραφιών δεν ταιριάζουν με μια 20χρονη που αποφάσισε να κανει βιζιτες.
ναι βρε αδερφε δεν αντιλεγω.το ξερω οτι ειναι φεηκ.εγω ρωτησα εαν γνωριζει καποιος γιατι δεν βρηκα καμια αναφορα εδω μεσα.κ πηρα αρκετες φορες κ δε καταφερα να μηλισω.ολο με το κλεινει..
Καλημερα στους γκαυλερμαν φιλους καλη εβδομαδα να εχουμε
λετε να γινουν αφιξεις για την agrotica ?
Μια ερωητηση με μια ΑΝΝΑΠΕΤΡΙΔΟΥ τι παιζει ?
Καλημερα σε ολους ...
Διαβασα ενα κειμενο πριν και ειπα να σας πω μια εμπειρια μου
πριν 4 χρονια πολλα χρηματα στην τσεπη και σε λογαριασμους ειπα να τολμησω να μιλησω με την κυρια .τοτε δεν ηταν πολυ famous στην ελλαδα εμενε ΣΟΦΙΑ βουλγαρια https://www.instagram.com/jeannepetite_/
Αρχησαμε μιλησαμε εκανε live cam σε ενα αμερικανικο site την ειδα πολλες φορες κανονισα να ερθει ελλαδα ΣΚ 5,000 ευρω ...
Οτι και να λεμε ηταν απιστευτη .... τωρα δεν ξερω ποσο εχει φτασει !!! σαν παλιος εδω μεσα αλλα δεν γραφω σας ενημερωνω
Φίλε καλησπέρα κι εγώ παθών!Τι έστειλα στο site τι στην google τι καταγγελία έκανα στην διωξη πάπαλα!Θέλω να το πάω νομικα!Νταβας είναι!Αν έχετε προχωρήσει σε μήνυση στείλεΠρέπει να βρεθούμε και να συμφωνήσουμε με δικηγόρο για να του ξεσκισουμε τη σούφρα του τύπου.
Αν νομίζει ότι κάτι έχει πετύχει αυτός και η πουτάνα του,κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Περιμένω μυνήματα για να σχεδιαστεί μια συνάντηση.
Φίλε υπάρχει και μάλιστα έχει και τα τηλέφωνα κανονικά!telphonelist.netεαν λες για telephonelist επεσε.απλα κανει καιρο να εξαφανιστει απο το γκουγκλ.κ γω αμα γκουγκλαρω το τηλ μου φαινετε στην αρχικη αλλα μοπλισ παω να μπω στην σελιδα λεει δεν υπαρχει πλεον..
καλησπέρα,
Απο καπου μου φαινεται γνωστο αυτο το μικρο.....την αναγνωριζει κανεις???
πως επικοινωνησες με αυτους τυπε αφου ουτε μαιλ εχει ουτε τιποταΦίλε υπάρχει και μάλιστα έχει και τα τηλέφωνα κανονικά!telphonelist.net
Επικοινώνησα με τον host provider της σελίδας αλλά και μ αυτούς δεν βγάζω άκρη!Το θέμα είναι ότι γνωρίζουμε πάνω κάτω ποιοι είναι