GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Εχω την εντυπωση οτι παιζει να ξερω ποια ειναι και οι φωτο να ειναι κλασικα ψευτικες αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος
Ποια είναι ?
Εχω την εντυπωση οτι παιζει να ξερω ποια ειναι και οι φωτο να ειναι κλασικα ψευτικες αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος
Τελικά άλλη ήταν οπότε δε ξερωΠαιζει ενημερωση αδερφε?
Τελικά άλλη ήταν αδερφέ οπότε δε ξερωΠοια είναι ?
Όχι έχει κι άλλα site όπως το telephonelist εκεί είδα ότι ο αριθμός μου είναι μαυρισμένος με τα στοιχεία μου όπως και ένας πακιστανικός που καταργησα πριν χρόνια οπότε για να υπάρχουν στοιχεία μαλλων μπάτσος είναι αυτός που τα μαυριζει γιατί αν δεν είναι στον τηλ κατάλογο ο αριθμός σου η εταιρία δεν δίνει στοιχεία στον καθένα έστειλα στη google για διαγραφή λόγο παραβιάσης προσωπικών δεδομένων αν δε τα σβήσει θα κάνω καταγγελία στις αρχές και μυνηση για να βρεθεί ο τυποςπάλι τα ίδια δεν σταμάτησε αυτό το κακόγουστο αστείο με τα 'μανταλάκια'...?
δώσε περισσότερες Πληροφορίες αν θέλεις τιμές κλππρος ενημερωση ολων.η νικολ απο εσκορτνιους ,ειναι ενα πολυ δυνατο πιπινι με κωλαρα.οι φωτο καμια σχεση στο σαιτ.
στα του αγωνα δεν παιρνει προτωβουλιες αλλα το σωμα ειναι πολυ δυνατο.εγω πηγα μισαωρο σε διαμερισμα
Τι εννοείς ως μανταλάκι;
Α, ναι είχα δει και το δικο μου και καθάρισε το σκηνικό όταν έκανα καταγγελία στη δίωξη ηλεκτρονικου εγκλήματος!
Η ιστοσελίδα έπεσε κανονικά, δεν πρόκειται να ξαναδείς εκεί τίποτα!
εχει παει καποιος με annapetridou380?
μιλαω τωρα μαζι της,αλλα κατι δεν μου αρεσει
Οτι είναι 380 ετών μάλλονΈχω πάει εγώ. Τι δεν σου αρέσει;
Οτι είναι 380 ετών μάλλον
Μικρό είναι και το λιγοστό της μυαλό πάνω από το κεφαλι. Και έτσι πάλι δεν ξεπερνάει το 1,50. Αξίζει μόνο για το νεαρό της ηλικίας της κ όχι για δεύτερη φορά κατά την ταπεινή μου αποψηΟτι είναι 380 ετών μάλλον
κάνει πιάτσα!
80Ε/ωρα.οσεσ εκτονωσεις θελεις κ μπακ ντορ κ ακαποτα κιολας η αλλοδαπη θεια?ψοφιμι πολυτελειας με φαινεται.εχει κ χωρο στο σελλ γιαννιτσων,αλλα ερχεται κ κατοικον!παρασκευη λεω να την φερω.εαν καποιος συναγωνιστης παει νωριτερα ασ ριξει καμια ενημερωση.
καλο απογευμα
κάνει πιάτσα!
Σιγα μην μπω κιόλας!!!καλα την καταλαβα,αλλα την ειδα κανα δυο φορες με το παππι που τρεχω εκει τριγυρω.μια θεια που σκαει απο το δρομο για κτελ προς τα ταξι πρωινες με μεσημεριανες ωρες πρεπει να ειναι.σαπιλα.εχεισ μπει?ξεπετα?
Σιγα μην μπω κιόλας!!!
Σιγα μην μπω κιόλας!!!
Για να μην λέμε κ μλκιες οι φοτο είναι σωστές!καμια σχεση κ με τις φωτο κιολας παιζει να ειναι κ 60 κκοντα ετσι οπως την κοζαρα πριν λιγες μερες.