Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Λοιπόν κύριοι, ας ξεκινησω με την Εμμανουέλα όπως είπαν πολλοί. Δεν ξέρω αν έφαγε πολλά μελομακάρονα, εγώ την είδα γεματουλα προς χοντρούλα. Φανταστείτε την Ελένη με τα τατουαζ, την οποία εγώ θεωρώ τούμπανο με κωλαρα και βυζαρες, + 10-15 κιλά. Και γενικά έτσι θα δίνω τις κριτικές μου από εδώ και στο εξής, καθώς τα γούστα είναι εντελώς υποκειμενική φάση και ο καθένας έχει τα δικά του. Όσοι σκέφτεστε να πατε, θα συναντήσετε μια κοπελίτσα νέα με παραπανίσια κιλάκια και άπειρη. Είναι και ψηλή γενικά, οποτε τα κιλά τα παίρνει και εύκολα. Το περίμενα λιγο να πω την αληθεια, αλλα είδα κάποιες καλές κριτικές από κάποιους, παρόλα αυτα γούστα έχει ο καθένας. Εγώ το μετάνιωσα. Επίσης, όσοι μου στέλνετε μηνύματα για την Τατι την Ουκρανεζα, δεν έχω το νούμερο της παρά μόνο το ινστα όπως ειπα. Δεν της έστειλα προσωπικά μήνυμα, αλλα αν σας το δώσει η ίδια καλώς. Διαφορετικά μη μου το ζητάτε. Και τέλος, εσεις οι δυο που μαλώνετε εδώ και 5 σελίδες, λέγοντας ο καθένας τις μαλακιες του, αντε γαμηθειτε, εγώ σας έκανα αναφορά και τους δυο μπας και φάτε καμία τιμωρία και βάλετε μυαλό. Που μου κάθεστε να το παίξετε άντρες ανώνυμα σε ένα σάιτ με μπουρδελιαρηδες και πουτανες. Εδώ μπαίνουμε για να μη τρώμε φόλες και να γράψουμε καμία κριτική, να βοηθήσουμε τους υπόλοιπους. Τραβάτε να μαλώσετε άλλου. Η πόλη δεν έχει πλέον τίποτα για μένα και μάλλον έκλεισα για το 2023. Δεν χρειάζεται να πετάξουμε τα λεφτά μας σε φόλες. Καλύτερα πηγαίνετε σε ένα καζίνο, βαρέστε καμία σπινιά, κανα μπουζούκι και ξανά το 2024 αν βγει τίποτα αξιόλογο. Καλή χρόνια να έχετε όλοι.