Νέα

Αναζητήσεις escorts βίζιτες και γραφείων στη Θεσσαλονίκη

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (6 μέλη και 30 επισκέπτες)

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Μηνύματα
2.260
Κριτικές
53
Like
4.251
Πόντοι
6.817

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Μηνύματα
300
Κριτικές
4
Like
411
Πόντοι
301
αυτή είναι μαζί με αυτή παρακάτω
η οποία (τελευταία) αναφέρθηκε από ένα συμπαίκτη ότι είναι υπαρκτό πρόσωπο και καλό.

Καταδρομική πριν μερικές μέρες στην κατηγορία δεύτερη
αυτή είναι μαζί με αυτή παρακάτω
η οποία (τελευταία) αναφέρθηκε από ένα συμπαίκτη ότι είναι υπαρκτό πρόσωπο και καλό....
Η "έλα να στον κάνω πέτρα" Μαρίζα είναι αδύνατη όπως στις φωτογραφίες αλλά λίγο αγριοφατσα, μια χαρά όμως για μια φορά , επίσκεψη πριν τα Χριστούγεννα Κασσάνδρου περιοχή 120€ τα βασικά χωρίς μα και μου ...
 

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Μηνύματα
5.447
Κριτικές
99
Like
12.332
Πόντοι
25.165

koukourr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2020
Μηνύματα
15
Κριτικές
9
Like
496
Πόντοι
280
Το red βαρεσε τονγκα? Δεν απαντάνε καν
 

groper

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2007
Μηνύματα
89
Like
44
Πόντοι
0
Φίλε, δεν ξέρω τι λες εσύ ή τι φαντάζεσαι, ίσως και να ενημέρωσες αλλά όχι εδώ. Ίσως να ενημέρωσες κάπου αλλού! Ίσως να ενημέρωσες άλλο φόρουμ, ίσως να ενημέρωσες κάποιους από το χωριό που δεν τους ξέρουμε. Ίσως!

Αυτό που ισχύει και δεν πρόκειται να αλλάξει όσο και να χτυπάς τον πισινό σου στα πατώματα είναι πως εδώ στο bou, και κατά την διάρκεια των 17 ετών (!!!) που είσαι μέλος του παρόντος φόρουμ, το δημόσιο προφίλ σου έχει ΜΗΔΕΝ κριτικές. Μηδέν! Ζερό! Αν εσύ αυτό το θεωρείς ως συμμετοχή, να μας το πεις να το καταλάβουμε κι εμείς. Επίσης, θα πρόσεξες πως προηγουμένως δεν ανέφερα καν την ποσοστιαία αναλογία των μηνυμάτων σου - που δεν με αφορούν - ούτε καν στο γεγονός πως 3 στις 4 φορές ρωτάς να αντλήσεις πληροφορίες μόνο, αλλά αφού ισχυρίζεσαι πως "...δεν είναι έτσι, το μηδέν δεν ισχύει...", σε προτρέπω να μας δείξεις τις (πολλές) κριτικές που έχεις γράψει όλα αυτά τα 17 (!!!) χρόνια, μήπως και ξαφνικά τυφλωθήκαμε όλοι ομαδικά και δεν τις βλέπουμε

ΥΓ. Αλήθεια σου το λέω, δεν έχω κανένα πρόβλημα εάν γράφεις 1 φορά το χρόνο ή 1 φορά στα 10 χρόνια - δεν υποχρεώνουμε κανέναν εδώ. Αν θες μην γράφεις και καθόλου, δεν με νοιάζει! Αλλά το να προσπαθείς να το γυρίσεις και να πεις πως "...δεν είναι έτσι, το μηδέν δεν ισχύει..." και να παρουσιάζεις το στυλάκι πως τάχα δήθεν "βοηθάς", ενώ τα στατιστικά του προφίλ σου δείχνουν το ακριβώς αντίθετο, είναι υπέρτατο θράσος​

Καλή χρονιά να έχεις κι εσύ

groper-profile-jpg.1077786
Τελευταία επεξήγηση γιατί το γαμησαμε το θέμα.

Εγώ ως ενημέρωση αναφέρομαι σε posts που έχω κάνει π.χ. προειδοποιώντας κάποιους να προσέξουν κτλ. Ναι σεντόνια για το πώς γάμησα και σε τι στάσεις δεν έχω γράψει. Και ναι τα pm επίσης δεν μετράνε.

Κακώς όμως μπαίνω στην λογική να αποδείξω αν έχω κάποια συνεισφορά για να δικαιούμαι να μιλήσω εδώ μέσα. Ήθελα απλά να δείξω πως δεν είμαι αδιάφορος κι έχω βοηθήσει συναγωνιστές έστω και λίγο.

Γενικά, όποιος θέλει απαντάει κι όποιος θέλει κρατάει τις πληροφορίες που έχει κρυφές.
Το να το παίζουν όμως κάποιοι τα πρωτοπαλίκαρα του φόρουμ που θα κατευθυνουν ποιοι δικαιούνται πληροφορίες και ποιοι όχι, δεν μου αρέσει. Η κοινότητα ανήκει σε όλους και σε κανέναν. Οι υπερμπουρδελιάρηδες που θίγονται με αυτούς που έχουν μικρή συμμετοχή και τολμάνε να μιλάνε, μπορούν απλά να μην τους απαντάνε αντί να τους ειρωνεύονται.
Δικαιούνται επίσης να μην μοιράζονται καμία πληροφορία δημοσίως και να μιλάνε μεταξύ τους με pm για να μην νιώθουν ότι κλέβουμε τους κόπους τους.

Έτσι χτίζονται όμως τα φόρουμς, από γνώστες και χομπίστες που μοιράζονται ανιδιοτελώς τις γνώσεις τους με τους υπόλοιπους. Φαντάσου πχ να βρεθείς σε φόρουμ πληροφορικής, να ρωτήσεις κάτι τα άτομα που ασχολούνται εκεί μέσα και να σε διαολοστείλουν επειδή δεν ασχολείσαι όσο αυτοί. Σε κάθε κοινότητα υπάρχουν αυτοί που ασχολούνται πολύ και είναι πιο ειδικοί, και τα λιγότερο έως και ελάχιστα ενεργά μέλη. Δεν βρίσκω καμία λογική να σου την πούνε στο φόρουμ των ποδηλατών επειδή ρώτησες χωρίς να έχεις αντίστοιχη προσφορά.
Ο καθένας επιλέγει πόσο θα ασχοληθεί με κάτι, κι εσύ που μου την λες σήμερα στο μπου, μπορεί να έχεις βοηθηθεί χθες σε ένα φόρουμ τεχνολογίας που γράφω εγώ και που δεν έχεις συνεισφέρει οσο εγώ, επειδή δεν είναι το βασικό χόμπι σου.

Είναι επιλογή σου να ασχολείσαι πολύ επειδή σου αρέσει κάτι και δεν το κάνεις από αγκαρεία, κι επιλογή σου αν θα το μοιραστείς και με τον υπόλοιπο κόσμο ή θα κρατήσεις την γνώση για τον εαυτό σου.

Επομένως, το όλο ζήτημα είναι ζήτημα καλής θέλησης και ανιδιοτέλειας. Χωρίς αυτά κοινότητες δεν στέκονται. Αν καποιος δεν τα έχει αυτά, τότε είναι δικαίωμά του. Δεν είναι δικαίωμά του όμως να ειρωνεύεται.
 

Skorpio93

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Μηνύματα
252
Κριτικές
13
Like
2.274
Πόντοι
1.191
ως ενημέρωση αναφέρομαι σε posts που έχω κάνει π.χ. προειδοποιώντας κάποιους να προσέξουν κτλ
Ωραία. Αφού έχεις "βοηθήσει" & "προειδοποιήσει" κάποιους (ποιούς? κάποιους από το χωριό που δεν τους ξέρουμε?), γιατί δεν τους ζητάς να ανταποδώσουν την... "βοήθεια"?

Άκου φίλε, σου το ξαναλέω: ΚΑΝΕΙΣ δεν σε υποχρεώνει να ενημερώνεις - αν το κάνεις, το κάνεις επειδή το θέλεις. Και ΚΑΝΕΙΣ δεν σου ορίζει πόσα ποστ θα κάνεις. Αν θέλεις, κάνε ακόμη κι ένα ποστ τη δεκαετία, ειλικρινώς δεν μας ενδιαφέρει! Αν κάποιος/κάποιοι μετρούν (βλακωδώς) την αξιοπιστία κάποιου βάσει του αριθμού ποστ (αντί της ποιότητας του γραπτού της ενημέρωσης), τότε κακό του κεφαλιού τους και κανείς δεν ασχολείται μαζί τους. Αυτό όμως που είναι αληθινά εκνευριστικό, είναι το παπατζηλίκι που πήγες να πουλήσεις - ειδικά σε εμένα - όταν σου είπα πως σύμφωνα με το προφίλ σου εδώ στο bou, έχεις ΜΗΔΕΝ κριτικές / συμμετοχή στην ενημέρωση κι αντί να αποδεχθείς την αλήθεια και να κάνεις μόκο, μου πούλησες και πρόλογο πως δεν είναι έτσι και πως κάνω λάθος και πως τάχα... βοηθάς (αναρωτιέμαι ποιόν, πότε και με ποιόν τρόπο)

Χαλάρωσε λοιπόν, κόψε λίγο το αφ' υψηλού υφάκι και την δηθενιά πως τάχα δήθεν τους βοηθάς όλους αλλα δεν το λες... και συντονίσου γράφοντας κάτι που θα μείνει (στις κριτικές) αντί μεγάλα λόγια κι αέρα κοπανιστό, διότι ακόμη κι αν κάποιος θα ήθελε να σε δικαιώσει, με αυτά που γράφεις χάνεις το δίκιο σου. Ακόμη λοιπόν κι αν (υποθετικά) δεχτούμε πως κάπου, κάποτε, σε κάποιο άλλο παράλληλο Σύμπαν βοήθησες κάποιον, αυτό δεν φαίνεται πουθενά και δυστυχώς δεν σε πιστεύουμε! Αν θες να σε λάβουμε σοβαρά υπ' όψη, γράψε κριτικές ΑΛΗΘΙΝΕΣ και όχι μούφες (όπως κάνουν κάποιοι γνωστοί άγνωστοι) στις οποίες κάποιος μπορεί να διαβάσει εβδομάδες ή μήνες μετά και να βοηθηθεί, διότι τα πάντα στη ζωή είναι δούναι και λαβείν. Κατανοητόν?​
 

slatinos

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2023
Μηνύματα
62
Like
125
Πόντοι
0
Μάγκες μια ερώτηση ..όταν πάτε στο διαμέρισμα/ξενοδοχειο της κοπέλας τα λεφτά σε ποια φάση τα δίνετε ; Στην αρχή κατευθείαν με το που μπείτε η στο τέλος ;
 

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Μηνύματα
694
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726
Μάγκες μια ερώτηση ..όταν πάτε στο διαμέρισμα/ξενοδοχειο της κοπέλας τα λεφτά σε ποια φάση τα δίνετε ; Στην αρχή κατευθείαν με το που μπείτε η στο τέλος ;
Με τραπεζική κατάθεση μια ώρα πριν το ραντεβού
 

Masseur_Nomad

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2023
Μηνύματα
11
Like
27
Πόντοι
0
Μύστες μου γιατί τρώγεστε σαν αρσενικές γριές στον καφενέ;
Grover πολύ ευθιξής βγήκες. Ψάχνεις να βρεις δίκιο, που; Στα βαριά χαρτιά του σχολείου; Δεν θα το βρεις.
Δημογέροντες που το μαλώνετε το παιδί, δεν ξέρουμε ο καθένας τι τσέπη έχει ούτε μπορούμε να κάνουμε κομάντο σε αυτή και τις ορέξεις.

Και θα σας πω μια ιστορία για να περάσει η ώρα..

Σε τρυφεράν ηλικία, στο παλιό καλό 2007 είχα την πρώτη μου φορά στον αΰμνηστο πάλαι πότε Βαρδάρη. Ήμουν πιτσιρικάς 16 χρονών και με κέρασαν γενέθλιο μωράκι η παρέα τότες... Κύλησαν μερικές βδομάδες άρχισα να πηγαίνω τότε στη καψερή εφηβεία πιο συχνά, έπιανα και κουβέντες με τους μύστες εκεί, έμαθα και το φόρουμ... Ήμουν μελετηρό παιδί, αλλά και φιλάδελφο, έγραφα κριτικές όποτε πήγαινα, κι ακόμα κι αν δεν περνούσα με παράβολο σχολίαζα στη Μπουρδελοκατάσταση Θεσσαλονίκης... Μετά από κανά 2μηνες , πλέον περνούσα για βόλτα και να πιάσω καμιά κουβέντα με καμιά καλή μπάμπο τσατσά, παρά να το σφυρίξω... Είχα όμως κι ένα ελάττωμα, ξεχνούσα συχνά τα username και τα κωδιλίκια μου, γιατί ποτέ δεν έβαζα αυτά που χρησιμοποιούσα σε άλλους λογαριασμούς τότε... Οπότε, από τότε μέχρι τώρα είχα 3-4 λογαριασμούς, τα στατιστικά πεσμένα δηλαδή, έφαγα κι εγώ κράξιμο κανά δύο φορές για ερωτήσεις, αλλά δεν έδωσα σημασία, γιατί εγώ το καθήκον μου το έπραττα, άσχετα αν δεν το ξέρανε οι άλλοι... Έκανα για διαστήματα μεγάλα αποχές γενικά οπότε και σε μπλοκάκι ή χαρτάκι κι αν έγραφα τα πάσια, πάλι χανόντουσαν με τον καιρό... Τελευταία φορά που πήγα με κοπέλα από τον χώρο ήταν η Νάνσυ, μετά την πρώτη καραντίνα το 2020, εκεί κοντά στο σταθμό, έγραψα και τότε, και μετά το άφησα πάλι. Μπαίνω κατά καιρούς και διαβάζω, χωρίς να πράττω, γιατί έχετε χαβαλέ εδώ, και δεν χρειάζεται να έχει κανείς λογαριασμό να διαβάσει στο φόρουμ... Τεσπα ξανά έκανα λογαριασμούς πρόσφατα, με σταθερά mail και έξτρα τηλέφωνο πλέον να μην ξανά χάσω, και μπήκα για τον χαβαλέ, αν θα ξανά μπω στον χορό μετά από 3 χρόνια αποχής δεν ξέρω, αυτό όμως που ξέρω είναι ότι είστε όλοι ένας κι ένας, και γαμώ τις μορφές και τα άτομα, είτε νέοι, είτε παλιοί, είτε μοσχομυριστοί, είτε παράξενοι.
Ειρήνη σε εσάς και στους γύρω σας


Χρόνια πολλά κι ευλογημένα Χριστούγεννα, μακάρι να συγχωρεθεί το πάθος μας όταν έρθει το τέλος
ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ ΜΟΝΙΜΑ!

(σορι για το μακρύ κείμενο)
 

groper

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2007
Μηνύματα
89
Like
44
Πόντοι
0
Ωραία. Αφού έχεις "βοηθήσει" & "προειδοποιήσει" κάποιους (ποιούς? κάποιους από το χωριό που δεν τους ξέρουμε?), γιατί δεν τους ζητάς να ανταποδώσουν την... "βοήθεια"?

Άκου φίλε, σου το ξαναλέω: ΚΑΝΕΙΣ δεν σε υποχρεώνει να ενημερώνεις - αν το κάνεις, το κάνεις επειδή το θέλεις. Και ΚΑΝΕΙΣ δεν σου ορίζει πόσα ποστ θα κάνεις. Αν θέλεις, κάνε ακόμη κι ένα ποστ τη δεκαετία, ειλικρινώς δεν μας ενδιαφέρει! Αν κάποιος/κάποιοι μετρούν (βλακωδώς) την αξιοπιστία κάποιου βάσει του αριθμού ποστ (αντί της ποιότητας του γραπτού της ενημέρωσης), τότε κακό του κεφαλιού τους και κανείς δεν ασχολείται μαζί τους. Αυτό όμως που είναι αληθινά εκνευριστικό, είναι το παπατζηλίκι που πήγες να πουλήσεις - ειδικά σε εμένα - όταν σου είπα πως σύμφωνα με το προφίλ σου εδώ στο bou, έχεις ΜΗΔΕΝ κριτικές / συμμετοχή στην ενημέρωση κι αντί να αποδεχθείς την αλήθεια και να κάνεις μόκο, μου πούλησες και πρόλογο πως δεν είναι έτσι και πως κάνω λάθος και πως τάχα... βοηθάς (αναρωτιέμαι ποιόν, πότε και με ποιόν τρόπο)

Χαλάρωσε λοιπόν, κόψε λίγο το αφ' υψηλού υφάκι και την δηθενιά πως τάχα δήθεν τους βοηθάς όλους αλλα δεν το λες... και συντονίσου γράφοντας κάτι που θα μείνει (στις κριτικές) αντί μεγάλα λόγια κι αέρα κοπανιστό, διότι ακόμη κι αν κάποιος θα ήθελε να σε δικαιώσει, με αυτά που γράφεις χάνεις το δίκιο σου. Ακόμη λοιπόν κι αν (υποθετικά) δεχτούμε πως κάπου, κάποτε, σε κάποιο άλλο παράλληλο Σύμπαν βοήθησες κάποιον, αυτό δεν φαίνεται πουθενά και δυστυχώς δεν σε πιστεύουμε! Αν θες να σε λάβουμε σοβαρά υπ' όψη, γράψε κριτικές ΑΛΗΘΙΝΕΣ και όχι μούφες (όπως κάνουν κάποιοι γνωστοί άγνωστοι) στις οποίες κάποιος μπορεί να διαβάσει εβδομάδες ή μήνες μετά και να βοηθηθεί, διότι τα πάντα στη ζωή είναι δούναι και λαβείν. Κατανοητόν?​

Νόμιζα πως με το τελευταίο μου ποστ θα συνεννοούμασταν αλλά απ' ότι φαίνεται δεν πολυκαταλαβαίνεις και το ζητούμενό σου είναι να δείξεις πως με ξεμπρόστιασες επειδή ως μέγας ντεντεκτιβ έκανες την φοβερή ανακάλυψη του μηδέν στο προφίλ μου κι ενώ εξηγώ πως έχω γράψει κάποια απλά ποστ κριτικών που βοήθησαν συναγωνιστές όπως αυτά:
1, 2, 3. Μπορεί να μην είναι χιλιάδες αλλά τόσο ασχολήθηκα με το άθλημα και αναφέρθηκα σε αυτά για να δείξω πως έχω καλή θέληση παρά την μικρή ενασχόλησή μου.

Το ότι λες πως δεν σε / σας ενδιαφέρει η συνεισφορά κάποιου είναι ψευδές αφού ξεκάθαρα συναρτάτε το αν θα προσφέρετε πληροφορίες ανάλογα με την συνεισφορά του άλλου.

Επειδή λοιπόν ασχολήθηκες μόνο με το πρώτο τμήμα του τελευταίου μου post, και όχι με τα bold που ήταν και η ουσία,
έχω να πω σε αυτούς που προσφέρουν εδώ μέσα με κριτήριο την αντιπροσφορά πως με αυτή την λογική θα έπρεπε να μην αντλούν πληροφορίες στο ίντερνετ από φόρουμ ή άλλες πηγές στις οποίες δεν έχουν προσφέρει αντίστοιχα. Αντίστοιχα και στην ζωή, μην τολμήσουν να ρωτήσουν κάτι από κάποιον πιο ειδικό αν δεν είναι κι αυτοί ειδικοί.
π.χ. Εγώ γράφω σε φόρουμ τεχνολογίας, έχω χιλιάδες ποστς επειδή αυτό είναι το χόμπι μου κι έχω βοηθήσει χιλιάδες φορές κόσμο που είναι άσχετος με το αντικείμενο και περαστικός απ' το φόρουμ. Έτσι είναι το ίντερνετ και οι κοινότητες, σε κάθε φόρουμ υπάρχουν οι μυημένοι που ασχολούνται πολύ, όχι από αγκαρεία αλλά επειδή τους αρέσει και μοιράζουν περισσότερες γνώσεις από τους περαστικούς.
Τώρα αν κάποιοι λειτουργείτε μόνο με αντιπροσφορά, είναι δικαίωμά σας αλλά δεν μπορείτε με αυτή την νοοτροπία να καπελώνετε ολόκληρη κοινότητα. Μπορείτε να βράζετε στο ζουμί σας και να μενετε σιωπηλοί όταν ρωτάει κάποιος με λίγα ποστ, αλλά όχι να ειρωνεύεστε και να προβάλλετε αυτή σας την ιδεολογία σαν την κυρίαρχη της κοινότητας.
 
Τελευταία τροποποίηση:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Μηνύματα
5.447
Κριτικές
99
Like
12.332
Πόντοι
25.165
Μάγκες μια ερώτηση ..όταν πάτε στο διαμέρισμα/ξενοδοχειο της κοπέλας τα λεφτά σε ποια φάση τα δίνετε ; Στην αρχή κατευθείαν με το που μπείτε η στο τέλος ;
εγω με το που μπαινω, χαιρετιομαστε, η κοπελα συνηθως αν ειναι θερμη δινει και το πρωτο φιλι, συστηνομαστε με τα ονοματα μας και παω βγαζω το δωρακι και το ακουμπαω στο τραπεζακι η καπου τελος παντων. Συνηθως οι περισσοτερες οταν το κανω αυτο δεν δινουν σημασια καν στα χρηματα ουτε τα μετρανε ουτε τπτ και αμεσως ξεντυνομαι και βουρ για ντουζακι.
 

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Μηνύματα
2.260
Κριτικές
53
Like
4.251
Πόντοι
6.817
Μάγκες μια ερώτηση ..όταν πάτε στο διαμέρισμα/ξενοδοχειο της κοπέλας τα λεφτά σε ποια φάση τα δίνετε ; Στην αρχή κατευθείαν με το που μπείτε η στο τέλος ;
Εγω ποτε στην αρχη. Κανονας: πρωτα εργαζομεθα μετα πληρωνομαστε. Εκτος κι αν τα ζητησει μπροστα η ιδια απο φοβο που το θεωρω αγενεια μεν αλλα αβυσσος οι ψυχες των κορασιδων
 

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
2.123
Κριτικές
10
Like
2.800
Πόντοι
3.665
Νόμιζα πως με το τελευταίο μου ποστ θα συνεννοούμασταν αλλά απ' ότι φαίνεται δεν πολυκαταλαβαίνεις και το ζητούμενό σου είναι να δείξεις πως με ξεμπρόστιασες επειδή ως μέγας ντεντεκτιβ έκανες την φοβερή ανακάλυψη του μηδέν στο προφίλ μου κι ενώ εξηγώ πως έχω γράψει κάποια απλά ποστ κριτικών που βοήθησαν συναγωνιστές όπως αυτά:
1, 2, 3. Μπορεί να μην είναι χιλιάδες αλλά τόσο ασχολήθηκα με το άθλημα και αναφέρθηκα σε αυτά για να δείξω πως έχω καλή θέληση παρά την μικρή ενασχόλησή μου.

Το ότι λες πως δεν σε / σας ενδιαφέρει η συνεισφορά κάποιου είναι ψευδές αφού ξεκάθαρα συναρτάτε το αν θα προσφέρετε πληροφορίες ανάλογα με την συνεισφορά του άλλου.

Επειδή λοιπόν ασχολήθηκες μόνο με το πρώτο τμήμα του τελευταίου μου post, και όχι με τα bold που ήταν και η ουσία,
έχω να πω σε αυτούς που προσφέρουν εδώ μέσα με κριτήριο την αντιπροσφορά πως με αυτή την λογική θα έπρεπε να μην αντλούν πληροφορίες στο ίντερνετ από φόρουμ ή άλλες πηγές στις οποίες δεν έχουν προσφέρει αντίστοιχα. Αντίστοιχα και στην ζωή, μην τολμήσουν να ρωτήσουν κάτι από κάποιον πιο ειδικό αν δεν είναι κι αυτοί ειδικοί.
π.χ. Εγώ γράφω σε φόρουμ τεχνολογίας, έχω χιλιάδες ποστς επειδή αυτό είναι το χόμπι μου κι έχω βοηθήσει χιλιάδες φορές κόσμο που είναι άσχετος με το αντικείμενο και περαστικός απ' το φόρουμ. Έτσι είναι το ίντερνετ και οι κοινότητες, σε κάθε φόρουμ υπάρχουν οι μυημένοι που ασχολούνται πολύ, όχι από αγκαρεία αλλά επειδή τους αρέσει και μοιράζουν περισσότερες γνώσεις από τους περαστικούς.
Τώρα αν κάποιοι λειτουργείτε μόνο με αντιπροσφορά, είναι δικαίωμά σας αλλά δεν μπορείτε με αυτή την νοοτροπία να καπελώνετε ολόκληρη κοινότητα. Μπορείτε να βράζετε στο ζουμί σας και να μενετε σιωπηλοί όταν ρωτάει κάποιος με λίγα ποστ, αλλά όχι να ειρωνεύεστε και να προβάλλετε αυτή σας την ιδεολογία σαν την κυρίαρχη της κοινότητας.
Είπα να μην απαντήσω, γιατί δε θα καταλάβεις, όμως, επειδή ανέφερες τεχνολογικά φόρουμ, κι επειδή τυγχαίνει να ασχολούμαι με διάφορες ομάδες/κοινότητες στο χώρο της τεχνολογίας, δεν είναι πάντα αυτό που λες. Ακόμη κι εκεί υπάρχουν χιλιάδες μέλη που απλά ρωτάνε δίχως να συνεισφέρουν ουσιαστική πληροφορία. (ακόμη και με ερωτήσεις τύπου RTFM)

Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί από εμάς έχουμε σταματήσει να γράφουμε, γιατί ακριβώς επαναλαμβανόμαστε οι ίδιοι και οι ίδιοι, και οι περισσότεροι περιμένουν τους 5-10-15 να βγάλουν το φύδι από την τρύπα και να ενημερώσουν. Ε, δεν πάει έτσι, δε γίνεται οι ίδιοι να ενημερώνουν συνέχεια, πρέπει και οι άλλοι να αρχίσουν να επικοινωνούν, να πηγαίνουν, να γράφουν, αλλιώς οι παλιοί θα ενημερωνόμαστε μεταξύ μας και θα ανταλλάσσουμε και κοπέλες μεταξύ μας και οι "εκτός" θα μένετε με την απορία.
 

foxio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Μηνύματα
330
Κριτικές
5
Like
1.090
Πόντοι
361

Έχει κάνα δεκαήμερο που κυκλοφορεί αυτή η αγγελία. Δεν γίνεται να μην ξέρει κανείς τίποτα.
Φοιτήτρια, amateur, μικρο δείχνει, μικρο καμωμένη, με ωραίο σώμα, με μοναδική παραφωνία λίγη κυτταρίτιδα στα κωλομέρια.

100 για μια φορά, η οποία δεν είχε χρονικό όριο. Μαζί με ποτάκι, συζήτηση και διάφορα άλλα μπορεί να έκατσα και 2 ώρες (μπορεί να μην είχε κατι μετα από μένα). Δεν θέλει πολυ δουλειά και δουλεύει μια στο τόσο. Θέλει λιγη κωλοφαρδία να την πετύχεις.

Υπηρεσίες βασικές, πίπα αδιάφορη. Το μωρό ομως γουστάρει να της κοκκινήσεις τον κώλο, ειναι λιγο extreme σε αυτό το κομμάτι !!!

Προσωπικά δεν θα ξαναπάω ... δεν μου έβγαλε αυτα που ψάχνω

υγ: Είχε να αννανεώσει την αγγελία της τόσο καιρό, και το τηλέφωνο ειχε γαμηθεί να χτυπάει !!! Τι κάνετε ρεεεε !!!
 

Nikthegreek23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Μηνύματα
503
Κριτικές
23
Like
945
Πόντοι
316
Έχει κανείς πάρει την Jessica απο red love?
Εγώ για τη εσθερ θέλω να μάθω.
Αλλά φίλε πρεπει να κάνεις ένα τηλ να δεις αμα υπάρχουν αυτές ακόμα γιατί στο Euro girls escort βάζουν κ εκει άλλες που και που
 

Nikthegreek23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Μηνύματα
503
Κριτικές
23
Like
945
Πόντοι
316
Δικαιούμαι να ρωτήσω σε ποια σελίδα γράφτηκε ή πρέπει να τις ξαναδιαβάσω όλες;
Γράψε bourdela sto γοογλε και δίπλα βάλε το λινκ της αγγελιας και δες που έχει γίνει ποστ κατευθείαν
 

Nikthegreek23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Μηνύματα
503
Κριτικές
23
Like
945
Πόντοι
316
Το red βαρεσε τονγκα? Δεν απαντάνε καν
Στο eurogirl escort έχουν αλλά τηλ νομίζω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι παίζει με την πόλη, άρχισαν να φεύγουν μία μία οι βίζιτες;;; Ούτε 20 κομμάτια δεν βγάζει πλεον στο γνωστό site. Εκτός και αν υπάρχει άλλο και δεν πήρα ε΄γω χαμπάρι. Ώρες ώρες σκέφτομαι να ζητήσω μετάθεση Αθήνα στην δουλειά μόνο και μόνο για τα μουνιά γενικά γιατί έχει καταντήσει πολύ άσχημα η φάση εδώ.
Λογικά λόγο εορτών
 

Nikthegreek23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Μηνύματα
503
Κριτικές
23
Like
945
Πόντοι
316
Επίσκεψη στην Καρινα και έχω να πω ότι η κοπέλα είναι ότι καλύτερο έχω πάει εδώ και πολύ καιρό. Πολύ καλό τσιμπούκι, φιλιά, της αρέσει το γλείψιμο και τελειώνει άμα το κάνεις καλά. Ο πρώτος γύρος ήταν λίγο πιο αμήχανος αλλά στον δεύτερο γύρο την σαν να γυρίζαμε τσόντα. Αφού στο τέλος θα καθόμουν κιαλλο άμα δεν είχε άλλον πελάτη μετά από εμένα. Είναι γυναικάρα με όλη την έννοια της λέξης και ξέρει να σε ζητάει και να παίρνει αυτό που της αρέσει με το αποτέλεσμα να είναι μια πολύ ευχάριστη εμπειρία. Η φωτογραφίες της είναι αληθινές απλά έχουν φίλτρα. Για εμένα αξίζει σίγουρα τα λεφτά της

Τελικά αυτή ποιες είναι η αληθινές φωτο αυτές που έχει το τατουάζ στο στήθος η άλλες που δεν έχει?
 

groper

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2007
Μηνύματα
89
Like
44
Πόντοι
0
Είπα να μην απαντήσω, γιατί δε θα καταλάβεις, όμως, επειδή ανέφερες τεχνολογικά φόρουμ, κι επειδή τυγχαίνει να ασχολούμαι με διάφορες ομάδες/κοινότητες στο χώρο της τεχνολογίας, δεν είναι πάντα αυτό που λες. Ακόμη κι εκεί υπάρχουν χιλιάδες μέλη που απλά ρωτάνε δίχως να συνεισφέρουν ουσιαστική πληροφορία. (ακόμη και με ερωτήσεις τύπου RTFM)

Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί από εμάς έχουμε σταματήσει να γράφουμε, γιατί ακριβώς επαναλαμβανόμαστε οι ίδιοι και οι ίδιοι, και οι περισσότεροι περιμένουν τους 5-10-15 να βγάλουν το φύδι από την τρύπα και να ενημερώσουν. Ε, δεν πάει έτσι, δε γίνεται οι ίδιοι να ενημερώνουν συνέχεια, πρέπει και οι άλλοι να αρχίσουν να επικοινωνούν, να πηγαίνουν, να γράφουν, αλλιώς οι παλιοί θα ενημερωνόμαστε μεταξύ μας και θα ανταλλάσσουμε και κοπέλες μεταξύ μας και οι "εκτός" θα μένετε με την απορία.
Οκ τότε, εσείς που είστε και επίσημα πλέον αυτής της ιδεολογίας και έχετε σταματήσει να γράφετε όπως λες, μιλάτε μεταξύ σας με pm και μην γράφετε άλλο στο φόρουμ μην τύχει και σας κλέψει κανείς τους κόπους σας.

Εγώ θα συνεχίσω να προσφέρω τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου για όσα ζητήματα γνωρίζω , όπως π.χ. στα τεχνολογικά φόρουμ που ανέφερα αλλά και γενικά στην καθημερινότητα. Κι αυτό γιατί δεν είναι δουλειά αλλά χόμπι που το χαίρομαι και δεν βλέπω κανέναν λόγο να είμαι φειδωλός.

Μιλάτε μεταξύ σας λοιπόν αλλά σας παρακαλώ μην ειρωνεύεστε τους υπόλοιπους που θα συνεχίσουν να γράφουν.
Δεν θεωρώ πως η πλειοψηφία των μελών έχουν αυτή την πραγματικά άσχημη νοοτροπία, οπότε δεν θα μας λείψετε.
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom