Χαιρετώ την ομάδα! Δεν μπαίνω συχνά να γράψω αλλά θα καταθέσω την θετική εμπειρία μου. Πέρασμα από Εβίτα στην Βούλγαρη πριν λίγες ημέρες. Αξιζε! Τρεις κοπέλες μέσα, η μία μου ήταν αδιάφορη εντελώς οπότε ούτε θυμάμαι πως ήταν. Η δεύτερη νέα, ψηλή με βυζάρες, ομορφούλα, κανονικό σώμα, δεν θυμάμαι όνομα. Η τελευταία είχε πολύ ωραίο σώμα, αλλά με μπέρδευε το πρόσωπο, καλό αλλά λίγο άγριο και απροσδιόριστης ηλικίας.... Δεν μπορώ να καταλάβω τελικά τι ηλικία εχει η κοπέλα, το σώμα ήταν πολύ καλύτερο από το πρόσωπο, αν και με μικρό στήθος που εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Ας πούμε 35άρα. Το όνομά της Συνθια ή Σύλβια, το δεν θυμάμαι πιο από τα δύο :-) Θα πήγαινα με την βυζαρού αλλά η Εβίτα μου πρότεινε να πάρω την Σύνθια, το πρόγραμμά της λέει είναι φανταστικό.
Την άκουσα και δεν το μετάνοιωσα. Πολύ ζεστή, πολύ ενεργητική, γλωσσόφιλα, αγκαλιές, τα πάντα. Την έγλειψα (must για εμένα), δύο δάχτυλα στο μουνί της που τα πήρε ευχαρίστως, στην πίσω τρύπα όμως αντέδρασε. No problem. Πολλές αλλαγές στάσεων, και χτυπιόταν πολύ σε όλες. Λίγο υπερβολικά για εμένα, δεν μου αρέσει τόσο γρήγορα. Το τελείωμα ήρθε στο στόμα της που τα πήρε όλα μέσα χωρίς να το ζητήσω, τα έφτυσε μετά...
Κόστος 80 ευρώ για περίπου 20, ίσως 25 λεπτά από την ώρα που μπήκε στο δωμάτιο. Τί άλλο να ζητήσω!