Salonikiotis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Like
- 1.215
- Πόντοι
- 201
εδώ είναι και το γραφείο να είσαι σίγουροςΠού είναι όλοι αυτοί να τα πουν εδώ όμως; Μη χαλάσουμε τις καρδιές μας με το γραφείο;
εδώ είναι και το γραφείο να είσαι σίγουροςΠού είναι όλοι αυτοί να τα πουν εδώ όμως; Μη χαλάσουμε τις καρδιές μας με το γραφείο;
τωρα που το λες σε καποια φαση εβαζε κατι πανω της και γυρναει και μου παταει μια πιστολια ναιΔεν ξέρω, καθόταν μετά και το έριχνε στα χέρια της και το έγλυφε για να μου αποδείξει ότι δεν είναι κάτι κακό. Τραγικές καταστάσεις....
Δεν ξέρω, μόνη της τα έλεγε μόνη της τα άκουγε....τωρα που το λες σε καποια φαση εβαζε κατι πανω της και γυρναει και μου παταει μια πιστολια ναι
τι ηταν?
Το δεν κατάλαβες... το είπε ο άνθρωπος... orgasmatronτωρα που το λες σε καποια φαση εβαζε κατι πανω της και γυρναει και μου παταει μια πιστολια ναι
τι ηταν?
γαμησετα...παντως δεν ειδα καμια διαφορα και μεχρι τωρα οκ ειμαι θα ελεγαΔεν ξέρω, μόνη της τα έλεγε μόνη της τα άκουγε....
τι ειναι το οργκασματρον γαμωτ?Το δεν κατάλαβες... το είπε ο άνθρωπος... orgasmatron
Άρχοντας είσαι!Κάτσε να τσακίσω τα μπριζολίδια και θα γράψω.....
Είχε ένα μπουκαλάκι που έγραφε ORGASM και τα συστατικά σε κυριλλική γραφή με γραμματοσειρά 0.0001 μέγεθος. Παίζει να το αγόρασε από τον Βελόπουλο το βλήμα και να σου έβγαζε τρίχες στο πουτσοκέφαλο.γαμησετα...παντως δεν ειδα καμια διαφορα και μεχρι τωρα οκ ειμαι θα ελεγα
τι ειναι το οργκασματρον γαμωτ?
Oυστ βρε το αγγούρι, θέλει και 200.....μαύρο!!!! Μάθανε όλες οι κυλότες 200-180-200-230.....μπούλο ρε!!!
Με την κατάλληλη ενορχήστρωση γίνεται άνετα ζεϊμπέκικο για τον Καρρά.Εξαιρετικά αφιερωμένο στους συναδέρφους στο διπλανό μαγαζί !
Ενός λεπτού σιγή
Γι αυτούς που τηλεφωνάνε
Και πίνουν μοναχοί
Μονάχοι τους τα σπανέ
Σκοπιά διπλή φυλάς
Απάντιση να καρτεράς
Χαράζει μα εσύ
Ακόμα δεν κοιμάσαι
Ενός λεπτού σιγή
Για ένα κινητό που ράγισε
Σαν τον αϊτό στη γη
Μια Αλεξία τον φυλάκισε
Ενός λεπτού σιγή
Για ένα τσιγάρο σέρτικο
Να κλείσει μια πληγή
Μ ένα βαρύ ζεϊμπέκικο
Ενός λεπτού σιγή
Γι αυτούς που προδοθήκανε
Που κόπηκαν στα δυο
Γιατί ραντεβού δεν κλείσανε
Σκοπιά διπλή φυλάς
Στου πόνου το νυχτέρι
Συνεύρεση μαζί της ζητάς
Που κόβει σαν μαχαίρι
ΉρωαςΣΤΗ ΡΟΔΟ ΞΑΝΘΙΑ ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΒΥΖΑΡΟΥ
Ήρθα για πρώτη φορά καυλωμένη στη Ρόδο και θέλω να σε ευχαριστήσω και να ευχαριστηθω το δυνατό σεξ και όποια άλλη σου επιθυμία.σε περιμένω καυλωμένη να με πάρεις τηλέφωνο.Ειμαι η Μόνικα και θα σε ξετρελανω 6982960374kanesex.com
Πήγα και τις είδα γιατί είναι 2.
Είδα φωτογραφίες και λέω πραγματικές θα είναι.Αμ δε.Δε λέω ωραίο προσωπάκι είχε άλλα πολύ νταρντανα και κοιλιά.Η άλλη η μελαχρινή που δεν φαίνεται το πρόσωπο είναι όπως την βλέπετε στην φωτό αλλά από πρόσωπο τρέχεις.Γενικος ΜΑΚΡΙΆ.
Είχαν και υποδοχή.Μια τσατσά.Ξεχασα να το πω.Απο εκεί αρχίζεις και τρέχεις όταν τη δεις.
Να συμπληρώσω και καλά γαμησα εύχομαι παιδιάΕύχομαι ευλογημένα και αξέχαστα Χριστούγεννα στους αγαπητούς μου συμπαίχτες, να έχετε υγεία, ευτυχία και επαγγελματική ευημερία το 2023!
Την αμέριστη Αγάπη μου σε όλους!