mancunian1986
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 44
- Like
- 5.087
- Πόντοι
- 9.591
Η να τον προσγειωσει...οπως το βλεπει κανεις...Θέλεις μια Αλεξία να σε απογειώσει
Η να τον προσγειωσει...οπως το βλεπει κανεις...Θέλεις μια Αλεξία να σε απογειώσει
Μόνο ταινία έμεινε να γυριστεί για αυτή την κοπέλα ..Εξαιρετικά αφιερωμένο στους συναδέρφους στο διπλανό μαγαζί !
Ενός λεπτού σιγή
Γι αυτούς που τηλεφωνάνε
Και πίνουν μοναχοί
Μονάχοι τους τα σπανέ
Σκοπιά διπλή φυλάς
Απάντιση να καρτεράς
Χαράζει μα εσύ
Ακόμα δεν κοιμάσαι
Ενός λεπτού σιγή
Για ένα κινητό που ράγισε
Σαν τον αϊτό στη γη
Μια Αλεξία τον φυλάκισε
Ενός λεπτού σιγή
Για ένα τσιγάρο σέρτικο
Να κλείσει μια πληγή
Μ ένα βαρύ ζεϊμπέκικο
Ενός λεπτού σιγή
Γι αυτούς που προδοθήκανε
Που κόπηκαν στα δυο
Γιατί ραντεβού δεν κλείσανε
Σκοπιά διπλή φυλάς
Στου πόνου το νυχτέρι
Συνεύρεση μαζί της ζητάς
Που κόβει σαν μαχαίρι
Για ποια κοπέλα να γυριστεί ταινίαΜόνο ταινία έμεινε να γυριστεί για αυτή την κοπέλα ..
Δεν θα έχει πολύ δουλειά ο σκηνοθέτης όλα θα γυριστούν με ένα τηλέφωνο ..αναπάντητες , μυνήματα κτλ.
Την ΑλεξίαΓια ποια κοπέλα να γυριστεί ταινία
Θέλεις μια Αλεξία να σε απογειώσει
Ποια άλλη εκτός την Αλεξία...Για ποια κοπέλα να γυριστεί ταινία
Η απλα να τον γειωσει.
Αλεξία Τράικο, το μεγάλο φαβορί του φετινού GNTM
Ποια είναι η κοκκινομάλλα Αλβανίδα, που μπήκε στην τελική τριάδα και διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του Greece’s Next Top Model.www.oneman.gr
Αυτή η Αλεξία πάντως,που είναι και αυτή συμπολίτισσα,με το sex appeal και το ταπεραμέντο θα τον απογείωνε σίγουρα,αν ήταν του αθλήματος.Σε λίγες ώρες θα τη δούμε στον τελικό
Ναι,πες μας τώρα ότι δεν θα έμπαινες στο 19χρονο τρυφερούδι επειδή δεν είναι skinny
οπως το περιγραφεις φιλε μαλλον ειναι papulae. googlare το λιγο οπως στο εγραψα και συγκρινε με αυτο που εχεις. ΑΝ ειναι αυτο δεν ειναι απολυτος τιποτα ειναι ορμονικο. Εφοσον δεν εχεις φαγουρα τσουξιμο ενοχληση και ειναι απλα ΑΣΠΡΑ και μικρα χωρις αλλες επιπλοκες λογικα ειναι αυτο που σου ειπα. Να πας σε ενα δερματολογο να στο πω και να ησυχασεις κιολας. ενα εικοσαρικο θα δωσεις για να τα κατεβασεις απλα. (Προφανως και θα κοιταξεις για papulae βαλανου και οχι ακμη)Όχι τίποτα. Απλά είναι ορατά με το μάτι. Κάτι ασπρακια ούτε πολύ μεγαλα
Ο καθένας με τα γούστα του.Όλα δεκτά.Εγώ αν ήμουν single,με τέτοιο πρόσωπο και κορμί που έχει,θα την ξεζούμιζαΝο...
Όπως το γράφει και ο αξιότιμος κ. @Reznov στην υπογραφή του ... i have a sever intolarance to plastic souls
Καλά τα λες...ΑΝ και ΘΑ...Ο καθένας με τα γούστα του.Όλα δεκτά.Εγώ αν ήμουν single,με τέτοιο πρόσωπο και κορμί που έχει,θα την ξεζούμιζα
Εκλαιγε?Αυτό το σούργελο την Ηλιάνα του club πως την έχουν βγάλει όλοι αστέρι....απορώ.