krouseinters
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2022
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά νέο μέλος εδώ .. Ψάχνω για καμία τίμια μιλφαρα έχει να προτείνει κάποιος κάτι ;
Και προφανώς θα προτείνω @Ζωή50Καλησπέρα παιδιά νέο μέλος εδώ .. Ψάχνω για καμία τίμια μιλφαρα έχει να προτείνει κάποιος κάτι ;
Και εγώ με την σειρά μου στο ίδιο καράβιΚαλησπέρα παιδιά νέο μέλος εδώ .. Ψάχνω για καμία τίμια μιλφαρα έχει να προτείνει κάποιος κάτι ;
Πήγα και εγώ με την εν λόγω κυρία. Οχι κάτι ιδιαίτερο από φάτσα σώμα και γενικη εμφάνιση αλλά πύραυλος στο κρεββάτι. Πίπα μέχρι πνιγμού και δυό γύροι με πολύ ένταση. Αντέχει ξέσκισμα και το γουστάρει κιόλας. Το κωλί μοιάζει καλοδουλεμένο και ανθεκτικό. Δεν έχωσα +30 διότι βρήκα τα 100 πολλά Πάντως δεν τα έκλαψα. Αν συμπεριλάβει στο 100αρικο το κώλο της δε θα κλείσει μπούτι.εχει κατεβει η αγγελια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτη ρε παιδια ειναι η ιδια στις φωτο με το βιντεο;;; εγω λεω οχι
βυζι φυσικο ειναι η ψευτικο; τι +30; εμενα μου ειπε +100 το κωλι τηςΠήγα και εγώ με την εν λόγω κυρία. Οχι κάτι ιδιαίτερο από φάτσα σώμα και γενικη εμφάνιση αλλά πύραυλος στο κρεββάτι. Πίπα μέχρι πνιγμού και δυό γύροι με πολύ ένταση. Αντέχει ξέσκισμα και το γουστάρει κιόλας. Το κωλί μοιάζει καλοδουλεμένο και ανθεκτικό. Δεν έχωσα +30 διότι βρήκα τα 100 πολλά Πάντως δεν τα έκλαψα. Αν συμπεριλάβει στο 100αρικο το κώλο της δε θα κλείσει μπούτι.
Και επιτέλους ρε μαλάκες μια που ήρθε ανατολικά. Εκτός της Ευας.
milame gia tn xenia;Πήγα και εγώ με την εν λόγω κυρία. Οχι κάτι ιδιαίτερο από φάτσα σώμα και γενικη εμφάνιση αλλά πύραυλος στο κρεββάτι. Πίπα μέχρι πνιγμού και δυό γύροι με πολύ ένταση. Αντέχει ξέσκισμα και το γουστάρει κιόλας. Το κωλί μοιάζει καλοδουλεμένο και ανθεκτικό. Δεν έχωσα +30 διότι βρήκα τα 100 πολλά Πάντως δεν τα έκλαψα. Αν συμπεριλάβει στο 100αρικο το κώλο της δε θα κλείσει μπούτι.
Και επιτέλους ρε μαλάκες μια που ήρθε ανατολικά. Εκτός της Ευας.
Φυσικό ανύπαρκτο. 100 +30 το κωλί τηςβυζι φυσικο ειναι η ψευτικο; τι +30; εμενα μου ειπε +100 το κωλι της
Αδελφέ δε θυμάμαι όνομα. Δε νομίζω ξένια. Ίσως Μαριναmilame gia tn xenia;
Γεια σου φιλε.Ευα Τζαμπο Ανατολικα μιλας;;;εκει στο στενο;;Εύα τζαμπο.
Εύκολη πρόσβαση.Οι επισκέψεις μου έγιναν το καλοκαίρι.Την είχα στο μάτι χρόνια αλλά όταν πήγα πρώτη φορά μόνο εκτόνωση έπαιξε τότε.Τωρα όμως τα δίνει όλα.Αρκει να κάνεις παιχνίδι εσύ.Μην την αφήσετε γιατί προσπαθεί να σας ξετιναξει γρήγορα.Φιλια πολλά δεν δίνει και η πίπα της όχι κάτι το ιδιαίτερο.Εχει όμως αυτό το μπιτς πάνω της και άμα πάρεις το πάνω χέρι εσύ την κάνεις ότι θέλεις.Της αρέσει πολύ να την γλείφουν το μουνακι της και παράλληλα ρίχνετε και κάνα δάχτυλο στο κολαρακι της.Μη μασάτε αντέχει.Και αντέχει και σε έντονους ρυθμούς.
ποια ειναι η ευα τζαμπο?αγγελια εχει?απο τιμες τι παιζει?Εύα τζαμπο.
Εύκολη πρόσβαση.Οι επισκέψεις μου έγιναν το καλοκαίρι.Την είχα στο μάτι χρόνια αλλά όταν πήγα πρώτη φορά μόνο εκτόνωση έπαιξε τότε.Τωρα όμως τα δίνει όλα.Αρκει να κάνεις παιχνίδι εσύ.Μην την αφήσετε γιατί προσπαθεί να σας ξετιναξει γρήγορα.Φιλια πολλά δεν δίνει και η πίπα της όχι κάτι το ιδιαίτερο.Εχει όμως αυτό το μπιτς πάνω της και άμα πάρεις το πάνω χέρι εσύ την κάνεις ότι θέλεις.Της αρέσει πολύ να την γλείφουν το μουνακι της και παράλληλα ρίχνετε και κάνα δάχτυλο στο κολαρακι της.Μη μασάτε αντέχει.Και αντέχει και σε έντονους ρυθμούς.
Μασατζιδικο ειναι. Γραψε στο google Angels spa Πυλαια. Ειναι κοντα στα jumbo. Θα λεει στο google οτι ειναι οριστικα κλειστο. Μην πτοηθεις, παρε τηλεφωνο.ποια ειναι η ευα τζαμπο?αγγελια εχει?απο τιμες τι παιζει?
α καλα αποψη μου ειναι τα μασατζιδικα στη θεσσαλονικη ειναι κοροιδια και χασιμο χρηματων....καλυτερα ενα cg ή ακομα και στο studioΜασατζιδικο ειναι. Γραψε στο google Angels spa Πυλαια. Ειναι κοντα στα jumbo. Θα λεει στο google οτι ειναι οριστικα κλειστο. Μην πτοηθεις, παρε τηλεφωνο.
Σώματαρα εχει για 40αρα. Απλά είναι πολύ μα και μουΒέβαια για τη φάση και μόνο ότι κλείνεις μασάζ σε ένα ινστιτούτο και καταλήγεις να χαμουρεύεσαι λέει για μια φορά νομίζω αν βλέπεται η κοπέλα.
Ποια λες ;Σώματαρα εχει για 40αρα. Απλά είναι πολύ μα και μου
Γιατί δεν περίμενες άλλες δύο εβδομάδες για να συμπληρωθεί ακριβώς ένας χρόνος από την ερώτηση;Φίλε θα το μετανιώσεις καμία σχέση με τις φωτο πολλά παραπάνω κιλλα!
Πόσα δίνεις??Παιδιά κάνα δοκιμασμένο ελληνικό 20χρονο έχουμε; Διατίθεμαι να τα σκάσω.
Πόσα χρειάζονται;Πόσα δίνεις??