Salonikiotis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Like
- 1.215
- Πόντοι
- 201
Κατάφερε κανενας να πάρει Ντανα τελικά? Γιατί δεν βλέπω φως στο τούνελ
Πισω πορτα;Σπατουλα δεχεται, cim, cif επισης, απλα την ενημερωνεις δευτερολεπτα πριν (οτι ερχονται)
Το προφίλ της ανεβοκατεβαίνει και στο en καμία κατοστάρικα φορές τη μέρα. Μυστήρια πράγματα βάζουν υποψίες;;καλησπέρα στην παρέα!!!! Το προφίλ της ανωτέρω κυρίας εχει πέσει .... προκειμένου να ανεβεί και άλλη κριτική ......
Καλησπέρα είμαι ανάμεσα σε
Σλαβα ή ηλιανα από club ποια να επιλέξω;;;
Συγχωνεύτηκε με ενα παλιότερο profile της στο οποίο ήδη υπήρχαν διαθέσιμες άλλες 2 κριτικές.καλησπέρα στην παρέα!!!! Το προφίλ της ανωτέρω κυρίας εχει πέσει .... προκειμένου να ανεβεί και άλλη κριτική ......
Συγχώνευση έγινε... τουλάχιστον εδώ.Το προφίλ της ανεβοκατεβαίνει και στο en καμία κατοστάρικα φορές τη μέρα. Μυστήρια πράγματα βάζουν υποψίες;;
Κλειστου τυπου, αλλα τα μουχοχειλα φαινονται δουλεμενα,οχι παντως ξεχειλωμενα.Κλειστου τυπου το μουνι η μεγαλα μουνοχειλα?
Δεν δεχεται.Πισω πορτα;
ποσο μεγαλο προγραμμα δηλαδη;ντανα
ηλιανα
ρενε
με αυτην την σειρα..
αν δεν σε ενδιαφερει το αναλ πας ντανα γινεται λιγο χαμος αλλα ξερω γω παλεψε το...
*ηλιανα + ρενε ηταν σε μεγαλο προγραμμα δεν φερω ευθυνη σε πιθανη αλλαγη διαθεσης στα πιο οικονομικα προγραμματα
σλαβα προσπερνας
αυτα
αυτο τι σημασια εχει να το γραψω?ποσο μεγαλο προγραμμα δηλαδη;
για να καταλαβουμε την ταξη μεγεθους δερβισι μου. Ποιο θεωρεις μεγαλο προγραμμα; το 3ωρο η το 2ωρο; η μια ωρα δεν ειναι αρκετη πχ για να αποδωσουν τα δεοντα;αυτο τι σημασια εχει να το γραψω?
ειπα οτι κραταω μια επιφυλαξη αν θα εχουν την ιδια διαθεση και στα απλα προγραμματαγια να καταλαβουμε την ταξη μεγεθους δερβισι μου. Ποιο θεωρεις μεγαλο προγραμμα; το 3ωρο η το 2ωρο; η μια ωρα δεν ειναι αρκετη πχ για να αποδωσουν τα δεοντα;
αδερφε μου, μαζι σου αλλα και παλι δεν μου λες ποια θεωρεις απλα προγραμματα. το μισαωρο και την μια ωρα τα θεωρεις απλα; απ τις 2 και πανω τα θεωρεις "καλα" προγραμματα; Γι αυτο και σε ρωτησα ποσο μεγαλο. Δεν με ενδιαφερει να μαθω τι προγραμμα πηρες και μαγκια σου αν δεν θες να πεις επισης μαγκια σου. Απλα κανε τον διαχωρισμο για να ξερουμε τι μας παιρνει αναλογως την τσεπη μαςειπα οτι κραταω μια επιφυλαξη αν θα εχουν την ιδια διαθεση και στα απλα προγραμματα
ενας εγραψε στα ct οτι πηγε στην ηλιανα πχ και "ηταν πολυ κακη εμπειρια" οπως ειπε τον ρωτησα γιατι και ακομα απανταει
εγω εχω αλλη αποψη οπως και με την κρις που σε καποιους ηταν "λιγη" εμενα μια χαρα μου φανηκε..παιζουν ολα ρολο πως θα αποδωσει η καθε μια μαλλον
για αυτο το ειπα
ο καθενας μας ειμαστε οσο μας παιρνει ...αδερφε μου, μαζι σου αλλα και παλι δεν μου λες ποια θεωρεις απλα προγραμματα. το μισαωρο και την μια ωρα τα θεωρεις απλα; απ τις 2 και πανω τα θεωρεις "καλα" προγραμματα; Γι αυτο και σε ρωτησα ποσο μεγαλο. Δεν με ενδιαφερει να μαθω τι προγραμμα πηρες και μαγκια σου αν δεν θες να πεις επισης μαγκια σου. Απλα κανε τον διαχωρισμο για να ξερουμε τι μας παιρνει αναλογως την τσεπη μας
Καλημέρα,αδερφε μου, μαζι σου αλλα και παλι δεν μου λες ποια θεωρεις απλα προγραμματα. το μισαωρο και την μια ωρα τα θεωρεις απλα; απ τις 2 και πανω τα θεωρεις "καλα" προγραμματα; Γι αυτο και σε ρωτησα ποσο μεγαλο. Δεν με ενδιαφερει να μαθω τι προγραμμα πηρες και μαγκια σου αν δεν θες να πεις επισης μαγκια σου. Απλα κανε τον διαχωρισμο για να ξερουμε τι μας παιρνει αναλογως την τσεπη μας
η Ντανα μας αφησε...ντανα
ηλιανα
ρενε
με αυτην την σειρα..
αν δεν σε ενδιαφερει το αναλ πας ντανα γινεται λιγο χαμος αλλα ξερω γω παλεψε το...
*ηλιανα + ρενε ηταν σε μεγαλο προγραμμα δεν φερω ευθυνη σε πιθανη αλλαγη διαθεσης στα πιο οικονομικα προγραμματα
σλαβα προσπερνας
αυτα
Ναι όμως από εχθές ακόμα ψάχνω να βρω την άκρη στον γρίφο...ρε σεις μπορει ειπα να επαιξε ρολο που εφαγε ο αλλος φολα δεν ειπα οτι αυτο ειναι ντε και καλα
εμφανισιακα παντως ειναι μια χαρα και αυτο δεν αλλαζει με το προγραμμα μπορει να ειναι 1002 αλλα που επαιξαν
τεσπα το κουρασαμε ομως ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια θα ειναι που σε καποιον αρεσε και σε καποιον δεν αρεσε συμβαινει και στις καλυτερες
αντε παμε παρακατω σιγα σιγα γιατι κολλησαμε χωρις λογο τωρα
Ναι όμως από εχθές ακόμα ψάχνω να βρω την άκρη στον γρίφο...
Στόχους ανέβασε ο ένας...
50άρικα...ο άλλος
Φανελάκια και καρτελάκια ο 3ος...
Πολύωρα , ολιγόλεπτα προγράμματα σήμερα...
Άρχισε πάλι να πονάει το κεφάλι μου...
την ξεμουνιασαν και αυτην?η Ντανα μας αφησε...