Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.372
- Πόντοι
- 12.756
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΑΜΩΑΘΗΝΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣνεα σμυρνη η καφετερια?
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΑΜΩΑΘΗΝΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣνεα σμυρνη η καφετερια?
Αχ μη μου τον μελετάς και θα εμφανιστεί το τέκνο...και φοβάμαι....Ο αζαζελ λεει καλα λογια για σενα...οι αδυναμιες δε κρυβονται....
αποφασιστε επιτελους ρε ελληναρες αθηναιοι ...ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΑΜΩΑΘΗΝΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ
μην το ανοιγεις αυτο το θεμα !!!αποφασιστε επιτελους ρε ελληναρες αθηναιοι ...
σουβλακι η καλαμακι ...?
καφε πηρε αφου με το σουβλακι θα τον πιει?αποφασιστε επιτελους ρε ελληναρες αθηναιοι ...
σουβλακι η καλαμακι ...?
Αλλά να εδώ βλέπεται κ. @anon. μας στεναχωρούν κάποιοι κύριου... ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε... μη βρούμε και τον μπελά μας δηλαδή...νταξει κραζουμε το κλαμπ λιγο για το στοκ κλπ αλλα πλακα πλακα μονο αυτο αξιζει
εγω παντως μην το ματιασω μια χαρα μου παει τελευταια
μας μπερδευουν συνεχεια...καφε πηρε αφου με το σουβλακι θα τον πιει?
Περιμένω τα Tupperware !για την 5αημερη ολα οκ ...?
λαδοκολα κ αλουμινοχαρτο ...Περιμένω τα Tupperware !
παιζει ομερτα ...Αλλά να εδώ βλέπεται κ. @anon. μας στεναχωρούν κάποιοι κύριου... ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε... μη βρούμε και τον μπελά μας δηλαδή...
κάποιο κύριοι περνάνε καλά και δεν μας λένε τα πώς και τα τί...
Κάποιος έχει πολλά νεύρα...μην το ανοιγεις αυτο το θεμα !!!
τα ίδια και εκει συμβαινουν
Μπαινεις μεσα σε μαγαζι :
-Μια τυροπιττα
-Με φετα ή με κασερι ή με γραβιερα ξερω εγω απο τον Ολυμπο ;
-Με φετα
-Κουρου η σφολιατα ;
- ΕΕΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ , ΦΑΤΑ ΕΣΥ ΟΛΑ ΓΑΜΗΜΕΝΕ
δεν φταινε εδω τα παιδιά κολλητε που τις γαμάς απο λάθος πλευρά ..Εγω βλεπω οτι ολοι ξεκωλιαζετε κ εγω το πιο κοντινο που εφτασα σε κωλο ειναι απο το νετφλιξ....
Αλληλεγγύη μηδεν πλεον...
Εγω βλεπω οτι ολοι ξεκωλιαζετε κ εγω το πιο κοντινο που εφτασα σε κωλο ειναι απο το νετφλιξ....
Αλλά να εδώ βλέπεται κ. @anon. μας στεναχωρούν κάποιοι κύριου... ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε... μη βρούμε και τον μπελά μας δηλαδή...
κάποιο κύριοι περνάνε καλά και δεν μας λένε τα πώς και τα τί...
η ηλιανα αλογο ειναι δεν περνατε μια βολτα οσο ειναι εδωΕγω βλεπω οτι ολοι ξεκωλιαζετε κ εγω το πιο κοντινο που εφτασα σε κωλο ειναι απο το νετφλιξ....
μην τον ξεσηκωνεις τωρα , ας τον που ειναι ηρεμοςη ηλιανα αλογο ειναι δεν περνατε μια βολτα οσο ειναι εδω
Ειδες αμα κλαιγομαι συνεχεια κατι θα βγαλω...η ηλιανα αλογο ειναι δεν περνατε μια βολτα οσο ειναι εδω
Καλά εμείς εδω θα είμαστε. Ριξτε μια ματια και αν χρειαστείτε βοήθεια μας καλείτεΌχι...
μην πας ...εχει καλυτερη την κραταει για παρτη του ...Ειδες αμα κλαιγομαι συνεχεια κατι θα βγαλω...
Tα είπαμε αυτά...μην τον ξεσηκωνεις τωρα , ας τον που ειναι ηρεμος
την εχει παθει αυτος , συμβαινει ..
Θυμασαι που μικροι λενε οι μαναδες στα παιδια τους ( ειδικα στα αγορια που ειναι βληματα ) οταν φορας την μπλουζα το ταμπελακι με το νουμερο απο την πισω πλευρα , να μην το βλεπεις ...
Εκει εχει μεινει αυτος , και οταν την εχει την αλλη στημενη στα 4 και βλεπει το ταμπελακι απο κανα σουτιεν η κανα στριγκο τις γυρνάει απο την άλλη ..και μπαινει μουνι
πες να εχει μαζεμενα κοτσο τα μαλλιαΕιδες αμα κλαιγομαι συνεχεια κατι θα βγαλω...