Σταματήστε να πηγαίνετε σε προφίλ με ψεύτικες φωτογραφίες που σας κοροϊδεύουν, Οι φωτογραφίες μου είναι 100% αληθινες. Είμαι Ελληνίδα αστέρι με μαγικό κορμί και πρόσωπο Το πρόγραμμα μου περιλαμβάνει τα πάντα...λεσβιακό,αυταρχικό, παρτούζες και ότι άλλο έχεις απωθημενο!!! 6970531070
kanesex.com
Γνωριζει κανεις γι' αυτην εδω? Μαργαριτα..
Απ' οτι καταλαβα βαση πρεπει να εχει Θεσσαλονικη, αλλα κανει ενα τουρ Αλεξ/πολη για 2 μερες και αυριο θα ειμαι εκει.
Μόνο για άντρες απαιτητικούς...ειμαι Ελληνίδα καυτη και ανεξάρτητη με αληθινές φωτογραφίες και επιστροφή χρημάτων αν δεις κάτι άλλο. Φουλ πρόγραμμα 6970531070
kanesex.com
Δοκιμη σημερα.1 ωρα 100 ευρω 2 μπαλακια (2 εκτονωσεις) σε airbnb.
Οντως βαση Θεσ/νικη, απλα εκανε ενα τουρ Αλεξ/πολη για 2 ημερες.
Ουτε πολυ νεα, ουτε μιλφ, κατι το ενδιαμεσο.
Θετικα: Πολυ ομορφη (δεν το περιμενα) ξανθια, γαλανοματα, καυλοφατσα, σωμα σουπερ, κωλαρα, βυζαρα, οτι βλεπετε στις φωτογραφιες.
Πιπα πολυ καλη, βαθια με ωραιο ρυθμο και facefuck (normal) γλυφει και μπαλες.
Στον αγωνα σχετικα καλη, με ψευτικα βογκητα βεβαια, αλλα γενικα οκ.Doggy η καλυτερη σταση να βλεπεις τη κωλαρα της.
Αρνητικα: μιλάει πολυ...σπαει αρχιδια (για μενα) ισως σε αλλους να τους φανει οκ, δεν ξερω...
Δαχτυλα γιοκ, γλωσσοφιλα γιοκ ( δεν το επιχειρησα, αλλα φαινοταν...)
Κωλο δεν δινει και το μουνι πηγαδι, δεν καταλαβαινεις σχεδον τιποτα....(καιρο ειχε να μου τυχει)
Δεν θα κλαψετε τα λεφτα σας, αλλα δεν θα σας μεινει και κατι το αξεχαστο.
Δεν θα ξαναπηγαινα σιγουρα, αλλα για μια φορα, για ενα σχετικα οικονομικο γαμισακι ,καλα ειναι.