SirLancelot
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.827
- Πόντοι
- 1.196
Εγώ δεν αντιμετώπισα τίποτα τέτοιο ρε φίλε, ούτε πετσέτα χρησιμοποιημένη, τι να πω, ήτανε μια από τις καλύτερες εμπειρίες οφείλω να ομολογήσω, τώρα τι να πω ήταν τόσο πολύ χημεία που ταιριάξει, γούσταρε τόσο πολύ δεν ξέρω. Όσο αφορά τώρα το μισάωρο δεν το θεωρώ δικαιολογία αυτό για να συμπεριφερθεί έτσι. Ίσα-ίσα στη μισή ώρα και τελειώνει πιο γρήγορα το ραντεβού της και έχει παραπάνω κέρδος αν το πάρεις αθροιστικά.Αγαπητέ Sri μπορεί να αναφέρεσαι σε εμένα μπορεί και όχι αλλά πραγματικά θέλω να μας πεις γιατί είχα γράψει εγώ μια κριτικη για την κοπέλα τι σου αρεσε? και την έκλεισες και 1:30 ώρα... Για πες?
Τες πα για να μην μακρυγορουμε έγω δεν την έθαψα εμφανσιακα αλλά αυτά που ζητάει για μένα ειναι εννοειται υπερβολικά. Ήταν ΑΘΛΙΑ σε συμπεριφορά και αντιμετωπιση πελάτη με προσφορά πλύσιμο νιπτηρα χρησιμοποιημενη πετσετα κτλ. Αν την χαλάει το μισάωρο που την έκλεισα στα φρύδια μου.. να το βγάλει απο το προγραμα.. Αν θα την ξαναδεις να της το πεις… Φιλικά πάντα….
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι για μένα ο χώρος τρώει ένα μεγάλο Χ !Δεν χρειάζεται προσωπική εμπειρία όταν αναφέρεις για κουρτίνες , συναπάντημα πελατών και νταβα στον ίδιο χώρο .....η παρακμή στα καλύτερα της .....