Η εκτίμηση είναι αμοιβαία.Είσαι αυστηρός όντως,πάνω από τον μέσο όρο.Για παράδειγμα εσύ έγραψες περίπου τον Δεκέμβρη,όταν πήγα κι εγώ σε αυτήν, ότι η Βίκυ έχει ξεφύγει από τον σωματότυπο της νταρντάνας.Διαφωνώ ακόμα.Είναι ο ορισμός της νταρντάνας.Νταρντάνα δεν θα ήταν η Ελένη για παράδειγμα,με το ίδιο ύψος της Βίκυς,γιατί είναι πιο αδύνατη.Και δεν είπα ποτέ ότι έχει ολόιδιο σώμα με την Ελένη η Κασσάνδρα.Είπα σαν την Ελένη,συν μεγάλα βυζιά.Είναι σφιχτό κορμί όμως,δεν έχει κρεμάσει.Και έχει αναλογικά λιγότερα κιλά από τη Βίκυ
Rez όλες οι κριτικές μου βασίζονται σε συναντήσεις μου.Πριν από 3 εβδομάδες ακριβώς που πήγα,δεν ήταν εκεί ο Μιχάλης.Θα ήταν διαφημιστικό κόλπο για να τραβήξουν νέα πελατεία.Τώρα όσον αφορά το τρίο,Λάνσελοτ θα διαφωνήσω.Εγώ πέρασα καλά σε αυτό και δεν χρειάζεται να έχεις άγχος να τελειώσεις και δεύτερη φορά στη φάση αυτή.Με τα λεσβιακά που κάνουν η μία στην άλλη,με τα διπλοτσιμπουκώματα σε εσένα,με τα γλειψίματα που τις κάνεις και μετά με τα «μπασίματα»,μια ώρα για ένα τελείωμα συμβαίνει συνήθως.Και λεπτομέρεια πιπεράτη ότι χρησιμοποιούν και δονητές.Σιτιτούρια υπάρχουν πολλά.Δυνατότητες για τρίο σχεδόν μηδαμινές.Το λέω γιατί ο φίλος
@Ntamari ρώτησε εκείνος αρχικά και του απάντησα.Θέλει διακαώς duo.Γενικά βέβαια είναι δικαίωμα του καθενός πώς θα διαθέσει τα 150