Σοφία καλλιγραμμη Ελληνίδα 25 κ Στέλλα σε περιμένουμε για ξεχωριστεσ ερωτικεσ στιγμεσ κάθε φαντασίας... Είμαι καυτή... Και σε περιμένω για σεξακι -λεσβιακό με την φίλη μου στο χώρο μου... Κάλεσε με από τις 11:00 μέχρι 20:00 6946290525
kanesex.com
Άποψη – κριτική προ ημερών.
Η μόνη που αξίζει είναι η Δήμητρα η αλλιώς Λάουρα , Καλό σώμα αρκετά επικοινωνιακή, Αντέχει και σε δυνατούς ρυθμούς.…..
Ο Μιχάλης είναι κανονικά και όχι μόνο από πίσω, ήταν εκεί στο χώρο στο γραφείο. Ο χώρος έχει ένα μικρό προβληματάκι, τίποτα το ιδιαίτερο αλλά οι πελάτες συναντιώνται οπότε για κάποιον που δεν θέλει να τον δούνε ή να δει δεν μπορεί να πάει.
Η δεύτερη κοπέλα με το όνομα Αφροδίτη απέχει πολύ για όσους είπαν ότι μοιάζει με την Ελένη με τα τατού, πολλά περισσότερα κιλά, πολλά κρεμάσματα, που σημαίνει ότι είναι λάθος κατανεμημένα, απλά έχει μεγαλύτερα βυζιά.
Στο πρόγραμμα δε, η Ελένη δεν την βλέπει καν… Πολύ ανώτερη η Ελενη.
Μια τρίτη κοπελίτσα που αντίκρυσα απλά προσπέρασε δεν έχω να σχολιάσω τίποτα !!!
Συνοψίζοντας, αξίζει μόνο η Δήμητρα για σόλο πρόγραμμα, σε καμία περίπτωση το διπλό με την Αφροδίτη τουλάχιστον στα δικά μου γούστα και για 150 € με ένα τελείωμα.
Ο χορός πολύ απλός και όχι ιδιαίτερα καθαρός που χωρίζει το σαλόνι από τα δύο δωμάτια και την τουαλέτα μια κουρτίνα και όποιος βγαίνει μπαίνει αντικρίζει ο ένας τον άλλον. Που σημαίνει ότι στα ραντεβού που γίνονται ταυτόχρονα υπάρχει οπτική επαφή. Εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρει αυτό. Θα ήθελα το χώρο βέβαια λίγο καλύτερο.
Τέλος ο Μιχάλης εκεί κανονικά στο γραφείο, ούτε εμένα με ενοχλεί αυτό απλώς επειδή ειπώθηκαν διάφορα ότι δεν είναι πλέον και ότι δεν βρίσκεται από πίσω.
Τα σέβη μου…
Υ.Γ. Καλό θα είναι να εκφέρουμε γνώμη μόνο όταν έχουμε προσωπική άποψη και όχι με το ότι έχουμε ακούσει η με το τι νομίζουμε… Μπορεί για κάποιον αυτά τα 150 € να είναι αρκετά και όταν τα έχει να θέλει πραγματικά να περάσετε καλά και να τα επενδύσει ανάλογα. Στο γνωστό γραφείο είτε ακόμα και σε city tour !