θρασιβουλας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
βαζω τα νεκταρινια αχαχαχαχαχα
Με τις τιμες που πουλας ρε φιλεβαζω τα νεκταρινια αχαχαχαχαχα
θα σου φαει ολη την καροτσα
βαζω τα νεκταρινια αχαχαχαχαχα
Με τις τιμες που πουλας ρε φιλεβαζω τα νεκταρινια αχαχαχαχαχα
Καθαρη να ειναι γενικα η κατασταση και κανενα προβλημα…Ο χώρος είναι ο γνωστός του Μιχάλη ή αλλιώς Ζεσι σπα. Η μια είναι η Λαουρα και η άλλη η Νανά. Οι φωτογραφίες είναι αληθινές. Υπηρεσίες κλασικές χωρίς ουαου, αλλά άκρως τίμιες με άλλες του χώρου. Ο χώρος πάλι αρκετά μέτριος
Ξεχωριζει καποια απο τις 2 ;Ο χώρος είναι ο γνωστός του Μιχάλη ή αλλιώς Ζεσι σπα. Η μια είναι η Λαουρα και η άλλη η Νανά. Οι φωτογραφίες είναι αληθινές. Υπηρεσίες κλασικές χωρίς ουαου, αλλά άκρως τίμιες με άλλες του χώρου. Ο χώρος πάλι αρκετά μέτριος
Ποια ειναι ποια και που… μπερδευτηκα χαχχαχα… οι αγγελιες που ανεβασα παραπανω που αντιστοιχουν ;Μπερδεύεστε και μπερδεύετεκαί τό σαΐτ. Άλλο. Ή Άρτεμις καί οι υπόλοιπες καί άλλο ή Λάουρα καί οί υπολοιπες. Πρώτα πηγαίνουμε καί μετά γράφουμε. Ή Λάουρα έχει χώρο Αγίων Πάντων καί οί άλλες έχουν χώρο στήν Γιανητσών....
Λάουρα ;)Καθαρη να ειναι γενικα η κατασταση και κανενα προβλημα…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ξεχωριζει καποια απο τις 2 ;
Πες καλύτερα πετίτ σώμα,γιατί θα μας κυνηγήσουν κάποιοι ,χαχαχα! Το πρόσωπο της δεν είναι άγριο,αλλά αρκετά cute,όχι όμως υπερβολικά.Μην περιμένεις να δεις την Avril Lavigne,αλλά θα σου αρέσειΕρώτηση για τη γνωστή Μαρκέλα. Επειδή δεν την έχω πάρει και το σκέφτομαι. (Ήθελα παρτουζα αλλά αλλάξα γνώμη) Σώμα skinny το κατάλαβα αλλά από φάτσα πως πάει ; Είναι cute η άγρια ;
Είναι η πλέον ομιλητική χωρίς να γίνεται φλύαρη.Σπάει τον πάγο και την αμηχανία και συζητάει ωραία.Για αυτό τις προάλλες έγραψα ότι είναι η καλύτερη στο κομμάτι social για GFEΕυχαριστώ τύπε. Να σου είναι ομιλητική ; Έχω τελειώσει φιλόλογος και βρίσκω λίγο ντεκαβλε απλά να μου ανοίξει τα πόδια της και τέλος.
απο οτι καταλαβα κανουν τριο λενε με λεσβιακο μεταξυ τουςΟ χώρος είναι ο γνωστός του Μιχάλη ή αλλιώς Ζεσι σπα. Η μια είναι η Λαουρα και η άλλη η Νανά. Οι φωτογραφίες είναι αληθινές. Υπηρεσίες κλασικές χωρίς ουαου, αλλά άκρως τίμιες με άλλες του χώρου. Ο χώρος πάλι αρκετά μέτριος
για να τα λεμε ολα ομως θα ειναι και σκυλακι να τρεχει τριγυρω στο διαμερισμα και να μπερδεύτε στα ποδια σου....εχει καιρο να παω μαρκελα δε ξερω αν αλλαξε κατιΕίναι η πλέον ομιλητική χωρίς να γίνεται φλύαρη.Σπάει τον πάγο και την αμηχανία και συζητάει ωραία.Για αυτό τις προάλλες έγραψα ότι είναι η καλύτερη στο κομμάτι social για GFE
Από ένα σημείο και μετά το σκυλάκι ασχολιόταν με το δεύτερο σκυλάκι.Την τελευταία φορά που είχα πάει πριν πολλούς μήνες δεν είχα θέμα.Ας ελπίσουμε να μην μπλέκεται στα πόδια σου. @laveba1986 μικρά είναι και τα δύογια να τα λεμε ολα ομως θα ειναι και σκυλακι να τρεχει τριγυρω στο διαμερισμα και να μπερδεύτε στα ποδια σου....εχει καιρο να παω μαρκελα δε ξερω αν αλλαξε κατι
εγω προλαβα μονο ενα σκυλακι...θυμαμαι μυριζε τα ποδια μου οσο εβγαζα τις καλτσες μου και μετα το κλειδωσε σε ενα δωματιοΑπό ένα σημείο και μετά το σκυλάκι ασχολιόταν με το δεύτερο σκυλάκι.Την τελευταία φορά που είχα πάει πριν πολλούς μήνες δεν είχα θέμα.Ας ελπίσουμε να μην μπλέκεται στα πόδια σου. @laveba1986 μικρά είναι και τα δύο
χαχαχα!Κι εμένα μια φορά το είχε κλειδώσει στο μπάνιο και αυτό από το ζόρι του τα έκανε πουτάνα όλα εκεί μέσα.Έριξε κάτι πράγματα από το πλυντήριο.Ευτυχώς πήρε και δεύτερο και παίζουν μπάλα μεταξύ τους.Ας μας πει κάποιος αν είναι δυνατά στον «αγώνα» μεταξύ τουςεγω προλαβα μονο ενα σκυλακι...θυμαμαι μυριζε τα ποδια μου οσο εβγαζα τις καλτσες μου και μετα το κλειδωσε σε ενα δωματιο
τωρα με δευτερο σκυλακι ισως παιζουν μεταξυ τους...βεβαια πιο ασχημο σεναριο θα ηταν και τα δυο να ερχονται να μυριζουν τα ποδια σου LOL
Καλησπέρα παίδες!
έχει κανείς να προτείνει καμιά βιζιτοκατάσταση για bachelor?
Τύπου παρτάκι, ποτάκι, οργιάκι κλπ...
Επιμένω να μην καταλαβαίνω ποιο γκρουπ της Νανσυ, Έλενα με Τάτου ήξερα μόνο στα μπουρδελα στη Θεσς/κηΣτό γκρούπ της Νάνσυ ρέ φίλε. Έχει αγγελία στό. kànesex. Τί ρωτάς τώρα?
και εμενα στο μπανιο το κλειδωσε και το ακουγα να γρατζουναει τη πορτα αλλα δεν εφτασε στο σημειο να βανδαλισει το δωματιοχαχαχα!Κι εμένα μια φορά το είχε κλειδώσει στο μπάνιο και αυτό από το ζόρι του τα έκανε πουτάνα όλα εκεί μέσα.Έριξε κάτι πράγματα από το πλυντήριο.Ευτυχώς πήρε και δεύτερο και παίζουν μπάλα μεταξύ τους.Ας μας πει κάποιος αν είναι δυνατά στον «αγώνα» μεταξύ τους
Επιμένω να μην καταλαβαίνω ποιο γκρουπ της Νανσυ, Έλενα με Τάτου ήξερα μόνο στα μπουρδελα στη Θεσς/κη
Ρε τι έχουμε ζήσει!Αυτό δεν είναι τίποτα σε αυτό που είχα κάνει όταν πήγα στην Αγγλίδα Μαίρη.Ανέβηκα στο Airbnb της αλλά δεν είχε μισοανοίξει την πόρτα της.Βλέπω σε μία πόρτα κλειδιά.Νόμισα ότι τα άφησε επίτηδες.Ανοίγω και έντρομη μια όμορφη και fit λίγο κάτω από 30 μου λέει «Ποιος είσαι?».Της λέω: «Συγνώμη,λάθος πόρτα.Ξέχασες τα κλειδιά έξω».Το τι γέλιο ρίξαμε μετά με την Αγγλίδα δεν λέγεται.Έσπασε ο πάγος αμέσωςκαι εμενα στο μπανιο το κλειδωσε και το ακουγα να γρατζουναει τη πορτα αλλα δεν εφτασε στο σημειο να βανδαλισει το δωματιο
Τούμπανο και βγάζει γούστα .Αξίζει τελικά η Ελένη με τα Τάτου ;;;;
να τρώμε και εμείς ροδάκινα ταυτόχρονα εκεί να δεις καύλαΓιατι ρε Σταλόνε...εχεις δοκιμάσει να γαμάς και η άλλη να τρώει νεκταρίνια?
Τούμπανο και βγάζει γούστα .
Βαλεντίνα την γνωρίζουμε???Ελένη
Αν θες μια συνάντηση μαζί μου στο χώρο μου γεμάτη καυλες μπορείς να με καλέσεις στο 6942659101.. Για ενημέρωση αγγελίας τηλεφωνικώς..!!! Παρακαλώ όχι ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ..kanesex.com
Έλα βρε φίλε,τόσος ντόρος έχει γίνει για την Ελένη.Τώρα σου λύνεται η απορία.Μαζί με τη φίλη της τη Νάνσυ δούλευαν,αλλά τώρα στον ίδιο χώρο είναι η Βαλεντίνα μαζί της.Πάνε και δεν θα χάσεις.Δικές της οι φωτό και πολύ δυνατή στον αγώνα
Ρε τι έχουμε ζήσει!Αυτό δεν είναι τίποτα σε αυτό που είχα κάνει όταν πήγα στην Αγγλίδα Μαίρη.Ανέβηκα στο Airbnb της αλλά δεν είχε μισοανοίξει την πόρτα της.Βλέπω σε μία πόρτα κλειδιά.Νόμισα ότι τα άφησε επίτηδες.Ανοίγω και έντρομη μια όμορφη και fit λίγο κάτω από 30 μου λέει «Ποιος είσαι?».Της λέω: «Συγνώμη,λάθος πόρτα.Ξέχασες τα κλειδιά έξω».Το τι γέλιο ρίξαμε μετά με την Αγγλίδα δεν λέγεται.Έσπασε ο πάγος αμέσως
Κ τα πιρσινγκ έχει γεμίσει όλο το σώμα τηςΑυτά τα τατουάζ τί τα θελε....
Υπάρχει κάπου η αγγελία της;;;Ευχαριστώ τύπε. Να σου είναι ομιλητική ; Έχω τελειώσει φιλόλογος και βρίσκω λίγο ντεκαβλε απλά να μου ανοίξει τα πόδια της και τέλος.