DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.199
- Πόντοι
- 3.796
Αυτό είναι άμεση ανταπόκρισηΤο μωρό ζει μέσα στην μαστούρα και έκανε πέρασμα από το dames (1+1 90€) . Αυτά ξέρω...
Αυτό είναι άμεση ανταπόκρισηΤο μωρό ζει μέσα στην μαστούρα και έκανε πέρασμα από το dames (1+1 90€) . Αυτά ξέρω...
Νέος Ληξίαρχος ......τα σέβη μουΤο μωρό ζει μέσα στην μαστούρα και έκανε πέρασμα από το dames (1+1 90€) . Αυτά ξέρω...
Ο Ληξιαρχος ήταν ένας (ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΗΞΙΑΡΧΟ).Νέος Ληξίαρχος ......τα σέβη μου
Ευτυχώς μου το θύμησες ......τα σέβη μου κ. Πρόεδρα !!!Ο Ληξιαρχος ήταν ένας (ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΗΞΙΑΡΧΟ).
Το καλύτερο θα ήταν... που κ που ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ δηλώνει παρών!
ναι γενικά εχει και μια δημοσίευση σε κωλομπαρο στην Λάρισα, εχει δουλέψει σιγουρα σε πολλά απλα μετα τον covid εξαφανίστηκε και δεν μπορεσα να παω... ειχε τρελη σωματαρα για οσους αρέσκονται στα skinnyΤο μωρό ζει μέσα στην μαστούρα και έκανε πέρασμα από το dames (1+1 90€) . Αυτά ξέρω...
Εδώ είναι και γράφει με άλλο προφίλ.Ο Ληξιαρχος ήταν ένας (ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΗΞΙΑΡΧΟ).
Το καλύτερο θα ήταν... που κ που ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ δηλώνει παρών!
Στην πρώτη αγγελία υπάρχει το γνωστό τηλέφωνο που τελειώνει σε -595.Μέσω μηνυμάτων θα μιλήσεις με τη «μάνατζερ» τους,η οποία είναι συνεννοήσιμη και βοηθητική.Αν της πεις ότι ενδιαφέρεσαι για τη μελαχρινή με το μοντελέ κορμί,θα πας στην «Τάνια» ή όπως αλλιώς συστήνεται κατά καιρούς αυτή που έβαζε αγγελία σαν «Καυλιάρα πουτάνα».Δεν θα σου αρέσει στο πρόσωπο,αλλά είναι ευγενική και χαμογελαστή.Κορμί ωραίο με σέξι γραμμή μπικίνι,βυζάκι και κωλαράκι σε καλό επίπεδο.Μοναδική ΛΙΛΙΘ
ειμαι εδώ για σενα ... ειμαι όπως βλέπεις Στις φωτογραφίες Μονο για σοβαρούς κυρίους στο διακριτικό μου διαμέρισμα Απαντάω μονο στο whatsapp Kai sto telegram +306977284644kanesex.com
διαβολακι του sex.... ΕΙΡΙΝΗ ( 6992037179 )
Έχω ατελείωτες αντοχές, δυναμικές αναλογίες και το μόνο που χρειάζομαι είναι το καλό κρεβάτι… θέλω να σε παρασύρω στο πάθος μου για μια περιπέτεια που δεν έχεις ξαναζήσει 6992037179 . Ερχομαι σε σενα ηkanesex.com
Μετά από αρκετά μεγάλη αποχή λέω να βγω λίγο να πάρω τα πάνω μου.... Τα παραπάνω κορίτσια λένε κάτι ? Γνωρίζει κανείς ?
Ευχαριστώ
Λάθος παράθεση...Αχ,τον περασμένο Νοέμβριο υπήρχε ντούο ξανθιά-μελαχρινή που θες.Δοκίμασα την ξανθιά Σοφία μαζί με τη μελαχρινή Λόρα και πέρασα ωραία.Δεν ξέρω γιατί δεν το συνέχισαν.Κάνανε και λεσβιακό μεταξύ τους.Έχει συζητηθεί μια Λάουρα εδώ που έχει δοκιμαστεί από μερικούς solo (έμειναν ευχαριστημένοι) και κάνει και λεσβιακό με φίλη της με παράβολο 130.Από συναγωνιστή έμαθα ότι ο χώρος τους είναι καθαρός,σε αντίθεση με παλιότερο.Στο λέω σαν ενδεχόμενο,για να μην πας στα τυφλά και σου βγει κάνας Ζονκ.Εδώ και ένα χρόνο δεν είδα να προτείνεται κανένα ντούο.Δεν μπορώ να τις προτείνω πάντως,γιατί δεν τις έχω δοκιμάσειΟκ θα το έχω υπόψην.
ρε συναγωνιστές, από περιέργεια, πόσο αγοράζετε τα Νεκταρινια??
Γιατί είμαι να σκάσω φέτος. Μια με τα κεράσια που μας τα πήραν 80λεπτά και τώρα 20λεπτα μας παίρνουν τα Νεκταρινια
20λεπτα οχι 29. με τη να ριξω ρε αδελφε, 700 κιλα ειναι αυτα που βλεπεις δηλ 140 ευρο. μεχρι τα διαβατα φτανω , ακριβως για να μπω μεσα χαχαχΓαμησετα φίλε τζάμπα τα παίρνουν όμως όχι και 29 λεπτά αυτό είναι ληστεία κανένα σαραντάρη.γιαυτο ρίξε κάνα πουτσονα πάνε κάτω τα φαρμακια
ρε συναγωνιστές, από περιέργεια, πόσο αγοράζετε τα Νεκταρινια??
Γιατί είμαι να σκάσω φέτος. Μια με τα κεράσια που μας τα πήραν 80λεπτά και τώρα 20λεπτα μας παίρνουν τα Νεκταρινια
Και τώρα στην Γερμανία στο σούπερ μάρκετ 'ελληνικα ' μόνο 5 ευρώ το κιλό ,για να γουστάρουν οι γερμαναραδες ..Aσε αδερφέ και εμείς τα βερίκοκα φέτος 30 λεπτά τα δώσαμε. ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ
Έτσι ακριβώς είναι.Και τώρα στην Γερμανία στο σούπερ μάρκετ 'ελληνικα ' μόνο 5 ευρώ το κιλό ,για να γουστάρουν οι γερμαναραδες ..
Το κρίσιμο ζήτημα δεν είναι μόνο το κόστος και πληθωρισμός αλλά η διαμορφωμένη αγοραστική δύναμη .....αν παίρνεις 2000 ευρώ σε κάποια χώρα του εξωτερικού ακόμα και σε συνθήκες κρίσης θα κρατήσεις ένα αξιοπρεπές επίπεδο ζωής ...στο ελλαντα με μέσο όρο τα 800 ευρώ πρέπει να γίνει το σκατό παξιμάδι για να βγει ο μήνας .....συν του ότι η Γερμανία ως σοβαρό κράτος θα στήριξει τους πολίτες της όχι σαν την ελλαδα που το 2010 άφησε τον κόσμο στο έλεος του....Και τώρα στην Γερμανία στο σούπερ μάρκετ 'ελληνικα ' μόνο 5 ευρώ το κιλό ,για να γουστάρουν οι γερμαναραδες ..
Το θέμα φίλε μου στην Ελλάδα πλέον ..δεν είναι το οικονομικό για τον μπουρδελιαρη ,Το κρίσιμο ζήτημα δεν είναι μόνο το κόστος και πληθωρισμός αλλά η διαμορφωμένη αγοραστική δύναμη .....αν παίρνεις 2000 ευρώ σε κάποια χώρα του εξωτερικού ακόμα και σε συνθήκες κρίσης θα κρατήσεις ένα αξιοπρεπές επίπεδο ζωής ...στο ελλαντα με μέσο όρο τα 800 ευρώ πρέπει να γίνει το σκατό παξιμάδι για να βγει ο μήνας .....συν του ότι η Γερμανία ως σοβαρό κράτος θα στήριξει τους πολίτες της όχι σαν την ελλαδα που το 2010 άφησε τον κόσμο στο έλεος του....
Μια είναι η λύση διαβατήριο ταυτότητα και πουλο από δω ...δεν γίνεται ένας νέος άνθρωπος να παίρνει στην καλύτερη 800 ευρώ στον ιδιωτικό τομέα και να πρέπει να δίνει 300-400 στη ΔΕΗ .. όχι βίζιτα δεν μπορεί να πάρει αλλά τη βγάζει τρώγοντας μόνο μακαρόνια .....Το θέμα φίλε μου στην Ελλάδα πλέον ..δεν είναι το οικονομικό για τον μπουρδελιαρη ,
Είναι το ψυχολογικό καθαρά .
Και λεφτά να έχεις δεν έχεις πλέον ψυχολογία να γαμησεις γιατί δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει !
Παλιά δεν τα υπολογιζες αυτά ,τώρα πας να γαμησεις και σκέφτεσαι πόσο θα σου έρθει τελικά η ΔΕΗ
Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο, γιατί δεν μπορείς να τα πουλήσεις σε κανένα παζάρι μόνος να τα δώσεις 1-1,5 ευρώ. Να βγάλεις και συ να πάρει και ο κόσμος καλό και οικονομικό πράμα.ρε συναγωνιστές, από περιέργεια, πόσο αγοράζετε τα Νεκταρινια??