Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.049
- Πόντοι
- 2.356
Γράψε Μαρκέλα στο κανε κ θα στην βγάλειΥπάρχει κάπου η αγγελία της;;;
Αλλά άκουσα ότι ζητούσε δικαιολογητικά για να πας
Γράψε Μαρκέλα στο κανε κ θα στην βγάλειΥπάρχει κάπου η αγγελία της;;;
Βαλεντίνα την γνωρίζουμε???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κ τα πιρσινγκ έχει γεμίσει όλο το σώμα της
Πλάκα έκανα πριν καιρό μιλούσαμε καμία δεκαριά σελίδες για την ΒαλεντίναΒαλεντίνα 23
Είμαι η Βαλεντίνα 23 χρονών αν θες να περάσεις όμορφες αισθησιακές στιγμές μαζί μου σε χώρο μου... δεν έχεις παρά να με καλέσεις στο... 6944119895 ή και μνμ στο viber... Δευτέρα - Τετάρτη..!!! Όχι απόκρυψη...!!!!!!! Οι φώτο 100% δικές μου!!!!kanesex.com
Αυτή η Βαλεντίνα.Δεν την έχω δοκιμάσει,αλλά την έχω δει εκεί
χαχαχα!Είπα κι εγώ,το ξέχασες;Τι ήταν κι εκείνο,τελειωμό δεν είχε!Πλάκα έκανα πριν καιρό μιλούσαμε καμία δεκαριά σελίδες για την Βαλεντίνα
Είναι επειδή δε μεγαλώνουν όσα χρόνια κ αν περάσουν οι 4 γνωστές βλέπε Μαρκέλλα 21 Βαλεντίνα 23 καυτή σαραντάρα μου λείπει μίακαταντια
τοσα χρονια οι ιδιες και οι ιδιες ξανα και ξανα και ξανα και στο καπακι ξανα μεχρι να λιωσουν τα ματια μας
τι ξερουμε για την θεσσαλονικη? τις 4 πουτανες του κανεσεξ και τον λευκο πυργο
πωω εβαλες δυνατο μαμ-ρα μεσα τωραΕίναι επειδή δε μεγαλώνουν όσα χρόνια κ αν περάσουν οι 4 γνωστές βλέπε Μαρκέλλα 21 Βαλεντίνα 23 καυτή σαραντάρα μου λείπει μία
εχει κοπελες η θεσσαλονικη αλλα μενουν κρυφες φοβουνται την δημοσιοτητα και το κραξιμο απο εδω μεσα ...καταντια
τοσα χρονια οι ιδιες και οι ιδιες ξανα και ξανα και ξανα και στο καπακι ξανα μεχρι να λιωσουν τα ματια μας
Δεν ειναι πλεον 5?? χαχαχακαταντια
βρε εχει αλλα τι να τους πεις? εχουν κολλησει εκει τα ιδια και τα ιδιαεχει κοπελες η θεσσαλονικη αλλα μενουν κρυφες φοβουνται την δημοσιοτητα και το κραξιμο απο εδω μεσα ...
σωστο 5
Δεν ειναι πλεον 5?? χαχαχα
Φοιτήτρια με τον ντουλαπάκια 2-3 χρόνια 19, και Αλεξία 2-3 χρόνια 21 (νομίζω)Είναι επειδή δε μεγαλώνουν όσα χρόνια κ αν περάσουν οι 4 γνωστές βλέπε Μαρκέλλα 21 Βαλεντίνα 23 καυτή σαραντάρα μου λείπει μία
Λάουρα ;)
της ματιασαμε τοσα χρονια που της συζηταμε ...Φοιτήτρια με τον ντουλαπάκια 2-3 χρόνια 19, και Αλεξία 2-3 χρόνια 21 (νομίζω)
Δε ξέρω δε ξαναπαταω όσο βρίσκεται πίσω ο π@π@ρ@ςΟ χώρος θυμίζει τις παλιές ένδοξες υγιεινομικές βόμβες;
Χα χαχα 21 είμαιΦοιτήτρια με τον ντουλαπάκια 2-3 χρόνια 19, και Αλεξία 2-3 χρόνια 21 (νομίζω)
To τρίο δεν ξέρω γιατί δεν έχω δοκιμάσει. Γενικά τα προγράμματα στον Μιχάλη είναι ανάλογα με την εποχή και τη δουλειά που έχει. Παλαιότερα έχει τύχει να πάρω το φουλ και στα 60. Πλέον το έχει στα 80 ευρώ, αλλά η Λάουρα και η Νανά ήταν από τις κοπέλες που τιμούσαν τα 80, καθώς κατά καιρούς κάποιες ενώ το πρόγραμμα έχει και μασάζ και πρέπει να κρατάει μαζί με τα ντουζ κοντά στην μία ώρα, ήθελαν να σε ξεπετάξουν σε 25-30 λεπτά.απο οτι καταλαβα κανουν τριο λενε με λεσβιακο μεταξυ τους
απο τιμες ξερουμε κατι?το δοκιμασε καποιος εδω και του αρεσε?...συνηθως το τριο ειναι δαπανηρο
Αν τελειωνες μηχανικός αυτοκινήτων θα ήθελες να αλλάζει βαλβολινες?Ευχαριστώ τύπε. Να σου είναι ομιλητική ; Έχω τελειώσει φιλόλογος και βρίσκω λίγο ντεκαβλε απλά να μου ανοίξει τα πόδια της και τέλος.