Επισκέπτης
άσε Άρτεμις σε πήραμε πρέφα....κάνε κουμάντο τα παιδιά τώραΑν είσαι άνθρωπος με χαμηλό επίπεδο ότι κ να πεις χάνεις τα λόγια σου..
άσε Άρτεμις σε πήραμε πρέφα....κάνε κουμάντο τα παιδιά τώραΑν είσαι άνθρωπος με χαμηλό επίπεδο ότι κ να πεις χάνεις τα λόγια σου..
άσε Άρτεμις σε πήραμε πρέφα....κάνε κουμάντο τα παιδιά τώρα
εγώ λέω πάντως μη το συνεχίζεις....τυχαίνει να γνωρίζω πολλές μα πολλές λεπτομέρειες...ρε φίλε παίρνεις τίποτα ληγμένα κ τα έχεις χάσει εντελώς? Τι κάθομαι κ ασχολούμαι με ανεγκέφαλους ήθελα να ήξερα..ότι να ΄ναι..
Πιό εντυπωσιακό στοιχείο είναι, όχι οι ημερομηνίες, ούτε καν οι ώρες, αλλά τα λεπτά(!!!) εγγραφής.. Προφανώς πρόκειται για προσωπική βεντέτα.. Είναι μαλακία να το συνεχίσουμε άλλο.Πολύ με εντυπωσιάζει η διαμάχη των 5 vs 6 μηνυμάτων...Συνεχίστε το ( τα ξαναλέμε όταν το σκορ φτάσει 12-13)
Μοντά!
Δηλαδή τι εννοείς ρε φίλε; Τι οφείλεις και πώς θα το κάνεις αυτό που οφείλεις στον εαυτό σου;(...)αλλά κάποια στιγμή αυτό το πράγμα στη πόλη μας με τις ελεεινίδες πρέπει να αλλάξει...ή κάνεις βίζιτες ή δν κάνεις τόσο απλά! οφείλουμε στον εαυτό μας να αλλάξουμε αυτή τη κατάσταση
όντως παραδέχομαι οτι ήταν πολύ εκφραστικό και θύμισε λίγο κοινωνικό αγώνα....Πιό εντυπωσιακό στοιχείο είναι, όχι οι ημερομηνίες, ούτε καν οι ώρες, αλλά τα λεπτά(!!!) εγγραφής.. Προφανώς πρόκειται για προσωπική βεντέτα.. Είναι μαλακία να το συνεχίσουμε άλλο.
Δεν κατάλαβα όμως το εξής:Δηλαδή τι εννοείς ρε φίλε; Τι οφείλεις και πώς θα το κάνεις αυτό που οφείλεις στον εαυτό σου;
και παιδιά δεν είναι προσωπική βεντέτα...εγώ τη κοπέλα δεν τη πήρα σαν βίζιταόντως παραδέχομαι οτι ήταν πολύ εκφραστικό και θύμισε λίγο κοινωνικό αγώνα....
αλλά αυτό που εννοούσα είναι οτι πραγματικά έχω κουραστεί να είναι όλα υπόγεια και οι βίζιτες της πόλης να αποτελούν το θέμα ταμπού...δεν είναι κακό η βίζιτα,αντίθετα κακό είναι ο μυστικισμός γύρω της...επιτέλους ας παραδειγματιστούν απο την Αθήνα
Άρα απαντάς στο πρώτο ερώτημα: 'βγείτε φόρα παρτίδα ότι είστε βίζιτες' και ΥΠΟΘΕΤΩ ότι εμμέσως απαντάς και στο δεύτερο: 'θα σας κρεμάσω εγώ στα μανταλάκια και καλώ και όλους τους συναγωνιστές προς την επίτευξη αυτού του σκοπού'. Το απέδωσα σωστά;όντως παραδέχομαι οτι ήταν πολύ εκφραστικό και θύμισε λίγο κοινωνικό αγώνα....
αλλά αυτό που εννοούσα είναι οτι πραγματικά έχω κουραστεί να είναι όλα υπόγεια και οι βίζιτες της πόλης να αποτελούν το θέμα ταμπού...δεν είναι κακό η βίζιτα,αντίθετα κακό είναι ο μυστικισμός γύρω της...επιτέλους ας παραδειγματιστούν απο την Αθήνα
έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκιο οτι είναι μάταιο και δεν θα βγεί κάτι...απλά αναρωτιέμαι όλοι μας έχουμε βρεθεί κάπου που και βλέπεις τι παίρνεις,και έρχεται σε μισή ώρα όπου θέλεις,και οι τιμές είναι λογικές.Άρα απαντάς στο πρώτο ερώτημα: 'βγείτε φόρα παρτίδα ότι είστε βίζιτες' και ΥΠΟΘΕΤΩ ότι εμμέσως απαντάς και στο δεύτερο: 'θα σας κρεμάσω εγώ στα μανταλάκια και καλώ και όλους τους συναγωνιστές προς την επίτευξη αυτού του σκοπού'. Το απέδωσα σωστά;
Αυτό κατάλαβες τώρα εσύ... Τέλος πάντων μην το συνεχίσουμε, μάλλον κάτι έχει το νερό της πόλης, γι' αυτό μην πίνεις πολύ...έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκιο οτι είναι μάταιο και δεν θα βγεί κάτι...απλά αναρωτιέμαι όλοι μας έχουμε βρεθεί κάπου που και βλέπεις τι παίρνεις,και έρχεται σε μισή ώρα όπου θέλεις,και οι τιμές είναι λογικές.
πιθανολογώ οτι μάλλον κάτι έχει το νερό της πόλης μας....
μπορεί να έχεις δίκιο και να είμαι εγώ off...γιατί δν βλέπεις τη πιθανότητα να το σκέφτεσαι εσύ λάθος? οπότε στη περίπτωση αυτή μάλλον θα πρέπει να κλείσεις τη βρύση...Αυτό κατάλαβες τώρα εσύ... Τέλος πάντων μην το συνεχίσουμε, μάλλον κάτι έχει το νερό της πόλης, γι' αυτό μην πίνεις πολύ...
Συνεχίζεις.... Και αφού ρε φίλε ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΣΑΝ ΒΙΖΙΤΑ τη λεγάμενη, τι ζόρι τραβάς και μ' αυτήν και γενικά με το πώς πρέπει να είναι οι βίζιτες;μπορεί να έχεις δίκιο και να είμαι εγώ off...γιατί δν βλέπεις τη πιθανότητα να το σκέφτεσαι εσύ λάθος? οπότε στη περίπτωση αυτή μάλλον θα πρέπει να κλείσεις τη βρύση...
χαίρομαι που απαντάς για μένα μιας και από καιρό τώρα ψάχνω εκπρόσωπο τύπου...Συνεχίζεις.... Και αφού ρε φίλε ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΣΑΝ ΒΙΖΙΤΑ τη λεγάμενη, τι ζόρι τραβάς και μ' αυτήν και γενικά με το πώς πρέπει να είναι οι βίζιτες;
Απάντηση:Για κάποιους προσωπικούς λόγους μου την έσπασε η γκόμενα και θέλω να την κάνω ρόμπα
ε μη γαμάς το βασιλιά...γάμησε τη γκόμεναχαίρομαι που απαντάς για μένα μιας και από καιρό τώρα ψάχνω εκπρόσωπο τύπου...
δεν μπορώ να σου πω ακριβώς τον τρόπο απο εδώ μέσα αλλα αν έρθεις μαζί μου ενα βράδυ πρόθυμα θα σου δείξω πώς...μιας και αναρωτιέσαι!
δευτερον:δεν τη κάνω ρόμπα,απλά λέω οτι ο βασιλιάς όντως ΔΕΝ έχει ρούχα και είναι γυμνός.Αυτά
επαυξάνω...!ε μη γαμάς το βασιλιά...γάμησε τη γκόμενα
μπορεί να έχεις δίκιο και να είμαι εγώ off...γιατί δν βλέπεις τη πιθανότητα να το σκέφτεσαι εσύ λάθος? οπότε στη περίπτωση αυτή μάλλον θα πρέπει να κλείσεις τη βρύση...
είπες...δεν είπαμεΈληξε το θέμα είπαμε.