nasos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
γιατι τι κανεις????Γιατί ρε φίλε εσύ τι νομίζεις οτι κάνουμε???
γιατι τι κανεις????Γιατί ρε φίλε εσύ τι νομίζεις οτι κάνουμε???
Πολυ απατη αυτο το τηλ.προσεχε φιλε.Ειχα παρει και γω παλια και δεν απαντησαν οταν ηθελα να κλεισω ραντεβου.θα δω αν δεν ειναι fake και θα ενημερωσω. φαινεται καλο κομματι η κοπελα.
Δεν απανταει ομως οποτε το αφηνω. Παρεπιμπτωντος πηρα σε μια μαρια μασερ 90 λεπτα για 40 ευρω και μου φανηκε πολυ τρελη η τυπισα απο το τηλεφωνο. μου ελεγε κατι ασυναρτισιες του στυλ ακουω την φωνη μου με εχεις βαλει ανοιχτη ακροαση και κατι τετοια κουφα... λοολ.
αυτος εισαι???? μαλον το εκανε κιολας!!!!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ...ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΔΙΣΑΡΕΣΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ...ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ SITE ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΑ ΠΑΡΕΑ ΑΠΛΑ 3 4 ΠΟΥ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΣΑ ΗΤΑΝΕ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ....ΔΛΔ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΛΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΦΑΡΣΑ ...Ε ΦΥΣΙΚΑ ΒΡΕ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ...ΕΛΕΟΟΟΟΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ....
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΣΕ STUDIO ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ....ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΚΡΙΑ ΠΛΕΟΝ ...ΜΕ ΠΕΙΡΕ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΤΗΛ ΣΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ...Ε ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ....Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΖΕΨΕΙ ..ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΧΕΙ 15 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΑΡΣΕΣ .......ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ...
αναφορα στον admin του site...ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΛΕΟΣ .....ΔΛΔ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ?
Δωσε λεπτομερτειες κουκλα.Σε pm.αν δε θες εδω.Τιμες,μερος[δικο μου η δικο σου],υπηρεσιες,χρονος κλπ.Γεια σας αγορια...
Παρτε με...
Α,καταλαβα. Εκανε παρεα με μια που ελεγε οτι ηταν απο τη Πολωνια.Παολα νομιζω.Η Όλγα απο Λετονια το μοναδικό αστερι στην Θεσσαλονικη γυρισε παλι στην Σονια
Την πετυχα με το ονομα Ντανιελα στο τηλεφωνο 553
Εγω κολλημενος εκει
αδεερφε οχι,κι εγω το εχω στ αυποψη...αλλα εχω μια εντυπωση οτι ειναι η γνωστη Ελενη,μια ξανθια 35αρ αμαλλον με εναν τραβελο που σηκωνει το τηλεφωνο...και πιο παλια το σηκωνε μια γλυκομιλητη κυρια.Αυτη επεμενε για ξανθια με 5αρι στηθος..Παλια την πρωοθουσε σαν κομμωτρια,τωρα λεει οτι ειναι model playmate...