dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 913
- Πόντοι
- 4.535
να το ενισχυσεις θες η να το
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο... (Ακόμα τηλέφωνο περιμένω...)
να το ενισχυσεις θες η να το
Και για εμένα αξίζει. Την είχα δοκιμάσει πριν 3 μήνες περίπου. Είναι όμορφη γυναίκα και από ότι λέει δεν είναι επαγγελματίας και γι αυτό δεν δίνει κώλο που είναι υπέροχος.Καλημέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος για την ακόλουθη αγγελία?
Και οι ανύπαντροι έχουν ψυχή..... >Καλημέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος για την ακόλουθη αγγελία?
Καλημέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος για την ακόλουθη αγγελία?
Το τηλεφωνο που ειναι ρε παιδια? εσεις που την εχετε παρει δεν μου το στελνετε?
Το τηλεφωνο που ειναι ρε παιδια? εσεις που την εχετε παρει δεν μου το στελνετε?
Εχω στειλει εμαιλ απο την πεμπτη και καμια απαντηση εως σημερα...Όχι δεν το δίνουμε λόγω του ότι αυτή δεν θέλει. Πρέπει να στο δώσει η ίδια.
Απλά σεβόμαστε την επιθυμία της.
παει μονο σε ξενοδοχεια λεει και για λογους εχεμυθειας(????)δεν παει σε σπιτια,δεν γαμιεται λεω γω...Εχω στειλει εμαιλ απο την πεμπτη και καμια απαντηση εως σημερα...
Μηπως το σταματησε η κυρια?
καλησπέρα...η κοπέλα έχει μαγαζί στη Θεσ/νίκη και τη συνάντησα τυχαία σε βόλτα με τη γυναίκα μου....απίστευτη γκίνιαπαει μονο σε ξενοδοχεια λεει και για λογους εχεμυθειας(????)δεν παει σε σπιτια,δεν γαμιεται λεω γω...
κ επειδή δν πιστεύω σε εχεμύθειες και μαλακίες (βίζιτα είναι στη τελική!) όποιος θέλει τηλ ας στείλει...καλησπέρα...η κοπέλα έχει μαγαζί στη Θεσ/νίκη και τη συνάντησα τυχαία σε βόλτα με τη γυναίκα μου....απίστευτη γκίνια
πάντως γαμιέται καλά είναι 34 χρονών
κ επειδή δν πιστεύω σε εχεμύθειες και μαλακίες (βίζιτα είναι στη τελική!) όποιος θέλει τηλ ας στείλει...
φίλε μου καταλαβαίνω απόλυτα τι θέλεις να πείς...δν κατέβηκα απ το χωριό...αλλά κάποια στιγμή αυτό το πράγμα στη πόλη μας με τις ελεεινίδες πρέπει να αλλάξει...ή κάνεις βίζιτες ή δν κάνεις τόσο απλά! οφείλουμε στον εαυτό μας να αλλάξουμε αυτή τη κατάστασηΔεν είσαι εντάξει ρε φίλε που δίνεις έτσι απλά τα στοιχεία της κοπέλας χωρίς την άδεια της. Πρέπει να σεβόμαστε τις επιθυμίες των άλλων. Αν θέλει θα τα δώσει η ίδια. Θα ήθελες αυτή να απόκάλυπτε τίποτα στην γυναίκα σου? Δεν χρειάζεται να γινόμαστε μαλάκες.
φίλε μου καταλαβαίνω απόλυτα τι θέλεις να πείς...δν κατέβηκα απ το χωριό...αλλά κάποια στιγμή αυτό το πράγμα στη πόλη μας με τις ελεεινίδες πρέπει να αλλάξει...ή κάνεις βίζιτες ή δν κάνεις τόσο απλά! οφείλουμε στον εαυτό μας να αλλάξουμε αυτή τη κατάσταση
απ ότι κατάλαβα κι άλλος ψάχνει να ζήσει το μύθο του με βίζιτα ρε φίλε...δν τις αφήνουν να βγάλουν μεροκάματο κ μετά εγώ έχω απαρχαιωμένες αντιλήψεις...Τέλος,μη το συνεχίζετε
διορθώθηκε το σφάλμα.
Για λόγους ασφάλειας δεν πάει γιατί φοβάται μην πέσει σε κανένα ανώμαλο κ καλά κάνει κ προσέχει. Είναι πολύ εντάξει η κοπέλα κ ευγενικότατη απλά πολύ δύσκολη στις επιλογές της. Δεν δέχεται τον καθένα που θα της στείλει μήνυμα. Το ψάχνει πολύ. Αλλά αν δεχτεί να συναντηθεί μαζί σου αξίζει κ πολύ μάλιστα!!! Δε θα χάσεις ούτε τον χρόνο σου ούτε τα χρήματα σου άδικα.
απ ότι κατάλαβα κι άλλος ψάχνει να ζήσει το μύθο του με βίζιτα ρε φίλε...δν τις αφήνουν να βγάλουν μεροκάματο κ μετά εγώ έχω απαρχαιωμένες αντιλήψεις...