SirLancelot
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.865
- Πόντοι
- 1.196
Εκμεκ λεει ο αλλος…. εκλαψα, αχχαχαχχαχαχχα!!!
Επειδή κουράσατε σε γενικές γραμμές...
σας εγκαλω σε τάξη...
να επανέλθουμε στα ουσιαστικά θέματα παρακαλώ πολύ!!!
@jormakka για δώσε λεπτομέρειες για το job description μου... άκουσα "τσάμπα" καί αρέστηκα....
ειδικά το χιούμορ σου .....σκοτώνει .Είναι ακόμα πιο δυνατό και απο τα συστήματα σου στο στοίχημα..........Δώσε μια ευχή να μου πάει καλά το νέο αμόρε...
Δες και την θετική πλευρά, θα γλυτωσετε βίζιτες και πελάτες από την ακαταμάχητη γοητεία και το καυστικό χιούμορ μου.
Άλλο spontaneous άλλο free of charge...Κέρασμα μπρο, θα παίζει και spontaneous swallow. Ξέρεις εσυ.
Τα πάντα όλα! Έριξε ένα κωλόβροχο ρε φίλε ίσα ίσα να σηκώσει τη σκονη απ’ το δρόμο...
Που εχει αγγελια;δοκιμασα εχθες αλεξανδρα 29.υψος 1.65.κιλα 55.βυζακι τριαρι.φατσουλα ομορφη.ηλικια απο 30ως32.στα του αγωνα λυσαρα σε αρπαζει στα φιλια ωραια πιπα και της γυρω περοιοχης.καλα στησιματα στο γαμιση.περασα μια ευχαριστη ωρα.με ειπε οτι εχει και μια φιλη της αλλα δεν ηταν εκει να την δω.και το τηλ την στελνης π.μ.και στο δινει.και κανονιζεις μαζι της.τα μελε μαυρος
Δεν έχει, τα λέει ο φίλος πιο πάνω αναλυτικά!Που εχει αγγελια;
Αστον βρε να σου την πει. Έχει κάτσει κ έχει διαβάσει οτι κριτική υπάρχει για να μπορεί να πεταει αυτες τις μαλακιες, μη του το χαλαςΆλλο spontaneous άλλο free of charge...
Δε μου λες; ετσι απο περιεργεια. Σου ζητησε τιποτα αλλο ως sugar daddy η απλα ηταν μια φορα κι ολα καλα; Θελω να πω δεν σου επρηξε τα ουμπαλα επειτα να σου στελνει μηνυματα και να ζηταει, σωστα;Για να είμαι δίκαιος, όμως, οφείλω να επαναλάβω πως, η επικοινωνία και η γνωριμία μου μαζί της έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο - Μάρτιο του 2019. Πλέον μπορεί να αποφάσισε τι θέλει (εδώ γελάμε), και να είναι κατασταλαγμένη, αν και το θεωρώ εξόχως απίθανο. Ως σώμα έχει (σχετικά) καλό, ως πρόσωπο συμπαθητικό, μυαλό ανύπαρκτο και επιδόσεις υποφερτές. Μην συνεχίζετε να με βομβαρδίζετε με πμ για περισσότερες πληροφορίες (φώτο, ΦΒ, ινστα κλπ). Ναι τα έχω, όχι δεν θα τα δώσω. Η κοπέλα δεν είναι επαγγελματίας και θεωρώ πως δεν είναι σωστό να κυκλοφορούν αυτά ακρίτως.
Διατελών εν τιμή κλπ κλπ...
γιατι αν το στειλει με pm σε πολλους πως θα ξερει ποιος την καλεσε καθε φορα ωστε να τον φακελωσει;Σόρυ μάγκες αλλά αυτό με τα τηλ σε πμ είναι μ@λ@κίες τούμπανα.
Αν το κορίτσι θέλει να δουλέψει χωρίς αγγελία ας βάλει το τηλ στην υπογραφή της. Το να μου το στείλει με μήνυμα και μετά να με έχει φακελωμένο, εμένα και όλους όσοι πήραν, ποιο νικ αντιστοιχεί σε τηλ και μετά να το δέσει και εμφανισιακά, ε όχι, με ξεπερνάει
Όπως έχουμε πει πολλές φορές η όλη λειτουργία του site βασίζεται στην ανωνυμία των μελών.
Έννοια σου και ξέρει, υπάρχει τρόπος... Και σου πάω και στοίχημα πως γι αυτό το λόγο το κάνειγιατι αν το στειλει με pm σε πολλους πως θα ξερει ποιος την καλεσε καθε φορα ωστε να τον φακελωσει;
δινει στον καθενα διαφορετικο τηλγιατι αν το στειλει με pm σε πολλους πως θα ξερει ποιος την καλεσε καθε φορα ωστε να τον φακελωσει;
Στείλτε το π.μ. ThanksΕχω ανεβάσει τηλέφωνο αλλά δεν το βγάζει στην αγγελία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προσπαθώ να σας στείλω σε pm σε όσους ενδιαφέρεστε
θα σου πει που βρηκες το τηλ μου?γιατι αν το στειλει με pm σε πολλους πως θα ξερει ποιος την καλεσε καθε φορα ωστε να τον φακελωσει;
δεν θα πεις ποιος εισαιθα σου πει που βρηκες το τηλ μου?
και θα πεις μα εσυ μου το εδωσες στο μπουρδελα.κομ με πμ ο psolaras76 ειμαι κλπ κλπ
ωραια εστω το κανει. Ξερει οτι το ταδε τηλ ειναι του thesspunter απ το bou. Ποιο το κερδος της; Εμαθε τα πραγματικα σου στοιχεια; Θα σε καρφωσει στη γυναικα σου οτι την πηρες;Έννοια σου και ξέρει, υπάρχει τρόπος... Και σου πάω και στοίχημα πως γι αυτό το λόγο το κάνει
ε καλα καποιοι το λενε και χωρις να τους ρωτησουν δεν εχουν θεμαδεν θα πεις ποιος εισαι
προγραμα... τιμη ...incall...outcall...?δοκιμασα εχθες αλεξανδρα 29.υψος 1.65.κιλα 55.βυζακι τριαρι.φατσουλα ομορφη.ηλικια απο 30ως32.στα του αγωνα λυσαρα σε αρπαζει στα φιλια ωραια πιπα και της γυρω περοιοχης.καλα στησιματα στο γαμιση.περασα μια ευχαριστη ωρα.με ειπε οτι εχει και μια φιλη της αλλα δεν ηταν εκει να την δω.και το τηλ την στελνης π.μ.και στο δινει.και κανονιζεις μαζι της.τα μελε μαυρος