Leviathan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2019
- Κριτικές
- 37
- Like
- 10.768
- Πόντοι
- 6.246
Οικογενειακή μουρμούρα....τι εχουμε?
Οικογενειακή μουρμούρα....τι εχουμε?
Ρε μαλακισμενο, ποιος είσαι εσυ που θα πεις προμοτορα τον Μαύρο; Ο Μαύρος είναι ίσως ο πιο καθαρός εδώ μέσα και δεν μπορείς να συγκριθείς ούτε κατά διάνοια μαζί του. Ή ζητας τώρα συγγνώμη για την μαλακια που είπες ή θα ζητήσω να σε μπαναρουν.Είσαι μακράν ο χειρότερος προμοτορας που έχει περάσει ποτέ, χειρότερος και από τον θεολόγο. Καλή προσπάθεια.
για να δουμε κατι παει να γινειΟικογενειακή μουρμούρα....
τι εχουμε?
Ρε μαλακισμενο, ποιος είσαι εσυ που θα πεις προμοτορα τον Μαύρο; Ο Μαύρος είναι ίσως ο πιο καθαρός εδώ μέσα και δεν μπορείς να συγκριθείς ούτε κατά διάνοια μαζί του. Ή ζητας τώρα συγγνώμη για την μαλακια που είπες ή θα ζητήσω να σε μπαναρουν.
Έχεις 5 λεπτά…
Είσαι τελειως για τον πουτσο… Αι σιχτιρ γιδαρμεχτη, πολύ ασχολήθηκα μαζί σου. Ζήτησα ήδη να σε μπαναρουν…Προμοτορας είναι και ήταν ανέκαθεν, θυμάμαι καθαρά άλλες δυο περιπτώσεις που έκανε τ ίδιο και κάτι δε μου καθόταν καλά, το ένστικτο δεν προδίδει ποτέ. Το ίδιο κάνει και τώρα, δεν είναι τυχαίο ότι η τυπισα δεν έχει μιλήσει με κανέναν πέραν αυτού. Το ίδιο προσπαθείς να κάνεις και συ, ανα διαστήματα, ζητώντας από την κοπέλα έκπτωση. Είστε τραγικοί.
Επίσης κάνω Κραβ Μαγκά, μη βρίζεις δεν έχει νόημα.
Φταίει η μιζέρια αυτής της πολης αδερφέ…πραγματικα απορω ...
site με πουτανες ειναι ...πουτανες νταβαδες προμοτορες κτλ εχει ...
αν ηταν site εκκλησιας θα ειχε επιτροπο καντηλαναφτη κτλ ...
Κάθε φορά που βγαίνει κάποια στην δουλειά θα έχουμε μάχες ποιανού είναι κτλ...
ολα αυτα εν ετη 2022...
Είσαι τελειως για τον πουτσο… Αι σιχτιρ γιδαρμεχτη, πολύ ασχολήθηκα μαζί σου. Ζήτησα ήδη να σε μπαναρουν…
Δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει πραγματικά....Φταίει η μιζέρια αυτής της πολης αδερφέ…
οχι ρε δεν ισχυει κατι τετοιο σοβαραΕπίσης έχεις στείλει μήνυμα στον Ρεζ να μη μου μιλάει.
Η φτώχεια (σε γυναικες) φέρνει γκρινια, και η γκρινια αποτρέπει καινούριες να ανηφορίσουν. Πόσες θα το πάρουν απόφαση να έρθουν αν διαβάσουν το τι γίνεται καθημερινά εδώ;Δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει πραγματικά....
Με λύπη βλέπω ότι Η κατάσταση έχει ξεφύγει...
Ο/Η καλύτερος κερδίζει ...Η φτώχεια (σε γυναικες) φέρνει γκρινια, και η γκρινια αποτρέπει καινούριες να ανηφορίσουν. Πόσες θα το πάρουν απόφαση να έρθουν αν διαβάσουν το τι γίνεται καθημερινά εδώ;
Αυτό είναι διαχρονικό πρόβλημα της πολης.Ο/Η καλύτερος κερδίζει ...
Είναι νόμος της αγοράς...
Τελικά δεν βλέπουμε παραπέρα από την μύτη μας τίποτα...
Ρε τυπε αυτή η Αλεξάνδρα δεν έγραφε ότι δεν κάνει σεξ μόνο μασάζ , ελεύθερο στοματικό κλπ..και μετά κάναμε πλάκα στα επόμενα σχόλια ότι εμείς θέλουμε να πηδάμε...ο τύπος που είπε που την συνάντησε πως την πήδηξε ,τον έκανε εξαίρεση ?λοιπον να πω και εγω την αποψαρα μου
δεν ξερω αν ο μαυρος ειναι το καλυτερο παιδι το πιο τιμιο ο πιο ομρφος κλπ μαλλον θα ειναι
αλλα εχει κανα μηνα τωρα και βαλε που μειωνει τους παντες τσουβαλιασμα εδω μεσα φαση εγω ειμαι και οι αλλοι γαμιεστε ειστε παιδακια ειστε ασχετοι εγω γαμαω κλαψτε κλπ
επισης δεν ξερω ποιοι ειναι οι μονο 2-3 που λεει οτι ενημερωνουν εδω μεσα εγω παλι βλεπω πολλους να ενημερωνουν μαλλον διαβαζει συγκεκριμενα ατομα
ΡΕ εσυ οσο κανεις το μαγκα με το σουτιεν ξεκουμπωτο δεν σε λαμβανει κανεις σοβαραΠρομοτορας είναι και ήταν ανέκαθεν, θυμάμαι καθαρά άλλες δυο περιπτώσεις που έκανε τ ίδιο και κάτι δε μου καθόταν καλά, το ένστικτο δεν προδίδει ποτέ. Το ίδιο κάνει και τώρα, δεν είναι τυχαίο ότι η τυπισα δεν έχει μιλήσει με κανέναν πέραν αυτού. Το ίδιο προσπαθείς να κάνεις και συ, ανα διαστήματα, ζητώντας από την κοπέλα έκπτωση. Είστε τραγικοί.
Επίσης κάνω Κραβ Μαγκά, μη βρίζεις δεν έχει νόημα.
δεν ξερω και αν ρωτησουμε την αλεξανδρα θα μας πει απλα "γεια σας"Ρε τυπε αυτή η Αλεξάνδρα δεν έγραφε ότι δεν κάνει σεξ μόνο μασάζ , ελεύθερο στοματικό κλπ..και μετά κάναμε πλάκα στα επόμενα σχόλια ότι εμείς θέλουμε να πηδάμε...ο τύπος που είπε που την συνάντησε πως την πήδηξε ,τον έκανε εξαίρεση ?
Μαύρε είσαι ολοσωστος.οταν μιλαω.και λεω μπερδεψαμε την βουρτσα με την πουτσα.λετε εχω αδικο.εκτως απο δυο τρια ατομα που ενημερουν εδω μεσα,τα αλλα ειναι να παρουν τα κουβαδακια τους και να πανε σε αλλη παραλια.και ξανα ενημερωση δεν εχει εδω μεσα.τα μελε μαυρος.Υ,Γ,και παρεξηγεστε μετα οταν σασ λενε παιδακι.