Καλημέρα σύντροφοι.
Πολλή κουβέντα πάλι για την κοπέλα (Αλεξάνδρα 29), που ενέσκηψε στην φτωχομάνα, και άρχισαν ξανά τα όργανα. Είναι ανεξάρτητη, δεν είναι ανεξάρτητη, έχει/δεν έχει προμότορα, γιατί το ένα, γιατί το άλλο, και γενικά σε δουλειά να βρισκόμαστε και χουλιαμάς να γίνεται.
Ας τα πάρουμε με την σειρά, λοιπόν.
1. Μας ενδιαφέρει αν η κοπέλα είναι ή δεν είναι ανεξάρτητη, και πως διάολο εννοούμε το ανεξάρτητη; Χωρίς γραφείο; Απ την μια κατηγορούμε τα γραφεία, απ την άλλη διαμαρτυρόμαστε για το ότι οι "ανεξάρτητες" πολλές φορές στην συνεννόηση είναι για τ' ανάθεμα.
2. Δεν θέλουμε η κοπέλα να έχει κάποιον/α που απαντάει τα τηλέφωνα και κανονίζει τα ραντεβού της; Τότε γιατί εκνευριζόμαστε όταν προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε, αλλά η κοπέλα δεν απαντάει στο τηλέφωνο, πιθανότατα γιατί εκείνη την ώρα "αγωνίζεται"; Ή γιατί μας κακοφαίνεται που πάμε στο ραντεβού και χρειάζεται να περιμένουμε απ' έξω (ή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου) σαν τους μαλάκες, γιατί η κοπέλα μπερδεύτηκε και το ένα ραντεβού "καβάλησε" το άλλο; Σε όλους μας έχουν συμβεί αυτά.
3. Θέλουμε κάτι καλό (από άποψη εμφάνισης/επιδόσεων); Guess what, babies, το καλό κοστίζει, και συνήθως δεν έρχεται μόνο του, γιατί, για να είναι καλό (απ' όλες τις απόψεις), πρέπει πρώτα να δαπανηθεί χρήμα, για την εμφάνιση της κοπέλας, για το χώρο, για την διαφήμισή της κλπ. Πόσες φορές διαμαρτυρηθήκαμε για διαμερίσματα - τρώγλες και χώρους - χοιροστάσια;
Πού θέλω να καταλήξω; Αν θέλουμε καλές και επαγγελματικές υπηρεσίες από μια όμορφη κοπέλα, πρέπει να αποδεχθούμε πως από πίσω της υπάρχει ένας μηχανισμός που δουλεύει για το αποτέλεσμα που θα δούμε μέσα στο δωμάτιο
Αυτά, και συνεχίστε ότι κάνετε
ΥΓ. Βάτραχε, ο χαρακτηρισμός σου "ύποπτη¨για την μίνι κριτική του Μαύρου για την Αλεξάνδρα, είναι, το λιγότερο, ατυχής. Για όσους τον ξέρουμε προσωπικά, μπορεί η εμφάνισή του, εκ πρώτης όψεως, να παραπέμπει σε σιβηρική αρκούδα, αλλά είναι ίσως το πιο καθαρό και τίμιο παιδί εδώ μέσα.
ΥΓ2. Δεν αθωώνω τους προμότορες. Είναι κατακριτέοι, γιατί δρουν υπογείως. Δεν είμαι όμως κατά της διαφήμισης των κοριτσιών από εδώ μέσα - bourdela λέγεται στο φινάλε το σάιτ και με πουτάνες ασχολείται, όχι με τη θεωρία της κύρτωσης του σύμπαντος.
ΥΓ3. Ακόμη και να ήμουν στην Θεσσαλονίκη, δεν θα έστελνα πμ για να πάρω τηλέφωνο. Εγώ και μόνο εγώ επιλέγω σε ποιον θα αποκαλύψω ποιος κρύβεται πίσω από το νικ.