Ahmed Butt
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2020
- Like
- 107
- Πόντοι
- 6
πολύ σωστό και θηλυκότατο γατοπουτανάκι
Μιας και υπήρξαν ενστάσεις, εξηγούμαι:
Τσέκαρα τις 5 τελευταίας σκηνές που είδα.
Τα ονόματα των πρωταγωνιστριών τα εξης:
1. Elsa Jean
2. Riley Steele
3. Naomi Swann
4. Liya Silver
5. Apolonia Lapiedra
Πείτε μου εσείς τώρα, με τι κουράγιο να δω τσόντα με την σιτεμένη πατσαβούρα;
Προσωπικά ότι καλύτερο εχω δει στην Σιρινα η γκόμενα!μετριοτητα και προς τα κατω κιολας.
κλασσικη sirinoπεριπτωση δηλαδη.
:thubsdown:
Προσωπικά ότι καλύτερο εχω δει στην Σιρινα η γκόμενα!
Μετριότητα στην Σιρίνα υπάρχει ίσως στο σενάριο και στο ότι δεν την βάλανε να μιλήσει πριν την σκηνή περισσότερο σαν γκόμενα όμως είναι καθαρά δική σου άποψη το ότι είναι μέτρια αδερφέ ;)
Οι μισές απο αυτές που είπες έχουνε πλαστικά βυζιά,πλαστικό κώλο,πλαστικά χείλια και παίζει να έχουνε και πλαστικό μουνί...τωρα αν εσύ σου αρέσει να γαμάς πλαστικούρα και fake γκόμενες δεκτό!!Μιας και υπήρξαν ενστάσεις, εξηγούμαι:
Τσέκαρα τις 5 τελευταίας σκηνές που είδα.
Τα ονόματα των πρωταγωνιστριών τα εξης:
1. Elsa Jean
2. Riley Steele
3. Naomi Swann
4. Liya Silver
5. Apolonia Lapiedra
Πείτε μου εσείς τώρα, με τι κουράγιο να δω τσόντα με την σιτεμένη πατσαβούρα;
Για εμένα η τσόντα είναι κάτι σαν το φαγητό από ντελίβερι. Έχω τη δυνατότητα να παραγγείλω οτιδήποτε γουστάρω. Όταν παραγγείλω λοιπόν, θέλω να παραγγείλω κάτι νόστιμο κι ας είναι και πλαστικό junk food! Όσοι γουστάρουν να παραγγέλνουν φασόλια νερόβραστα, δικαίωμά τους. Αν γουστάρετε να πηγαίνετε στον φούρνο και να ζητάτε χθεσινό ψωμί, δικαίωμά σας. Αν στην τελική γουστάρετε να τον παίζετε με τη θείτσα, δικαίωμά σας και αυτό. Ο καθένας γράφει τη γνώμη του και τέλος. Κανένας δεν θα πει στον άλλο με τι θα καυλώσει. Καυλώστε βλέποντας τον ποδολάγνο να γλείφει πατούσες Αλβανών, δεν θα σας πω όχι! Όταν όμως πάτε κάτω από τις φωτογραφίες της θείτσας και μου γράφετε "μουνάρα" και "γυναικάρα", ε δεν μπορώ να μην αντιδράσω! Πως να το κάνουμε, τα νερόβραστα φασόλια δεν είναι "φαγητάρα" όσο και να σας αρέσουν εσας.
αστο δε θα βγαλεις ακρη με την καμια, ιδιως εδω μεσα.
Ναι, κάτι έχω αρχίσει να υποψιάζομαι!
Η άκρη είναι απλή μπρο μου ο καθένας έχει τα γούστα του αυτό και τέλος! ;)αστο δε θα βγαλεις ακρη με την καμια, ιδιως εδω μεσα.
Η άκρη είναι απλή μπρο μου ο καθένας έχει τα γούστα του αυτό και τέλος! ;)
Δηλαδή η Ιννα είναι άσχημη?
Δεν πειραζει στα αρχιδια μας για εσας που δεν σας αρεσει ;)τιποτα καινουριο πες μας φιλε.
αυτο με τα γουστα ειναι dekavle πχια και πολυπαιγμενο εργο.