Νέα

Αν σας συλλάβουν....!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Ωραίες οι συμβουλες του φιλου,αλλά στην πράξη αν σας σταματήσουν τιποτα ειδικες δυναμεις,δεν ισχυει κάτι από τα προαναφερθέντα του φιλου,αλλά η προστασια της ζωης σου!!!
Εμένα παλαιότερα με ειχαν σταματησει ειδικές δυναμεις με 2 τζιπ,γυρω στα 8 ατομα!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αδερφέ sorry που γελάω , είναι ξεφτύλα αυτό , αλλά θα ήθελα να 'μαι από μια μεριά να βλέπω τη φάτσα σου !
Η αλήθεια είναι ότι με ΕΚΑΜίτες δε μπορείς να κάνεις τίποτα , γιατί είναι ειδική μονάδα και κάνουν ότι γουστάρουν .
Εσύ όταν είδες 2 τζιπ και 8 γομάρια να σε σημαδεύουν τι πρωτοσκέφτηκες ?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αδερφέ sorry που γελάω , είναι ξεφτύλα αυτό , αλλά θα ήθελα να 'μαι από μια μεριά να βλέπω τη φάτσα σου !
Η αλήθεια είναι ότι με ΕΚΑΜίτες δε μπορείς να κάνεις τίποτα , γιατί είναι ειδική μονάδα και κάνουν ότι γουστάρουν .
Εσύ όταν είδες 2 τζιπ και 8 γομάρια να σε σημαδεύουν τι πρωτοσκέφτηκες ?
Να σου πω την αληθεια δεν φοβηθηκα,ούτε εκανα αρνητικες σκεψεις.Γιατι ούτε είχα καταναλωσει σταγονα αλκοόλ,ούτε ειχα κατι να κρυψω.Απλως καταλαβα ότι δεν μπορω σε καμια περιπτωση να τους αντιμιλησω...Στην αρχη σκεφτηκα ότι θα κυνηγανε κάποιον συγκεκριμένο κακοποιό κ' ότι απλως θα τους δειξω ταυτότητα και θα φυγω.Αυτό που μου κακοφανηκε ήταν που με εβαλαν να βαλω τα χερια στο καπω,λες κ' ειμαι υποπτος για αξιοποινη παραβαση.Στο μόνο που περασαν σκεψεις απο το μυαλο μου,ήταν όταν πήγαν προς το ντουλαπακι και το ανοιξαν για να ψαξουν.Εκεί πήγα και εγω απο πανω απο τον αστυνομικο που το ερευνουσε,γιατί φοβήθηκα μην μου κανουν κανα άρπαγμα,επειδή είχα χρηματικο ποσό,για να ''περασω'' τις υπολοιπες ημερες του μηνα.Αλλά του εξήγησα και του είπα να μου δωσει τα λεφτα που θα βρει μεσα,για να τα βαλω στην τσεπη μου και όλα οκ!!
Εντάξει καταλαβαίνω ότι αντιμετωπιζουν πολλες καταστασεις,οπότε συνεργαζομαι σε τετοια περιστατικα!!Δεν ειμαστε κι ο κουγιας,που με ενα τηλεφωνημα του μπορει να στειλει τον μπατσο σε διαθεσιμοτητα,οπότε δεν εχουμε ''πραγματικα'' μεσα αντιμετωπισης.

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Έχεις απόλυτο δίκιο .
Μη ξεχνάς ότι υφυπουργός πριν 15 μέρες είπε ότι καλά που πέθανε το παιδί , γιατί αν πέθαινε αστυνομικός δε θα μπορούσαμε να τους ελέγξουμε . Ότι γουστάρουν κάνουν , φαντάσου οι ειδικοδυναμίτες .

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Εμένα πριν 2 χρόνια πήγαν...να με συλλάβουν επειδή είχα ένα περικάρπιο με το σύμβολο της μαριχουάνας στο χέρι... :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom