Νέα

Αν σας συλλάβουν....!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ σε τι μπατσους θα πεσεις...εγω το χω παιξει τσαμπουκας σε μπατσους βριζοντας και φωναζοντας σε μπλοκο αλκοτεστ που ανετα με περναν αυτοφωρο και μου κλασαν μια μαντρα...αλλη φορα χωρις να το παιξω τσαμπουκας με μαζεψαν και μου αλλαξαν τον αδοξαστο...ειναι που θα πεσεις...

μεγαλα παιδια ειμαστε ας κανει ο καθενας οτι καταλαβαινει.Εγω παντως θα προτεινα σε καποιον να ειναι ψυχραιμος κ ευγενικος παρα να βριζει κ να φωναζει θελω το δικηγορο μου κλπ κλπ

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μεγαλα παιδια ειμαστε ας κανει ο καθενας οτι καταλαβαινει.Εγω παντως θα προτεινα σε καποιον να ειναι ψυχραιμος κ ευγενικος παρα να βριζει κ να φωναζει θελω το δικηγορο μου κλπ κλπ
εννοειται φιλε μου αλλα αν προσεξες ειπα οτι εγινε,εγινε σε μπλοκο αλκοτεστ αρα ημουν τυφλα...καλο ειναι να κανεις την παπια,αλλα οχι τον μαλακα!!!

Επισκέπτης
εννοειται φιλε μου αλλα αν προσεξες ειπα οτι εγινε,εγινε σε μπλοκο αλκοτεστ αρα ημουν τυφλα...καλο ειναι να κανεις την παπια,αλλα οχι τον μαλακα!!!

δεν ειμαι αστυνομικος αλλα ειχα κ εχω καποιους συναθλητες που ειναι κ εχω ακουσει πολλα περιστατικα.Ας κανει ο καθενας οτι καταλαβαινει κ ας δειξει εκεινη την ωρα ποσα αρχιδια εχει που στην πραξη ελαχιστοι εχουν...αφου ανεφερες αμαξια πριν καποια χρονια οταν κατεβαιναμε βουτα η καβαλας για να δουμε κοντρες κατεβαζαν διμοιρια απο ματ κ βαραγανε στο ψαχνο.Το ιδιο κ στο φλεισβο εκει στη μαρινα που καναμε παντιλικια κ τωρα το εκλεισαν με κατι σαμαρακια

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Δεν ξερω ρε φιλε,εγω γενικα ειμαι πολυ ειρηνικος και φιλησυχος πολιτης αλλα αυτο το συνθημα που παιζει τελευταια "ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΟΥΝΙΑ-ΜΟΥΝΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ" κατι μου κανει....

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Ολα αυτα τα λετε γιατι υπαρχει  περιπτωση, να  μπουν τωρα μεσα και να με συλλαβουν γιατι σερφαρω στο bourdela; :new_shocked:

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
συνεχεια δικαιωματων..... :- :- :-

1. Πότε μπορεί να γίνει σωματική έρευνα;

Σε σωματική έρευνα μπορεί να σας υποβάλει η αστυνομία στις παρακάτω δύο περιπτώσεις:

Α. Αν διενεργείται ήδη ανάκριση για αξιόποινη πράξη
Β. Αν διενεργείται η λεγόμενη «προληπτική έρευνα»

Α. Αν διενεργείται ήδη ανάκριση για αξιόποινη πράξη (άρθρο 257 Κώδικα Ποινικής Δικονομίας)

Αυτή είναι η λιγότερο συνήθης περίπτωση. Αυτό που σημαίνει είναι πως ήδη διενεργείται ανάκριση για συγκεκριμένο έγκλημα που διαπράχθηκε, με συγκεκριμένο κατηγορούμενο. Υπεύθυνος για την ανάκριση είναι ένας δικαστής, ο λεγόμενος «ανακριτής», ο οποίος είναι ο μόνος αρμόδιος να διατάξει σωματική έρευνα στον κατηγορούμενο ή σε τρίτο πρόσωπο. Σε αυτή την περίπτωση, εννοείται πως είστε υποχρεωμένοι να υπακούσετε, ειδάλλως ο δικαστής θα σας εξαναγκάσει να υποβληθείτε στην έρευνα και θα σας επιβάλλει επιπλέον κυρώσεις.

Β. Αν διενεργείται η λεγόμενη «προληπτική έρευνα» (άρθρο 96 παρ. 3 π.δ. 141/91)

Αυτή είναι στην πραγματικότητα η πιο συνήθης περίπτωση, είναι η κλασική σωματική έρευνα ενός πολίτη από αστυνομικό «για προληπτικούς λόγους» στο δρόμο ή σε άλλο δημόσιο χώρο. Σε αυτήν μπορεί να αναγκασθεί να υποβληθεί ο καθένας από εμάς. Και δυστυχώς, σε αυτό ακριβώς το σημείο έχουν καταγγελθεί οι περισσότερες παραβάσεις και αυθαιρεσίες από πλευράς της αστυνομίας.

Αιτία για αυτές είναι η γενικόλογη έκφραση του νόμου, ο οποίος παρέχει μεγάλη διακριτική ευχέρεια στην αστυνομία. Οι αλλεπάλληλες καταγγελίες έχουν οδηγήσει σε παρεμβάσεις του Συνήγορου του Πολίτη, του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ.α. Μετά από έρευνα πάνω σε αυτές, (βλ. Βιβλιογραφία στο τέλος του άρθρου) σας παραθέτω το πρακτικό συμπέρασμα:

Η αστυνομία επιτρέπεται να υποβάλει έναν πολίτη σε σωματική έρευνα ΜΟΝΟ όταν υπάρχει είτε «σοβαρή υπόνοια περί τέλεσης αξιόποινης πράξης» είτε «απόλυτη ανάγκη». (άρθρο 96 παρ. 3 π.δ. 141/91)

Ο νόμος, δυστυχώς, δεν προσδιορίζει τι ακριβώς σημαίνει «σοβαρή υπόνοια» ή «απόλυτη ανάγκη», αφήνοντας τους αστυνόμους να λαμβάνουν αυτή την απόφαση, σύμφωνα με την «ειδική εγκληματολογική τεχνογνωσία» τους. Έχουν καταγραφεί περιπτώσεις στις οποίες οι αστυνομικοί υπέβαλαν πολίτες σε σωματική έρευνα επειδή «στέκονταν εκεί γύρω με ύποπτο τρόπο» ή «είχαν παράξενη αμφίεση» ή «σύχναζαν σε περιοχές με εγκληματικότητα»!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο Συνήγορος του Πολίτη έχει δηλώσει πως η «σοβαρή υπόνοια» για αξιόποινη πράξη (που απαιτείται από το νόμο) πρέπει να αφορά συγκεκριμένο έγκλημα, συγκεκριμένη αξιόποινη πράξη που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο ύποπτο πρόσωπο. Κατά συνέπεια, αν σας δηλώσουν πως σας ερευνούν επειδή «βρίσκεστε σε ύποπτη γειτονιά» ή «για προληπτικούς λόγους, λόγω της εγκληματικότητας στην περιοχή», μπορείτε να διαμαρτυρηθείτε, λέγοντας πως ο νόμος απαιτεί «σοβαρές υπόνοιες για συγκεκριμένη αξιόποινη πράξη».

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ... Η καλύτερη συμβουλή που μπορούμε να σας δώσουμε είναι να διαμαρτυρηθείτε με λεκτικό τρόπο, με αξιοπρέπεια και χωρίς εξυβρίσεις. Μην βιαιοπραγήσετε, γιατί αν το κάνετε, ο νόμος δίνει το δικαίωμα στην αστυνομία να σας εξαναγκάσει με τη βία να υποστείτε την έρευνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν διαμαρτυρηθείτε με φωνές ή βιαιοπραγίες, τότε η αστυνομία θα γράψει στην αναφορά πως η ίδια η συμπεριφορά σας δημιούργησε «σοβαρές υπόνοιες για τέλεση αξιόποινης πράξης» και άρα πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου για την προληπτική σωματική έρευνα!!

Αντιληφθείτε την παγίδα: Η αστυνομία σας σταματά για σωματική έρευνα, χωρίς να υπάρχουν οι προϋποθέσεις του νόμου, δηλαδή χωρίς «σοβαρές υπόνοιες για τέλεση αξιόποινης πράξης». Εσείς αρχίζετε να φωνάζετε πως είναι παράνομο, να βρίζετε και να προσπαθείτε να ξεφύγετε με τη βία. Τότε οι αστυνόμοι γράφουν «λόγω της βίαιης διαμαρτυρίας του, προέκυπταν σοβαρές υπόνοιες για τέλεση αξιόποινης πράξης»... Άρα εξαιτίας της συμπεριφοράς σας, οι προϋποθέσεις του νόμου υπάρχουν!

Συμπέρασμα: Αν χάσετε την ψυχραιμία σας, θα δώσετε εσείς οι ίδιοι στην αστυνομία τη βάση για να είναι νομιμοφανείς! Αν και ο Συνήγορος του Πολίτη και οι Εισαγγελείς Πρωτοδικών και Αρείου Πάγου έχουν αντιταχθεί στις συγκεκριμένες πρακτικές, η ΕΛΑΣ συνεχίζει να τις εφαρμόζει.

Δυστυχώς... στο ζήτημα της σωματικής έρευνας η αστυνομία έχει το μαχαίρι και το πεπόνι!

2. Πώς οφείλει να γίνεται η σωματική έρευνα;

Η σωματική έρευνα οφείλει να γίνεται με τρόπο που δεν θέτει σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια του πολίτη και δεν προσβάλλει την προσωπικότητά του. Αν ζητείται συγκεκριμένο αντικείμενο, πχ. ένα χαρτί, ένα σακουλάκι κλπ. ο αστυνομικός οφείλει πρώτα να ζητήσει από τον πολίτη να του το δώσει και, μόνο αν αυτός αρνηθεί, να προβεί σε σωματική έρευνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η σωματική έρευνα σε γυναίκα πρέπει να γίνεται μόνο από γυναίκα, μπροστά στον ανακριτικό υπάλληλο.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ... ο νόμος και πάλι μέριμνα περισσότερο για την ασφάλεια του αστυνομικού, παρά για του πολίτη που υποβάλλεται στην έρευνα! Η εγκύκλιος του Υπουργείου (άρθρο 6 παρ. 2 της υπʼ αρ. 13/93 «Κανονιστικής Διαταγής) προβλέπει πως για την ασφάλεια του… αστυνομικού, ο πολίτης πρέπει να τοποθετείται με τα χέρια στον τοίχο και τα πόδια ανοιχτά, ή σε πρηνή στάση, δηλαδή στα τέσσερα.

Συμπέρασμα: Αν κατά τη σωματική έρευνα προσβάλλεται η υγεία, η τιμή ή η προσωπικότητά σας, διαμαρτυρηθείτε έντονα. Το Σύνταγμα και η Ευρωπαϊκή Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σας δίνουν αυτό το δικαίωμα. Φωνάξτε πως θα υποβάλετε μήνυση (και όταν η έρευνα τελειώσει, κάντε το!) Κανένας δεν επιτρέπεται να εξευτελίζεται από την αστυνομία, ούτε καν οι κατηγορούμενοι για ειδεχθή εγκλήματα. Πόσο μάλλον οι πολίτες σε μία «προληπτική έρευνα».

3. Πότε μπορεί να γίνει έρευνα σε μεταφορικό μέσο;

Η έρευνα σε μεταφορικό μέσο ακολουθεί τους ίδιους ακριβώς κανόνες με τη σωματική έρευνα. Ισχύουν οι ίδιες προϋποθέσεις και υπάρχουν οι ίδιες αυθαιρεσίες, καθώς και οι ίδιες παγίδες με τις περιπτώσεις της σωματικής έρευνας!

Συμπέρασμα... Και εδώ, όπως και στη σωματική έρευνα, διαμαρτυρηθείτε με αξιοπρέπεια. Ειδάλλως, η αστυνομία θα χρησιμοποιήσει τη διαμαρτυρία σας, για να ισχυρισθεί πως οι προϋποθέσεις του νόμου υπήρχαν!

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Στο θέμα των οχημάτων, υπάρχει μία σημαντική εξαίρεση: «Δεν είναι άδικη η πράξη αστυνομικού, τελωνειακού υπαλλήλου, υπαλλήλου Σ.Δ.Ο.Ε. και λιμενικού υπαλλήλου, όταν ύστερα από βάσιμη καταγγελία ή ισχυρές υπόνοιες ενεργεί έρευνα σε μεταφορικό μέσο για την ανεύρεση ναρκωτικών». (άρθρο 256 παρ. 2 του νόμου 1729/1978)

Συνεπώς, αν οι αστυνομικοί ισχυρισθούν πως διενεργούν έρευνα για ναρκωτικά, μην αντισταθείτε, διότι ο νόμος είναι με το μέρος τους.

Ελπίζουμε οι παραπάνω συμβουλές να σας φανούν χρήσιμες. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως ένας ενημερωμένος πολίτης που γνωρίζει τα δικαιώματά του, έχει φωνή και δύναμη, ακόμα και όταν οι νόμοι είναι ασαφείς ή γενικόλογοι. Διότι η γνώση των δικαιωμάτων μας, είναι το πρώτο βήμα για να βρούμε το θάρρος να τα ασκήσουμε.

της Έλλης Ισμαηλίδου
Δικηγόρου Αθηνών

πηγη :

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ωραίο thread  :boobies:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Και μην ξεχνατε το βασικοτερο....οι περισσοτεροι μπατσοι ειναι θρασυδειλοι...αν εχετε δικιο φωναχτε οσο μπορειτε(μη βρισετε γιατι θα εχετε επιπλεον προβλημα)  απειληστε τους οχι με μυνηση αλλα με αγωγη για χρηματικη αποζημιωση,διαλεχτε τον πιο νεο απο τους μπατσους σαν να ειναι αυτος ο υπευθυνος.....ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ

Επισκέπτης
Πραγματικά ωραίο κι ενδιαφέρον thread. Μια φορά με σταμάτησαν στη ζωή μου αστυνόμος γιατί οδηγούσαμε με 210 ενώ το όριο ήταν 120, και πέσαμε σε γνωστό μας (από το ΤΕΙ) που εκτελούσε χρέη βοηθού-μπάτσου. Μέχρι ο κυρίως μπάτσος να σταματήσει άλλους κι αφού προανήγγειλε πρόστιμο και κλήση για δικαστήριο, μας λέει "κάντε την παιδιά, εγώ θα σας καλύψω". Μπορεί συνήθως να είναι αχαρακτήριστα όντα, αλλά αν λάχει, έχει και δυο τρεις καλούς. Όχι όμως περισσότερους... :birdman: Άν τύχει και με συλλάβουν κανονικά, θα το παίξω κινέζος. Είναι το καλύτερο πράμα. Και πιο σίγουρο στην τελική. Ούτε φωνές, ούτε ευγένειες, ούτε γλύψιμο, ούτε πολλά πολλά. Όσο λιγότερα πάρε δώσε έχει κανείς με αυτά τα ζωΰφια, τόσο καλύτερα είναι για όλους. :headbang:

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Πραγματικά ωραίο κι ενδιαφέρον thread. Μια φορά με σταμάτησαν στη ζωή μου αστυνόμος γιατί οδηγούσαμε με 210 ενώ το όριο ήταν 120, και πέσαμε σε γνωστό μας (από το ΤΕΙ) που εκτελούσε χρέη βοηθού-μπάτσου. Μέχρι ο κυρίως μπάτσος να σταματήσει άλλους κι αφού προανήγγειλε πρόστιμο και κλήση για δικαστήριο, μας λέει "κάντε την παιδιά, εγώ θα σας καλύψω". Μπορεί συνήθως να είναι αχαρακτήριστα όντα, αλλά αν λάχει, έχει και δυο τρεις καλούς. Όχι όμως περισσότερους... :birdman: Άν τύχει και με συλλάβουν κανονικά, θα το παίξω κινέζος. Είναι το καλύτερο πράμα. Και πιο σίγουρο στην τελική. Ούτε φωνές, ούτε ευγένειες, ούτε γλύψιμο, ούτε πολλά πολλά. Όσο λιγότερα πάρε δώσε έχει κανείς με αυτά τα ζωΰφια, τόσο καλύτερα είναι για όλους. :headbang:
Εσυ φιλε τι ειδος αχαρακτηριστου ζωΰφιου εισαι που τρεχεις με 210?
Αν θες να την κανεις απο το κοσμο αυτο,καντην μονος σου. Μη παιρνεις και αλλους στο λαιμο σου...

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1

Δηλαδή για να καταλάβω, "καλός" είναι αυτός που δεν έκανε τη δουλειά του;Γιατί όπως λες ο ίδιος πήγαινες με 200 με όριο τα 120, δεν πήγαινες με 20χλμ παραπάνω , να πεις "εντάξει μωρε τί έγινε". Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.

Επισκέπτης
ωραιο θρεντακι οντως.αποψη μου ειναι πως οταν δεν προκαλεις(βριζεις ,φωναζεις κτλ)δε θα σε σταματησουν κιολας.φυσικα εδω που ζουμε ολα γινονται ,ειδικα με τους προβληματικους μπατσους μας(που δυστυχως ειναι παρα πολλοι)οποτε καλο ειναι να εχουμε παντα ταυτοτητα μαζι οπου κι αν παμε και να αποφευγουμε να κυκλοφορουμε σε μερη που γινονται πολλες φασαριες.τωρα αν πεσεις σε μαλακα αστυνομικο νομιζω καλυτερα να μεινεις ηρεμος,μου ειχε τυχει μια φορα να με σταματησουν στη βικτωρια κατα τις 10,τους εδειξα ταυτοτητα,ο ενας αρχισε να μου λεει τι κανεις εδω και τετοια,ε του ειπα φοιτητης ειμαι να και η ταυτοτητα ,βολτα κανω.αρχισε να βριζει και να λεει εδω ηρθες να γαμησεις κωλοπαιδο και τετοιες μαλακιες ,ε του ειπα κυριε οριστε η ταυτοτητα μη βριζετε ομως γιατι δε σας εκανα τιποτα και ειλικρινα ηρεμησε και μαλιστα ηταν και καπως μετανιωμενος μπορω να πω.ετυχε παιδια,ειναι σημαντικος παραγοντας αυτο...μπορει να πεσεις σε κρετινο μπορει και σε κανονικο αστυνομικο παντως με λιγη ευγενεια και με την ταυτοτηα πιστευω δε θα χεις προβλημα

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Αν σας συλλάβουν πρέπει να είστε κύριοι και να δείχνεται στον αστυνομικό ότι εσείς είστε το αφεντικό κι αυτός ο υπάλληλος.Εσείς με τους φόρους σας τους πληρώνεται και εξ άλλου έχετε απαίτηση καλής συμπεριφοράς απ αυτόν.
Ουσιαστικά πρέπει με τον τρόπο σου να του λες .. πόσο κάνει η ζημία κύριος? οκ..θα πληρώσουμε...αλλά εσύ θα μου φέρεσαι με το γάντι.
Τιποτε άλλο.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Και ακόμα για άλλη μια φορά: ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Φέρτε τα Καλάσνικοφ απ' τα χωριά να τα φάμε τα μουνιά

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
γινετε λιγο "χρηστικοι" ρε σεις......... >:( >:(

η "άγνοια-γνώση" ειναι και αυτη μερος του προβληματος.........

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
καλου κακου πρωτα πυροβολιστε τον μπατσο κι υστερα ζητειστε ενταλμα συλληψης

mercystrike

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αν με σταματησει μπατσος στο δρομο για εξακριβωση στοιχειων δεν μπορω να ζητησω και εγω τα δικα του στοιχεια?

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Αδέρφια , αν πράξετε σωστά και ήρεμα , τότε και αυτοί δε θα κάνουν λακαμίες .

Απλά θέλω να ρωτήσω , αν θέλουν να κάνουν σωματική έρευνα σε άτομο που υπηρετεί στο στρατό , μπορούν να προχωρήσουν ή από τη στιγμή που είσαι στρατιώτης το θέμα το χειρίζεται αποκλειστικά η στρατονομία ?

Έχω ακούσει όμως ότι μπορούν να σε ακινητοποιήσουν και να καλέσουν οι ίδιοι τη στρατονομία , ισχύει ?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ωραίες οι συμβουλες του φιλου,αλλά στην πράξη αν σας σταματήσουν τιποτα ειδικες δυναμεις,δεν ισχυει κάτι από τα προαναφερθέντα του φιλου,αλλά η προστασια της ζωης σου!!!
Εμένα παλαιότερα με ειχαν σταματησει ειδικές δυναμεις με 2 τζιπ,γυρω στα 8 ατομα!
Όταν τους ρωτησα ευγενικα ποιος ειναι ο λογος που με σταματατε,δεν αποκριθηκαν συγκεκριμενα.Αντιθετως με ρωτησαν ''κανα τσιγαριλικι παιζει φίλε??'' σαν να αντιμετωπιζουν ναρκωμανη.Του απαντησα να τα αφησει αυτα,καθως ειμαι νομιμος.
Και φυσικα εγω δεν το συνεχισα,καθως μερικοι απο τους εκαμιτες ειχαν κ' πολυβόλα περασμενα με κορδονι στον ωμο τους,τα οποια σημαδευαν στο υψος του στηθους περιπου,δηλαδη του σωματος τελος παντων.Οπότε αν σε σημαδευει πολυβολο,δεν μπορεις να απαιτησεις δικαιωματα...
Στη συνεχεια μου ειπαν να βαλω τα χερια στο καπω του αμαξιου και προεβησαν σε σωματικο ελεγχο,καθώς κ' έλεγχο του χωρου του αμαξιου και κατόπιν μου ειπαν ''Μπορειτε να φυγετε''...
Ευτυχως να λεω κιολας γιατι εχω ακουσει περιστατικο που αμα νευριασουν σου ξηλωνουν κ' τα καθισματα,υποτιθεται για τον ελεγχο του χωρου κ' τα αφηνουν ετσι και φευγουν...
Το θεμα ειναι τι μπορεις να κανεις με εκαμίτες??Καθώς αυτοί δεν σου γνωστοποιουν την ταυτότητα τους πολλες φορες,οπότε υπαρχει μεγαλη αυθαιρεσια....(?)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom